{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Vixi 1993

2.260 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lena H
Kvinde | 33 år | Oprettet: 3. sep 2007


Anden særlig race Vixi

Fødselsår:
1993
Højde:
1,37. Bogstavelig talt PRESSET ned til 1,35 til ponymåling...
Temperament
Frisk/Opmærksom. Han kan blive bange for selv den mindste ting, så som hans egen skygge. Der er altid fart på ham, har kun hørt folk sige de aldrig har set en hurtigere hest ^^ Man skal vide hvor man har ham, for han elsker at lave ballade. Dog kan jeg stadig lade ham gå fri ved siden af ridebanen uden han stikker af, mens jeg rider en anden hyp ;)
Gangarter
Han har en meget doven og langsom skridt, men hans trav er meget flot, og hans galop er livlig. Der går det i hvert fald godt fremad, og han træder godt ind under sig.
Stævner
Rigtig mange. LA spring til Distriktstævner. Jeg kunne sagtens være nået meget længere med ham, hvis ikke det var fordi jeg blev for gammel til at ride pony. Han havde perioder hvor han sprang alt, og andre perioder hvor han lavede en brat opbremsning foran springene hvis der var det mindste under. Til træning springer han vel MA - SA. Sprang 1, 35 på ham til højdespring. Det var kun til sidst jeg rigtig begyndte at ride dressurstævner på ham, men der red han LC3. Han laver LB øvelser til træning. Jeg håber på at komme til at ride lidt "voksen på pony" til stævner. Jeg var meldt til i Skæve, men klassen blev desværre aflyst...
Stamtavle
Køn
Vallak...Men af og til spiller han hoppe foran hingstene, så de går lidt bananas. Ret pinligt... Især når folk siger til deres hest: "Så, kan du så lade den der hoppe være!" hehe.
Bemærkninger
Han hedder som sagt Vixi. Jeg købte ham i 2002 og har haft stor glæde af ham siden. Han kan ikke undvære sin store "lillebror" Spirit , som passer på ham uanset hvor han er. Dvs. at sparker en hest efter Vixi, viser Spirit aggressiv adfærd ovrfor den - uanset om det er på marken eller stævnepladsen. Og så holder han også meget af sin anden store "lillebror", Destiny. De tre kan ikke undvære hinanden. Han er også meget glad for sin lille "lillebror" og legekamerat, Rambo. Vixi tror stadig han er en unghest hehe. Vi prøvede at løs-longere ham og Rambo, men de nåede en halv ruinde af gangen, og så begyndte de at lege brydekamp, så det var en lidt umulig opgave XD. Ellers er han Araber, skimmel med lys mule og meget fræk :P som virkelig elsker at springe. En rigtig drillepind.
Kommentér på:
Anden særlig race Vixi
Annonce