{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Tjørnelys Raffiness RDH 2005

14.004 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Helena Carlsen
Kvinde | 27 år | Oprettet: 26. maj 2008


Dansk Varmblod Tjørnelys Raffiness RDH

Fødselsår:
2005
Højde:
167
Temperament
Følsom på en positiv måde. Gør altid sit bedste.
Gangarter
Fra kåringen:

Skridt: 8.0
Trav: 8.0
Galop: 8.0 testrytter: 8.5

800 point i dressurprøven.
Bedste rideprøveresultat i hendes gruppe, RDH hoppe.
Stævner
Placeringer til og med LA4.
Er grundet mange skader desværre langt bagud i sin uddannelse..
Stamtavle
F: RICCIONE DE331316774696
MF: PORT ROYAL XX DH 291
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Jeg fik Raffiness den 11. Januar 2006, dengang var hun kun 8 måneder gammel, og jeg var 9, så vi har fyldt rigtigt meget i hinandens liv, hvilket har gjort at vi har fået et helt andet forhold til hinanden, end vi ville få hvis jeg først havde købt hende senere.
Vi købte hende af Irene og Jørgen Kaspersen, og da Raffiness blev 3 fik vi deres datter Anita til at ride hende til, og stille hende til kåring.
Siden da, har jeg selv lært hende alle de øvelser hun kan, og hun kan nu øvelser på LA dressurplan.

OBS! Raffiness har desværre stået halt i perioder siden februar 2010. Vi har været på adskillige forskellige hestehospitaler i Danmark, men det har altid endt med at hun er blevet halt igen, selvom hun er blevet gennemtjekket hver gang vi begyndte på den langsomme genoptræning. Vi tog i starten af 2011 så til Tyskland, og det viser sig at hendes skade (betændelses tilstand i gaffelbåndet) aldrig er forsvunde helt, selvom dyrlægerne i Danmark havde sagt god for hende... Hun har nu fået en PRP-behandling, og nu, i slutningen af april måned, 2011, over 1 år senere, må vi endelig begynde genoptræning IGEN, igen meget langsomt, og via. en genoptræningsplan fra dyrlægen, der bliver fulgt til punkt og prikke. Midt i Juni skal hun så til sidste tjek, for at være sikker på at benet er helt okay igen.

Raffiness mangler altså 1½ år af sin uddannelse, og dette er grunden til at vi ikke har været til flere stævner i 2010 og 2011.

OBS OBS! 2012 Det skærer i mit hjerte, men Raffiness er atter en gang skadet. Vi har derfor valgt at inseminere hende med Blue Hors Zack.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Tjørnelys Raffiness RDH
Annonce