{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Cherie [Himmelhest] 1994

2.675 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

**Stald Buch** *
Kvinde | 37 år | Oprettet: 26. nov 2006


Knabstrupper Cherie

Fødselsår:
1994
Højde:
1.62 i stg.
Temperament
Hun er en hoppe med meget stor temperament. Hvis hun kan slippe af sted med det, så det hende som bestemmer. I dagligdagen er hun en meget rolig hoppe, men kan have sine øjeblikke.
Gangarter
De har været bedre. Da hun var 5 år, red vi LB/LA både i dressur og spring. Men hun gik desværre hen og fik forfangenhed, ikke af den hel store grad, men hun måtte stå stille i lang tid, og da vi skulle starte op igen fik hun en virus, som slog hende ud af sporten. Hun er den dag i dag bare hyggehest og avlshoppe.
Stævner
Hun har et par stævner i ryggen. Højste er L/LAB i dressur og spring. Men det var som 5 års.
Stamtavle
F: Føniks KNN 103.

M: Kresta ROR 10383

MF: Martell DH 182.
Køn
Ja hun er både køn og skøn. Hun er en hoppe, hvis I ikke har gættet det. :o)
Bemærkninger
Smuk sort hoppe - dejlig, især af sind. Hun har haft nogen hektiske år, men lever fuldt ud og er jordens dejligste hest.
Har haft hende siden hun var 2 år gammel, så det er ca. 16 år. Red hende selv til, og vi havde det sjovt især på springbanerne. Vi øvet tit Military, da det ligger i blodet på hende. Hendes mor var DM i military i 1991. :o)
Men som sagt så er hun bare hygge hest og avlshoppe. :o)

Hun har siden 2000 fået 7 føl, og de er alle kære på hver Deres måde.
Daisy 2000, Sherdil 2002, Tedessa 2004, Dixie 2005, Surprise Child 2007, Fantanasi 2009 & Charlos 2011.

I 2003 blev hun stillet til kåring i knabstrupperforeningen. Sådanne kom det til at se ud.:

Lidt uharmonisk hoppe af jævnt god type. Middel dybde og bredde. Ret godt hoved. Tynd, lavt ansat hals. Stejl skulder. Særdeles velmarkeret manke. Muskelfattig overlinie. Stram lænd. Middellang, fladt kryds. Passende føre lemmer, lidt indfodet for. Uenergisk, jævnt fremgribende skridt, men snæver. Middel trav og galop, mere afskub ønskes. Forfangen (dyrlægeattest)

Krop: 6-6-6-5
Lemmer: 6-7
Bevægelse: 6-6
Helhed: 6
Rang: (4/4)

Jeg stillede hende til Roskilde Dyrskue 2009 som følhoppe og med samling og der kom dette ud af det.:

Som Følhoppe.: Hoppe af god ridetype. Kønt hoved. Velansat, velformet hals. God skulder og velmarkeret manke. God overlinie. Lemmerne passende føre og tørre. Middel skridt. Let trav. Følhoppe fremvist i særdeles god kondition.
Point tildelt: 23 = Blå rosette.

Som Hoppe med samling.: Samling består af stammoder og to døtre. Alle af god ridetype med kønne hoveder. Alle velansat og velformet hals. Ret god skulder og markerede manker. Gennemgående passende føre lemmer. Bevægelsen middel i skridt og let i trav. Døtrerne lever ikke helt op til moderens standart.
Point tildelt: 22 = Hvid rosette.

Opdateret d.15 Juni 2009.
Cherie går med sit føl Stald Buch's Fantanasi og hygger sig på folden, vi skal snart i gang med træningen til st.hestedag. :o)
Min plan foreløbig er at hun skal springe et år over, således at hun intet føl får næste år, men så bliver lagt i fol med Theis af Virklyst April 2010. Så det bliver spændende at se hvad der kommer ud af det.

September 2009.: Cherie blev stillet med samling ved Knabstrupperforeningens kåring på Store Hestedag, her opnået hun 7 i helhed og dermed Bronze.

Cherie rejste d.05.12.2012 over regnbuen, for at kunne hygge sig på de evige græsmarker.
Det var en beslutning der har været taget længe men har haft svært ved at få hende aflivet. Og da hun fik "sløve" midlet af dyrlægen var jeg også i 7 sind. Skulle jeg fortryde eller? Men det vil være utilgiveligt af fortryde nu. Og jeg ved at hun har det MEGET bedre hvor hun er nu.

16 år nåede jeg at have Cherie i. Hun har været mit hjerte barn, og jeg glæder mig til den dag jeg skal møde hende igen. Hun har givet mig så meget og hun vil ALTID have hele mit hjerte. Min kærlighed var/er UBESKRIVELIG...
Kommentér på:
Knabstrupper Cherie
Annonce