{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Oassis Helfin 1998

5.306 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rikke Madsen  !
Kvinde | 33 år | Oprettet: 11. mar 2005


Oldenborg Oassis Helfin

Fødselsår:
1998
Højde:
164 cm
Temperament
En rar hest med et rigtig godt hoved, dog kan han pludselig se spøgelser og blive meget hysterisk- hvilket er en fordel i de tilfælde hvor man kan magte det :)
Gangarter
Skridt: træder rigtig godt igennem og herne 2-3 hove over.
Trav: dejlig taktfast trav men vi arbejder med at holde mere sving i øvelserne.
Galop: Dejlig elektrisk galop hvor han sætter sig rigtig godt
Stævner
Ozzy går ved C-stævner til og med Mb1.
Stamtavle
Far: Lami Søndervang
Mor: Verona af Helfin
Køn
Vallak
Bemærkninger
Oassis som til dagligt ikke hedder andet end Ozzy, er en lille mørke brun vallak med en lille stjerne i panden. Det mest karakteristiske ved Ozzy må være hans lange ører
Jeg købte Ozzy i 2008 da jeg var blevet for gammel til min pony. Han er fantastisk hest der virkelig gør hvad han kan under ridning under den forudsætning at rytteren gør det rigtigt, hvilket jeg syntes er den bedste måde at lære på. Dog kan han blive noget hysterisk hvis ikke han lige får sin vilje og så er han hurtig til at sende bagbenene afsted mod rytterens ben, hvorefter han alligevel gør hvad kan bliver bedt om :) Så på den måde hr han nogle gange nogle sjove ideer.

På folden er Ozzy boss, der er bestemt ingen der skal komme ind på hans fold og tro de er noget, men kun overfor de andre heste, overfor mennesker kunne han aldrig drømme om at gøre noget hverken på stald eller på folden.

En sidste bemærkning om min dejlige Ozzy er at vejen til hans hjerte gennem hans mave! Fodrer man ham, har man helt sikkert fået sig en ven :)
Kommentér på:
Oldenborg Oassis Helfin
Annonce