{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Regitze 2007

1.997 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dorte K
Kvinde | 45 år | Oprettet: 22. feb 2008


Pinto Regitze

Fødselsår:
2007
Højde:
Har ikke målt hende, men tror hun er omkring ca 145 - 146
Temperament
Vides ikke endnu, da jeg først lige skal lære hende at kende først.
Nu har jeg efterhånden haft Regitze et godt stykke tid, og man må sige hun er en " lille dame hest " med et kæmpe stort temperament, specielt når der skal fodres, skal man være ekstra opmærksom, da hun kan være ret strid, hun har indtil flere gange både bidt og små stejlet, ja nærmest forsøgt at angribe en når man kommer med mad, men udover det er hun nu meget sød og dejlig, men det helt store nussehoved bliver hun vist aldrig, selvom jeg arbejder stærkt på at forbedre hendes opførsel.
Regitze er nu 3 år gammel, og har forandret sig rigtig meget, hun kan til tider stadig godt opføre sig lidt " hoppet ", men slet ikke i stil med hvordan hun var, da hun var yngre, og hun er også blevet mere kælen end tidligere.
Gangarter
De ser rigtig fine ud
Stævner
Ingen
Stamtavle
Hun har blåt hestepas
Køn
Ja rigtig smuk, hoppe ;-)
Bemærkninger
Så kom regitze hjem i dag, og det gik over alt forventning, hun gik næsten ind i heste traileren af sig selv, og da vi kom hjem bakkede hun lige så stille og pænt ned af rampen, og mødet med Disney og Pippi gik også rigtig godt ;-)
Hun er noget tilbageholdende, da hun aldrig har været i hænder, hun er kun vant til at få foder og blive kigget på. Men samtidig med at hun er tilbageholdene er hun stadig meget nysgerrig og imødekommende, så jeg tror hun bliver forholdsvis nem at arbejde med.



D 04 / 10 - 08, Regitze har som sagt boet ved mig efterhånden længe nu, og jeg har fundet ud af hun har et enormt temperament, men jeg arbejder meget med at forsøge at forbedre det, og hun bliver da også bedre og bedre for hver dag, men desværre er det kun mig hun forandrer sig over for, kommer der andre mennesker er hun stadig strid som bare pokker. Siden Regitze kom hertil har hun lært at blive trukket med, få ordnet hove, og stå nogenlunde stille når hun bliver striglet, men helst ikke for længe af gangen, det har hun stadig ikke helt lært, men tror det er fordi hun ikke nyder at blive puslet om ligesom de andre heste jeg har.
Regitze er god til at springe, hun er sprunget ud af indhegningen op til flere gange, hvilket jo selvfølgelig ikke er så smart, men synes det er ret imponerende at hun kan.


Regitze er som sagt blevet 3 år nu, og hun er slet ikke på nogen som helst måder tilbageholdende længere, hun elsker derimod at være med i næsten alt hvad der foregår, og hun er super cool over for næsten alt, der skal meget til for at skræmme hende, nye ting skal lige ses an kort tid, men meget hurtigt er det bestemt ikke nok, så skal det snuses til og evt bides lidt i. Sker det hun bliver lidt skræmt, er hun heller ikke typen der løber vildt afsted ( kun hvis resten af hendes flok løber ), og har man hende i træktov og går med hende, er hun stadig meget nem at holde og hun er rimelig hurtig til at blive overbevist om at der ikke er noget der er farligt. Jeg glæder mig vildt meget til at skulle igang med at træne hende, og jeg tror stadig hun bliver rimelig nem, da hun jo stadig er super nysgerrig.

Så blev Regitze mor for første gang, d 11 / 04 - 2011 fik Regitze et smukt lille hingste føl.
Kommentér på:
Pinto Regitze
Annonce