{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Paradis - Solgt - R.I.P. [Himmelhest] 1997

7.416 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hollandsk Varmblod Paradis - Solgt - R.I.P.

Fødselsår:
1997
Højde:
168 cm.
Temperament
Det er helt super. Hun er rigtig sød og nem, bare lidt utålmodig ind i mellem :) Hun er en fantastisk junior hest, fordi hun er så sød og lige til.
Gangarter
De er ganske fine .
Stævner
Har gået fra LA1 på klubplan til MB1 på landsplan her i foråret/sommer.
Har palceringer med både min søster og jeg.
Stamtavle
Hun er efter Jazz / Rossini
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Paradis er en rigtig dejlig hollandsk hoppe som vi fik hjem i aug. 07. Hun er faktisk en salgshest, men er aldrig blevet sat til salg da vi ikke rigtig fik hende redet, så det ville ikke være optimalt at sætte hende til salg og så love guld og grønne skove, og når der så kom kunder stod der en bolle fed hest uden kondi :)
Men her i feb. 08 begyndte jeg at ride hende en lille smule og så tog jeg hende med til klubstævnet i Viborg, hvor hun var ganske sød og gik til 66% i LA1 og LA2. Men efter stævnet blev det så til hele 14 fridage :/
Desværre blev min lille søsters hest halt lige op til Viborgspåske stævne, men så fik jeg overtalt Katrine til at starte på Paradis selvom hun ikke gad. Så jeg nåede lige at træne Paradis en lille uges tid inden min søster skulle starte hende. Så 3. gang Katrine sad på Paradis i 2008, var i LA5 hvor de fik 61% Så det var egentligt ganske godt gået af dem begge sys jeg :)
Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Paradis - Solgt - R.I.P.
Annonce