{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver sødte 2003

5.814 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

pruhesten
Kvinde | 39 år | Oprettet: 11. jul 2007


Traver sødte

Fødselsår:
2003
Højde:
ca 160

Temperament
Opmærksom
Gangarter
5-gænger... men vi bruger kun de 3
Stævner
1 enkelt privat lille klubstævne i 2010 er det blevet til..
vi fik en 3 .plads. i travprogram.
Stamtavle
moren er også travhest. sødte blev kaseret som 10-11 mnd´s da de afprøvede hende med vogn. hun gloede på den, blev stædigt stående og prøvede så at losse den af. Hvad der så videre er sket ved jeg ikke. Så hun har aldrig været i travtræning da de ikk engang ku få hende at gå med vognen.
Tidligere ejer kan kun huske farens navn. men hun er REN traver.

far: Dream of gold
FF:Fakir Du Vivier (FR)
Fm:Dolly Willams (FR)
Mf:Gaprion (FR)
Mm:Bella Donna lll (FR)

Har Snakket frem og tilbage med travkyndige mennesker og de mener sødte med STOR sandsynlighed har heddet La Reve Dór...

Men i bund og grund er det mig lige meget for det er ikke papirende jeg skal ride på og holde af.
Køn
MEGET køn Hoppe.
Bemærkninger
Sødte er en utrolig dejlig hoppe med en kæmpe personlighed, som jeg faldt pladask for da jeg var over og se på hende på samsø. Jeg købte hende den 31.05.08,

Sødte er en af de heste man Aldrig finder 2 af. Hun har en kæmpe personlighed, elsker mennesker (og mad) og er nysgerrig på alt hvad hun ser. En hverdag uden hende, kan jeg slet ikke forestille mig, Dressur er ikke hendes stærke side men hun kan det basale og prøver så godt hun kan. galoppen er lidt et evighedsprojekt vi arbejder på, men hun kan både venstre og højre også fra skridt, og hun bliver bedre og bedre. Hun elsker en tur ud i det blå, og springning er hun også super god til og springer med stor glæde og go luft under sig, men det er ikke min helt store passion. Vi hygger os og alt fungere ved at gøre tingende på vores måde, istedet for at lytte til andres fordømmelser og føle pres når de mener vi skal kunne dit og dat. Sødte er en meget følsom hestepige hvor man er nød til at føle sig lidt frem under ridningen og hvis man bare er god ved hende gør hun alt hvad hun kan for at gøre sit bedste. i bund og grund er hun en enmandshest. Men fra jorden er hun en allemandshest. Har lovet hende hun skal blive hos mig til den dag hun ikke kan mere, og det gør jeg alt for at holde. Sødte er bare hesten i mit liv... <3 <3 <3 <3 Hun ligner ikke en typisk traver, hvilket kun gør hende endnu mere speciel..

sommer 2014. vi får lidt undervisning ind i mellem i dressuren, af den bedste der kunne undervise os, en ikke dømmende eller uforstående underviser der ser på hvem og hvad jeg og sødte er osv. og er helt rolig, vi er i gang med at bygge lidt muskler på hende og noget mere styrke og sødte gør det til UG.. udover det har vi bare redet en masse ture og hygget os sommeren over.

Dec. 2014..
Sødte og jeg har lært en masse ridemæssigt, hun har efter hånden fået en go overlinie og noget mere styrke. Hun er stadig frk. Evigglad, med det største og varmeste hjerte. Hun er begyndt at have styrken til at bære sig selv korrekt og ingen tvivl om Sødte trives med alt det vi har fået med, når tiden er begynder vi langsomt med galoppen også, jeg er evigt stolt af Sødte at vi kan komme ridende og få kommentarer om at vi ligner de dyre dressur heste. <3 Vi undervises kun ud efter Sødte's rammer og bygning og hvad hun trives med at lave, eftergivenhed, lod og tid, er nok nogen er de vigtige faktor her. Selvom hun ingen fin race er, som nogen ville udtrykke det, er og har hun bare altid været og vil altid være, MIN drømme hest. Bedre findes bare ikke nogen som helst steder i verden hvis du spørger mig..
Kommentér på:
Traver sødte
Annonce