{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Emil - Aflivet ! [Himmelhest] 2001

1.823 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nadia F
Kvinde | 34 år | Oprettet: 6. okt 2007


Shetlænder Emil - Aflivet !

Fødselsår:
2001
Højde:
Emil er en lille pony på 92 cm sidst vi målte ham (:
Temperament
Han er en sød lille pony der faktisk finder sig i næsten hvad som helst. Dog kan han til tider blive sur og stædig hvis han ikke altid får sin vilje.
Gangarter
Da han er en lille "prop" er han også lidt stivbenet ;)
Stævner
ingen, da han bare er en selvskabspony (:
Stamtavle
ingen.
Køn
Super køn ? ;) ej okay , han er en vallak og det blev han i 2006
Bemærkninger
Emil er en lille selvskabspony, som jeg har haft i snart 4 år. Han er 7 år og bliver 8 til september. Til dagligt tøffer han rundt på marken sammen med Jackpot og hygger sig med græs, gode løbeture engang imellem, og ellers bare ren afslapning.

Vi købte ham af nogle mennesker der egentlig havde solgt ham til en hestehandler. Men da vi var interreserede i at købe ham, ombestemte de dig og solgte ham billigt til os. Han var en lille hidsig djævel i starten da vi fik ham hjem, da han bare var vandt til at gå og passe sig selv. Men det fik vi hurtigt lavet om på, og nu er han den sødeste lille pony.
Han var købt for at være en vallak.... men det fandt vi hurtigt ud af at han ikke var. Så vi havde meget bøvl med ham i starten da han var hingst og gerne ville bestemme. Men i 2005 fik vi ham kastereret og det hjalp ! (; hehe

Hvis I syntes der skal stå mere om ham , eller I bare gerne vil vide mere, er I da meget velkommen til at skrive og spørge. (:

* 18/6 *
- Idag har vi haft besøg af dyrlægen fordi Emil ikke rigtig har villet gå, og han konstaterede at Emil har begyndelse til forfangenhed s:
- Så vi har nu været på dyrehospitalet i Hammel for at købe Lemigard, som er et diætisk tilskudsfoder, som anvendes til heste der er forfangen, men også kan bruges som forebyggelse.
- Så nu håber vi han snart bliver rask ! :D


Tirsdag d. 13-07-2010 blev min lille skat aflivet pga. forfangenhed og kronisk hovforandring i alle hove. Hvis man forestiller sig at man går på sine negle, og neglen falder af, og der imellem neglen og fingeren kommer en blodsamling.. Det var det han gik på, på alle 4 ben.
Dyrlægen sagde at der var 2 muligheder.. en intensiv behandling, hvor der skulle gives smertestillende 2 gange dagligt, + nedkøling af benene med koldt vand og is, og sidst men ikke mindst skulle han gå på jordfold, og måtte kun få vand og hø. Og den anden mulighed var aflivning.
Jeg valgte, med knust hjerte, at det var aflivning der skulle til, da jeg ikke vil udsætte min søde lille pony for flere smerter end dem han allerede gik rundt med.
Så nu løber lille Emil rundt på de evige græsmarker, og har det forhåbentlig bedre der hvor han er nu.

Rest In Peace lille pony <3
Kommentér på:
Shetlænder Emil - Aflivet !
Annonce