{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Misty

1.465 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jacqueline H
Kvinde | 32 år | Oprettet: 11. apr 2006


Anden særlig race Misty

Fødselsår:
Højde:
84 stg.
Temperament
Hun er god i hovedet, men har nogle m'en fra tidligere behandling. Hun kunne ikke finde på at gøre nogen fortræd den lille dame :)
Gangarter
Fine, men ret korte
Stævner
Nej
Stamtavle
Nej
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Misty købte vi i sin tid hos en lille privat hestehandler. Hun var dengang meget sky, og man kunne ikke så godt komme til hende. Hun bed efter hånden når den nærmede sig hendes hoved, og vente bagenden til os. Hun fik så et lille føl en uge efter hun var kommet her uden at være faldet til, og mistede føllet da det var en uge gammelt. Så hun havde en hård start hjemme hos os. Min søster gik derefter i gang med at arbejde med hende vis HMS, og så skete det ting og sager. Hun blev mere tillids fuld og vi har nu fået en dejlig lille pony ud af hende som alle kan omgås. Det kræver dog at dem der omgås hende har en del hesteerfaring da hun godt kan blive en smule forskrækket ved hutige bevægelser. Hun er lige så stille ved at lære små tricks, og det går fremad ;)
Misty skulle også være tilkørt. Vi har dog haft hende for vogn en enkelt gang, og det så det ud til hun godt kunne finde ud af så så snart der er kom´met nogle bremsere på vognen ser vi frem til nogle små ture med vores 2 små ponydamer :)
Misty er også det der kaldes farveveklsler, hvilket vil sige hun er mange forskeliige farver gennem årene. Om vinteren er hun helt mørkerød, om efter året er hun hvid, og vi har endnu ikke haft en en sommer over, men det kunne tyde på hun blev stikkelhåret. I må gerne komme med jeres bud :)

Misty har nu været til hingst, og vi regner med hun er drægtig da hun ikke har vist brunst endnu ;) Så håber vi på føl i juni 09
Kommentér på:
Anden særlig race Misty
Annonce