{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Charléne *tidl. hest [Tidl. hest] 2000

4.731 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hannah E. Wæver
Kvinde | 28 år | Oprettet: 20. mar 2008


Hollandsk Sportspony Charléne *tidl. hest

Fødselsår:
2000
Højde:
148.5 cm ;-) fin højde!
Temperament
reeeet varm i knolden ;-)
Gangarter
De ligger nok omkring middel ;-) ikke de bedste, men de er der jo! :-D
Stævner
Hun har startet rigtig mange! Jeg kom op og springe en La på hende før hun blev solgt :-)
Stamtavle
Far: nieuwmoed´s Nepal
Farfar: Netron ox a
farmor: nieuwmoed´s sherry

Mor:Tashmiron
Mormor:Tashmira
morfar: eduard
Køn
Gudeskøn hoppe :*
Bemærkninger
Charléne er en gudesmuk rød hoppe, med hvide pletter rundt omkring ;-) der er noget araber i hende - deraf temperament og slanke udseende. ;-)
Det begyndte med at min lille pony. bacard, var tilsalg og jeg skulle have en ny. Jeg kiggede over hele landet på så mange forskellige ponyer, men ingen af dem var den rigtige! :o Så en dag kørte mig og min far til det mørke jylland, for at prøve en smuk hoppe ved navn Charléne of the fairplay. Det viste sig hurtigt at hun ikke kun var smuk, men også en god springer :-) - 2 laaange uger efter blev hun min! Jeg fik hende hjem, og træningen gik i gang. MEN det var ikke som jeg havde troet. Jeg blev så skuffet ? Hun løb af sted, og ville slet ikke slappe af, og var så svær. til føres første stævne blev vi disset. Jeg var ved at give op! Men sommeren kom, og det hele så meget lysere ud :-D Hun begyndte at slappe af, og stoppede helt med at sætte bremsen i foran springene! ;-) Vi tog til stævner -og vandt :-D det hele var så perfekt. sådan fortsatte det i lang lang tid, man lige dér hvor det gik allermest godt, begyndte vi at fejle igen.. ;/ til vores første indendørs stævne blev vi disset igen .. jeg viste ikke hvad der var galt, for hun havde jo gået så godt hele sommeren! ? :o det blev ved, og vi besluttede at sælge, for jeg kunne ikke klare at ride hende mere og jeg kunne ikke komme så langt med hende som jeg gerne ville. + jeg har en anden pony, som jeg skal ''ride op'' så det tog en del af min tid. undskyld Carléne <3 :s

Det var mange ude at prøve hende, men hendes til tider for hidsige temperament, fik mange til at vælge hende fra. Men så en dag kom der en pige med hendes mor. Vi satte nogle spring op, og hun sprang fint rundt på hende :-) de passede så godt sammen! Jeg håbede virkelig at de ville købe hende, og samme aften ringede de, med de bedste nyheder. Charléne var solgt! oven i købet til de bedste mennesker hun ville kunne komme hen til :') de hentede hende et par dage efter, og jeg græd. Jeg tog en sidste tur på hende, mens tårene trillede. Selvom jeg havde kæmpet så mange kampe med og mod denne pony, var den alligevel kommet til at betyde så meget for mig!

d. 2/10 2009:
blev Charléne blevet hentet og kørt ud til hendes nye ejere :') er sikker på at hun får det godt hos dem, den dejlige vildhest!
Kommentér på:
Hollandsk Sportspony Charléne *tidl. hest
Annonce