{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Francis B 2001

7.599 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rikke K
Kvinde | 44 år | Oprettet: 14. maj 2007


Frieser Francis B

Fødselsår:
2001
Højde:
163 cm med sko
Temperament
Super temperament, til tider varmt, men det er kun sjovt og meget nyttigt i dressuren :-)
Gangarter
Dejlige :0 Fantastisk lækker hest at ride på.
Stævner
Højste klasse LA1 dressur
Stamtavle
Francis er ud af stamlinie 78

F: Jakob 302 Stb. Preferent Sport
M: Elly B. Stb.
MF: Remmelt 323 Stb. Preferent
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Francis er en vidunderlig Frieserhoppe, som jeg har haft siden december 2005. Hendes temperament kan til tider være ret varmt, og hun var kun lige ryttervant da jeg fik hende, så der har været nok at tage fat på. Det har dog været rigtig spændende at se hvordan hun har ændret sig.

Francis er min dressurhest, og jeg håber vi sammen kan nå langt med tiden.

Hun er en hest med et vågent temperament, og skal gerne have udfordringer løbende. Hun er en hest, som gerne skal trænes hver dag - på den ene eller anden måde.

Francis er kåret og optaget i stambogen.

Francis er insemineret med Wobke 403 og scannet drægtig, så nu venter vi med spænding på at en ny lille sort perle kommer til verden næste år!

August 2008
__________

Så kom der endelig flere ridebilleder! Det er hårdt at ride seriøst, når man er gravid i 4-5 måned =) Men skønt så længe man kan fortsætte med det! Men mon ikke Francis også synes det er lidt hårdt, hun er jo også drægtig. Vi tager det stille og roligt indtil vi begge har født engang næste år og er kommet ovenpå igen - SÅ tager vi revance :) :) :)

Februar 2009: Har lige målt hendes lange lækre man - den er 110 cm!!!

**Juli 2010**

Staret distancestæve, demoklasse 14 km, det gik super, hun fik udelukkende A'ere i vetgaten! Super oplevelse...

** Oktober 2010 **

Francis har været ved berider her i sensommeren. for at træne galoppen og hun har udviklet sig rigtig positivt. Hun har en rigtig god galop iflg. berideren, rolig og behagelig og ikke en typisk Friesergalop ;) Ja, hun er bare helt igennem bare fantastisk at ride! Jeg glæder mig til jeg får mulighed for at lægge nye billeder ind, for der er en verden til forskel på hvordan hun gik på (de fleste af) billederne herinde og hvordan hun går nu.

Vi får undervisning 1 gang om ugen og både underviseren og jeg selv kan virkelig se/mærke fremgang hele tiden, så det er bare rigtig dejligt! Hun får så meget ros, at vores underviser, som ellers kun er til DV siger: "jeg får helt lyst til at købe en Frieser når jeg ser på hende der" :D

Med de store fremskridt der har været hen over sommeren glæder jeg mig meget til at fortsætte træningen med hende!

Januar 2011

Nu har vi virkelig fået styr på galoppen, begge to :) Det har krævet træning, træning og atter træning! Men hun har den mest fantastiske galop jeg nogensinde har prøvet, det er bare som at flyve. Hun springer an fra skridt til galop på begge volter så let som ingenting og vi leger med galoppen ved at skifte volten ind over midten gennem et par travtrin og ride 8-taller. Nu er galoppen faktisk hendes bedste gangart - hvem skulle have troet det! Vi nyder også af og til en god skovtur alene, bare os to, i det fantastiske terræn der er på stedet.

Vi skal i gang med dressurundervisning igen i næste uge og det glæder jeg mig rigtig meget til.
Kommentér på:
Frieser Francis B
Annonce