{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Lady Galina af Bækkeskov [Himmelhest] 2003

2.674 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Amanda V
Kvinde | 30 år | Oprettet: 9. jun 2007


Oldenborg Lady Galina af Bækkeskov

Fødselsår:
2003
Højde:
1,75 , høj flot dame ;)
Temperament
så god som dagen er lang :) hun er dejlig rolig inde i stalden, kan godt løbe lidt om hjørner med ryttere hun ikke kender, men ellers en utrolig stabil hest.
På folden er hun den dominerende, tager lynhurtigt styringen og er ikke bange for at være lidt "løs i bagbenene" når nye heste kommer for tæt. Men det er kun indtil hierakiet er sat, så kan hun snakke med alle ..
Gangarter
middel gangarter, hvor især galoppen skal fremhæves, er dejlig stor og rummelig.
Stævner
hun har været til roskilde dyrskue en gang med føl (Gangster af Bækkeskov) hvor hun også red kvadrillen med Mette. ellers har jeg redet hendes første rigtige stævne på hende :) den 25 maj 2008 hvor vi red en LC2 til 68 % (vi lavede desværre en fejl og fik 2 minus fejl)
og en LC3 hvor vi red til 70% det var begge andenpladser, og er bare mega stolt af hende XD !
Var til vores første udestævne, for ik så lang tid siden, i stege, der red vi desværre kun til 57% , men jeg brød mig heller ik så meget om banen, det virkede som rent sand. var meget tung. men alligevel vandt vi cuppen for hold :D

d. 10 august skal jeg til dressurstævne på maribo rideklub, vi skal starte LC3 og LB2
-Vandt Lc3'en og blev først uplaceret i LB2'en :) vi fik nogenogtres i begge klasser
31. maj 2009 skal vi starte dressur klubstæve på maribo rideklub, vi starter LB2 og LA1 :)
Stamtavle
F: Continental
FF: Casino
FM: Michel
FFF: Cassis xx
FFM: Brit
FMF: Urprinz
FMM: Chandulaila

M: Gaio
MF: Kasper
MM: Bellami
MFF: Kimmi ar Nørhalne
MFM: Felicity
MMF: Silas
MMM: Lykke Nødager

Galina er ROL hoppe. hun er kåret med 8p
Køn
hoppe
Bemærkninger
Hendes beskrivelse ved eksteriørkåring 06: Stor elegant hoppe af god type. God dybde og bredde. Kønt hoved. Velansat, lidt tynd hals. God skulder og manke. God overlinie, velformet kryds. Lemmerne passende føre, lidt udtået bag. Gode hove. Bevægelsen ret god, men snæver for i skridt, ret god i trav. Rummelig i galop.
Krop: 9 8 8
Lemmer: 8
Bevægelse: 8 7
Helhed: 7 7 8 8

Galina er en utrolig dejlig hest, med et helt fantastsk temperament. Hun kan stå og nusse dagen lang, og samtidig er hun altid frisk på en fuld spons ud over stubben. Hun har sin helt egen måde til at charme sig ind på folk, og har du først vundet hendes tillid følger hun dig overalt. Alligevel kan hun være sin egen lille dame, men altid med et glimt i øjet. Hun er sjældent en sur hest i stalden. Altid i godt humør! og hvis hun har opdaget at man er kommet ind i stalden skal hun nok gøre sit til at sørge for hun er den første man kommer hen og hilser på! om det er at sparke boksdøren i stykker eller hive ting ned fra boksdøren så de flyver rundt i stalden er lidt forskelligt.. Galina er også en meget madglad hest, hendes yndlingsslik er helt klart bolsjer, de bedste er med lakrids smag, men andre kan også godt gå ;)

Det skal lige siges at Galina ikke er vores mere (: Vi har nu solgt hende til en rigtig sød dame der hedder Susanne, vi har også flyttet Gangster ud til hende. Så Begge hestene står samme sted nu.

Kommentér på:
Oldenborg Lady Galina af Bækkeskov
Annonce