{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Dina [Tidl. hest] 2002

3.632 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Signe K
Kvinde | 30 år | Oprettet: 16. jun 2008


Anden særlig race Dina

Fødselsår:
2002
Højde:
Ca. 140
Temperament
Rolig, men hvis hun er i drille humør, er hun opmærksom.
Gangarter
Tre fine gangarter.
Stævner
Har startet op til LC2 i dressur, og op til LB i spring - begge dele på klubplan.
Stamtavle
Stamtavle haves ikke.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Dina er en super dejlig nusse pony.
Hun er en flot brun hoppe, med sort man og hale. Derudover har hun en hvid stjerne og to snipper ved mulen.
Hun elsker at springe, og har et stort uudnyttet talent, indtil videre har vi sprunget 100-110 cm.
Dina gør fremskridt i dressuren, efter vi er nu begyndt at få eneundervisinig af Christine Fearnly, som er berider. Dina går nu nogenlunde til biddet, og hendes schenkelvigninger, versader, forpartsvendninger og bagpartsvendninger er begyndt gå frem ad. Vi er nu igen begyndt på anspring fra skridt, hvilket går henrivende.
Vi er også begyndt at træne lydighed, i form af små øvelser, der minder om horsemanship.

August/september/oktober 09. Vi har måttet se i øjnene at Dina har alvorlige problemer. Hun stejler, bukker, bakker og er umulig at drive frem. Selvom hun får et ordentlig rap i røven, så rører hun sig ikke ud af flækken, men derimod stejler hun igen.
Vi har så haft dyrelæge til at undersøge hende, og han kunne intet finde. Så kom hun på smertestillende, for at se om hun reagerede på det, men det gav heller ingen virkning. Han sagde så at vi skulle påbegynde undervisning hos Mai-Britt Carter. Vi har også, af denne dyrlæge, fået vuderet en alder af hende i anledningen af, at vi skulle have hestepas. Han vurderede hende til at være fra år 2002 (vi og ridskolen har købt hende for at være fra år 1999) Dette gør, at vi kan begynde at analysere årsagen til hendes unoder. Jeg købte hende i år 2008. Rideskolen købte hende i år 2005, dvs. at Dina blot har været 3 år, da hun kom til rideskolen, og det derfor har været i hendes tilridning, det har slået fejl. Nu modtager vi undervisning af Mai-Britt Carter, hvor vi sammen prøver, at lave om på Dinas fortid.

Januar 2010. Dina er nu stoppet med de fleste af hendes unoder, hvilket gør at jeg tror på, at vi i løbet af dette år, vil komme til et enkelt springstævne - det er ihvertfald mit mål :)

Juni 2010. Har nu fået Dina ud på en privat gård, hvor hun trives utrolig godt! Det er lækkert at have skoven så tæt på. Vi rider skovturer næsten hver dag, og Dina nyder det! Hun er delvist selvgåndede i skoven, hvilket er et kæmpe fremskridt :D Jeg håber på at komme til et lille D-stævne når sæsonen starter igen - det kunne være rart :)

Da jeg udelukkende selv har betalt Dina, og at hun er min første pony, gør at jeg holder umådeligt meget af hende, og at hun har så mange særheder gør ikke min begejstring mindre. Da jeg købte Dina havde hun været elevpony i 3 år, det var blandt andet derfor jeg kendte hende, da kunne vi intet nu er vi nået langt, og jeg håber at vi når endnu længere.
Kommentér på:
Anden særlig race Dina
Annonce