{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder blackei 1997

2.080 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Shetlænder blackei

Fødselsår:
1997
Højde:
blackei er 93cm høj...
Temperament
rolig, men opmærksom
Gangarter
ligesom en normal shetter, blackeis trav og galop er dog ret stor, mest hans galop<3
Stævner
ingen, han er tilredet men jeg er nok lidt for stor til ham:)
Stamtavle
Har tavle.
Men vi har den ikke, da vi fik ham gratis som 1 års, af en avler der bare skulle af med ham akut.
Køn
vallak
Bemærkninger
han kommer fra en avler der kun avler shetlændere, men han gad ikke have ham, fordi han løb underhegnet lige meget hvor lavt det var, så han sagde han havde en sød lille pony til min far som passede perfekt til hans datter(mig) men da vi fik ham fik vi et chok, jeg kan huske det selvom jeg kun var 4:D vi fik ham så, og da de åbnede klappen på traileren kom der en lille sort hingste plag stormende ud, den dampede rigitg meget, han var blevet jagtet rundt, og endelig var han løben op i traileren, efter at være blevet jagtet i 3 timer, da de skulle køre ham ud til os. og det første der skete ude ved os var at ham der kom med ham, lukkede klappen op så løb den lille vilde hest sin vej efter 2 timer fik vi endeligt på mirakuløst vis fanget den lille pony, og herefter tilbragte mig og min mor, mange timer med at sidde på en halm balle, indtil han havde set os an og vi måtte ae ham i hovedt, herefter fik jeg lov at døbe ham, jeg sagde han skulle hedde sorte, men det lavede vi hurgtig om til blackei, vi lavede dobbelt hegn, men lige meget hjalp det, han rendte ud ca. 3 gange om dagen, og vi var lige ved at give op, men så efter nogle år, fik vi ham kastereret, og han fik selvskab af andre ponyer, blev det lidt bedre, og til sidste som der kom flere ponyer og vi brugte mere og mere tid med ham for at give ham tillid, begyndte han at blive inde, og siden har han ikke rendt ud.
nu er blackei den kærligste pony og han er altid børns favorit, han elsker opmærksomhed, og han er bare dejlig.

han er knap en meter, men alligevel tror han at han er 2m.og man må sige han kan sætte sig selv i respekt, da der begyndte at komme store heste ud til os og blive opstaldet, blev jeg bange for han ville blive knækket, men nej, hellere ikke efter et halvt år væk fra de store heste, har fortærret de store hestes respekt for lille hr. hey! pas på her kommer jeg?! haha,
det må man sku give ham, han er virkelig noget forsig selv, og han er virkelig et kapitel for sig selv. respekt for det.
tusind tak til marie, anine og iben der for mange år siden tilred ham:D
Kommentér på:
Shetlænder blackei
Annonce