{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Chanti R.I.P :'( [Himmelhest] 2006

3.604 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

A...
Kvinde | 31 år | Oprettet: 29. jul 2004


Anden særlig race Chanti R.I.P :'(

Fødselsår:
2006
Højde:
PT. omkring 1,55 - men vokser noget mere :)
Temperament
Nu har jo selvfølgelig hendes ungheste temperment.
Men yderst rolig :)
Gangarter
Skridt - trav - galop :)
Stævner
Ingen endnu .. Men det kommer d;
Stamtavle
Hun har ingen..
Men hendes mor er oldenborger blanding
og hendes far er pinto :)
Køn
En dejlig hoppe :)
Bemærkninger
Nu er tiden gået og Chanti er blevet stor og dejlig !
Jeg købte hende i 26/6-2008 så har haft hende i et års tide.
Hun har forandret sig en hel del. I starten var det tæt på hun var blevet sat til salg igen da jeg ikke følte jeg kunne overskue hende. Hun var meget voldsom overfor mig og viste truende adfærd. eks. ved at hun slog ud med forbenene efter mig, stejlede op af mig tit, og bed. Det endte faktisk så galt at jeg blev lidt små bange for hende.

Men jeg tog kampen op. Gav ikke op for selvom jeg havde problemerne med hende var der noget indeni mig der sagde det skulle være os to. jeg kæmpede længe og hun er nu stoppet med og bide, sparke, stejleog alt det. Man kan faktisk nogle gange fornemme hun bare vener på jeg kommer.. Hun er nemlig begyndt og komme når jeg kalder(eller når hun kan se mig). Det er simpelthen så dejlig en føelse af vi endelig har fundet en måde og få tingene til at fungere..

Med hensyn til tilridningen går det også super.. Vi skridter og traver.. Jeg har dog ikke helt mod på galopen endnu ;). men det skal nok komme når jeg føler mig 100% sikker i traven :).

Efter 2 måneders pause er vi begyndt igen :D! Hun havde desværre fået en fibersprængning :(!
Men nu er vi igang igen og har været det i en 14 dages tid! :D super skønt. hun er begyndt og galopere nu. så alt går bare frem ad! det er så dejligt :)




Idag den 30 marts 2010 drog Chanti på de evige græs marker..
detaljer vil komme når jeg er klar..

Tja nu har mange spurgt hvorfor Chanti er aflivet og jeg må hellere komme igang,,

Det hele startede tilbage i november hvor Chanti begyndt og blive halt.. Vi gjorde ALT! blodprøver, røngten og den ene dyrlæge kunne ikke finde ud af hvad det var.. så jeg kom til en specialist i benskader.. han kunne ikke rigtig se noget og mente der var en fibersprængning hun havde haft så jeg skulle bare gå igang med at ride igen.. Det gjorde jeg så og hun var lidt halt i starten.. så jeg købte noget køle/varme lotion og det virkede!

Så kom sne stormen og jeg kunne ikke komme derud i en uge :(.
Da jeg så kommer derud er hun halt igen og jeg kontakter dyrlægen, igen. Han ville gerne komme ud til os den her gang og se hende under rytter..
Det gør vi så :)
Men da jeg sætter mig op på hende var hun lidt vågen.. Ikke noget jeg tænker videre over og får hende under kontrol. Vil så trave frem og når at trave 5-10 skridt.. Så går hun helt banannas .. Kaster sig op i luften og laver et sindsygt rodeo spring.. Der kan jeg ikke holde mig på, så jeg falder af.. Lander lige på ryggen og brækker den :(

Så kom der en mand op på hende derude fra.. og der havde hun nær lavet det samme..

Så dyrlægen siger vi skal få hende undersøgt for Kissing Spines (KS).

Der kom vi så op og vi fik hende undersøgt.. Der var IKKE noget! så hun havde altså ikke ondt nogle steder..
Og ja sadlen lå som den skulle!!

han fortæller mig at han synes hendes væremåde (både overfor andre mennesker end mig, og når han skulle undersøge hende) var yderst stædig! og han jo som altid tænkte på hesten og ikke rytteren.. men i det her tilfælde synes han at han ville tænke omvendt.. altså ikke på hesten men på rytteren.

Så han sagde rent ud sagt at han synes det var totalt uansvarligt hvis jeg red på hende og endnu mere uansvarligt hvis jeg solgte hende videre fordi hun var som hun var..

Jeg kunne næsten ikke tro mine egne øre.. men ja.. han havde nok ret.. jeg har givet hende så mange chancer! og brugte et år på at komme ind på livet af hende.

Så han synes vi skulle give hende fred.. så han erklærede hende uegnet til ridehest :(

Selvom det er så skide uretfærdigt ved jeg også bare det var det rigtige for hende og alle andre mennesker..

Jeg ville aldrig kunne se min selv i øjnene hvis jeg læste eller fik en sms som jeg måtte sende til hende jeg købte hende af med jeg var faldet af og brækket ryggen!

OBS!! Jeg har ikke brug for at høre om hvor dumt det er at aflive en "rask" hest! Der er dyrelæge ind over det her og han mente det var det rigtige! + hun stadig var halt og hvorfor kunne ikke forklares!



D. 16/5-10
Hej prinsesse.
Håber du har det godt på de evige græsmarker og du er glad! det er det eneste jeg ønsker! og at du passer godt på Teddy!
Jeg savner dig så ubeskrivlige meget.. Nu er det snart 3 måneder siden du kastede mig af og jeg landte så uheldigt som man overhovedet kunne :'(. Jeg kan stadig ikke forstå at du ikke er her og jeg tror faktisk først det går op for mig når jeg engang for korsettet af og ikke ved hvad jeg skal få tiden til at gå med?
Jeg var ude i stalden idag og det var lige ved den tid du plejede og stå ved leddet og ville ind.. jeg fik en kæmpe klump i halsen.. og endnu værre blev det der jeg kom ind i stalden og så din gamle boks.. får kvalme ved tanken om jeg tog dit liv.. men jeg ved det er det abssolut bedste for os begge to..
Dagen efter du fik fred mødte jeg din gamle mor i Ikea. Hun var næsten helt mundlam.. Tro mig skat. hun savner dig også. det hele er så svært og jeg ved ikke hvordan jeg skal tackle alt det her.
Jeg elsker dig! Og vil altid gøre det. Nogle dage ønsker jeg dig tilbage, men ved du nu har den ro du ikke kunne finde.
Håber vi ses en dag skatter. Ønsker du står ved regnbue broen sammen med Teddy og vrinsker til mig når jeg kommer.
Det vrinsk du vrinskede lige inden hc stak dig.. det husker jeg som var det igår. det var den sødeste vrisk i verden.. det betyder alt at du gjorde det og nikkede. og efterfølgende sank hovedet :')..
Slutter nu prinsesse. græder for meget. Skal nok skrive en anden dag :-*

12/6-10
Hej skatter..
Nu er det ved at være noget tid siden jeg har skrevet til dig herinde - men du er alligevel i mine tanker..
Igår var jeg til kontrol på sygehuset og fik ENDELIG corsettet af! det var en hård dag og der fløj tanker igennem hovedet hele dagen.. Men nu er jeg rask skat.. skal bare genoptrænes og så må jeg alt igen. det var så ubeskriveligt der han sagde jeg måtte tage ud og ride hvis jeg havde lyst? men jeg har jo ikke noget at ride på :(. Selvom det var noget værre møg at jeg skulle brække den dumme ryg er jeg faktisk endelig blevet glad for at det var dig der "gjorde" det.. og ikke en eller anden fuld stodder i en bil fx.
Ellers har jeg det faktisk rigtig godt fortiden.. savner dig selvfølgelig! men jeg er ved at acceptere at det er sådan livet er .. Jeg har de sidste MANGE uger været sammen med Jennifer hver dag.. og vi er jo stadig ligeså tosset som vi altid har været! puuuha.. ikke mange mennesker der kan magte os sammen :D. hehe.. men det kunne du jo heller ikke skat..

På mandag har jeg fødselsdag.. Så flyder jeg 18? og ved du hvad? nu er der et år mindre til vi ses igen? :)
På mandag kommer familien og så skal vi hygge :) og fredagen kommer pigerne og så skal vi i byen :D. glæder mig vildt men savner og tilbringe minne tømmermænds dage med dig prinsesse..
men jeg ved at det var det bedste for os begge to :)!
Kys kram og tårer Anita :) Elsker dig min skat <3

15/6-10
Hej prinsesse..
Igår var så min store dag. og stor det var den :)
jeg fik mange godt og fine gaver.
jennifer kom men en kæmpe planche med billeder fra mig og hendes tid og der var også et billede på at dig og teddy :) den skal op og hænge :) og så skal jeg have bestilt nogle billeder af dig som skal i ramme.
De billeder inge tog. Kan du huske hvordan vi løb fjollet rundt og du stak hovedet ned og hev de forbanede blomster op og begyndte og gnaske bær i dig. Hehe :) du er var jo ikke rigtig klog :). men hold op du var dejlig selvom du fik dine flip!
vil ikke skrive mere for i dag prinsesse.. bare lige sige jeg havde en god dag men at jeg selvfølgelig stadig savner dig..

Mysser fra Anita <3 R.I.P princess.
Kommentér på:
Anden særlig race Chanti R.I.P :'(
Annonce