{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Cianti Castellina [Himmelhest] 2003

6.002 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Team MH - Malene !
Kvinde | 34 år | Oprettet: 23. jun 2005


Dansk Varmblod Cianti Castellina

Fødselsår:
2003
Højde:
164 cm, Juni 2009
162 cm, Juni 2008, da jeg købte hende.
Temperament
Super kærlig og sød hest, tilpasser tænding efter rytterens ønske og er super hensynsfuld. Vidunderlig hest <3
Gangarter
Skridt: Skridter godt igennem og træder langt over ejet spor
Trav: Fin rytme, takt og træder over ejet spor
Galop: Fint afskub og godt spring

Alt i alt tre gangarter på middel niveau..
Stævner
Bedste resultater:
LB1: 186 point - 68,89 %
LB2: 171 point - 63,3 %
LA1: 167 point - 64,23 %
LA2: 182 point - 62,76 %
LA3: ... point - 67 %
LA5: ... point - 59,7 %
2009: Nummer 2 i Kongsvad cubben, spring
2009: Nummer 5 i Kongsvad cubben, dressur
2013: Vinder af Kongsvad cubben, dressur (med min lillesøster)
* Har også flere gode resultater i spring samt startet op til LB
Stamtavle
Far: Ivanhoe (DK frb) **
Mor: Remmevads Schöne Dafne (DK trak.)

Farfar: Miton Torp (DK frb.) **
Farmor: Flicka (DK frb.) **
Morfar: Mago xx (DK LU) **
Mormor: Schwarze Dafne (DK trak.)

Se resten på: http://www.allbreedpedigree.com/cianti+castellina
__________________________________________________
SØSKENDE:
1998 - Storesøster - Salsa Faurhøj - M. Remmevads Schone Dafne
2004 - Lillebror - Sikoras Raphael - M. Remmevads Schone Dafne
__________________________________________________
Køn
Utrolig køn hoppe <'3
Bemærkninger
Familie baggrund:
Castellina er avlet af en der hedder Benedichte, som havde en super fin Trakhener hoppe (blev fløjhoppe i Dansk Varmblod).
Da Dafne/Castellinas mor havde fået det flotte resultat, var der jo en god grund til, at avle på hende og Blue Hors Silvermoon, blev far til det første føl, Salsa Faurhøj (98), hvilket blev et super fint føl og Benedicthe ville derfor prøve igen, men Dafne var denne gang meget svær, at ifole. Benedicthe valgte at prøve med Ivanhoe, da han efter sigende skulle give føl HVER gang, det kom der så et fint lille hoppe føl ud af Cianti Castellina (03) Året efter fik Castellina en lillebror, Sikoras Raphael (04), som er efter Blue Hors Romancier..

Hendes liv før jeg købte hende:
Benedichte solgte Castellina til en polsk pige, som også boede i Danmark. Pigen havde i forvejen to heste hun ikke havde råd til, og Castellina kom derfor til at stå uden, at blive passet. Det stod så slemt til, at det blev meldt til dyrværnet, og Benedichte fortrød selvfølgelig, at hun havde solgt den der til, og håbede, at Castellina blev aflivet, så hun slap for de lidelser.. Men Castellina blev solgt til en anden pige, som jeg ikke ved ret meget om, men hun solgte hende til en hestehandler, hvor hun kun var en enkelt dag, hvorefter Maja (som jeg købte hende af kiggede på hende, på det tidspunkt er hun KUN 3 år)Maja byttede hendes gamle hest for Castellina, da hun allerede den gang var SUPER cool i hovedet.. Maja elskede og passede Castellina, virkelig godt, det er jeg helt sikker på, desværre fik Maja en skulderskade, og måtte med stor sorg skille sig af med hende. Jeg købte hende og hun skal blive hos mig.. Jeg vil ikke risikere, at hun ender et sted, som hos hende den polske igen..
__________________________________________________

I juni 2008 var jeg to gange ude at se og prøve på den dengang 5 årige, Cianti Castellina. Der herskede ingen tvivl om at hun var en fantastisk hest, men vi var en anelse i usikre på hvor langt hun ville kunne nå i spring samt dressur, da jeg skulle begynde i Malling i august. Men vi tog chancen og den 27. juni 2008 skulle Castellina igennem handelsundersøgelsen, hvor hun gik gennem røntgen og bøjprøve unden anmærkninger, så samme dag blev hun transporteret hjem til mig.

Castellina har fra dag ét super cool og har aldrig ladet sig skræmme af nye ting, hun har taget alt med ophøjet ro også da hun for første gang blev barberet i september, var det kun benene som hun synes var lidt irriterende. Castellina udviklede sig under opholdet i Malling rigtig hurtigt og kunne forholdsvis hurtigt opfylde kravene, så jeg kunne tage optagelsesprøven i januar 2009. Hun vidste sig at være et uvurderligt køb; hun har forståelse for både spring og dressur, er ufattelig smuk at se på og skønnest af alt har hun et hjerte af guld.

Hendes venlig og følsomme sind, hendes smukke ydere samt helt i gennem fantastiske hoved har resulteret i kælenavnet, PRINSESSE. Hun er desuden en smule reserveret og foretrækker at snakke med personer hun kender, men har man først vundet hendes tillid og accept vil hun gøre alt for en. Hun yder altid hendes bedste samt forsøger at tilfredsstillende hendes rytter, både til stævner og til daglig.

Da jeg købte Castellina var der ingen, der havde store forventninger til hendes evner, men hun var blot en usleben diamant som nu er ved at vise sin virkelige identitet. Hun har helt sikkert evnerne til at lå noget længere end hun er nu og jeg håber vi får muligheden for det i fremtiden. Hun springer alt hvad du viser hende og forsøger altid at forstå nye øvelser i dressuren. Hun er det bedste der er sket for mig.

Prinsesse, min prinsesse. Jeg elsker dig uendeligt og intet vil nogensinde kunne erstatte eller give mig, det du har givet mig gennem årene. Jeg håber der vil komme mange flere år og endnu flere fantastiske minder, for du har givet mig alt og mere til. Du er ALT prinsesse <3

Efter en dytlægeundersøgelse i juni 2015 blev der fundet en mindre urenhed på venstre bagben, hvilket var modsatte ben af den tidligere seneskedebetændelse i 2012. Hun blev beset af kiropraktor i håb om at det var løsningen, "desværre" var hun for smidig og fleksibel i kroppe og var derfor ikke et kiropraktor emne. Dyrlægen blev derfor inddraget, som desværre konstaterede, at hun havde spat og havde ondt. Det medførte at jeg traf den beslutning at min prinsesse, mit lille stykke af paradis tirsdag d. 14. juli måtte aflives. Det var den sværeste beslutning, men det rigtigste for hende :'( Elskede Castellina <3
__________________________________________________


C - står for CHARMERENDE ud over alle grænser
I - står for IVRIG efter at lære
A - står for AKTIV og ARBEJDSOM
N - står for NATURLIG og NYSGERRIG
T - står for TÆNKSOM og utrolig TILLIDSFULD
I - står for sindsyg INTERESSERET i alt, hvad man laver omkring hende

C - står for super COOL i al omgang
A - står for ATTRAKTIV personlighed
S - står for noget ganske SÆRLIG og en SUPER konkurrencehest
T - står for TROR på alle vil hende det bedste
E - står for en hest man kun kan ELSKE
L - står for LYDIG og LOYAL overfor sin rytter
L - står for LIVSGLAD og LEGESYG hoppe
I - står for sindsyg INTELLIGENT
N - står for NOBEL og utrolig smuk
A - står for ALLETIDERS pige

Du er vidunderlig Castellina..
Kommentér på:
Dansk Varmblod Cianti Castellina
Annonce