{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner noi 2003

2.829 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hannoveraner noi

Fødselsår:
2003
Højde:
160 bliver måske lidt højre
Temperament
han er meget rolig af en ung hest. bliver aldrig bange for biler eller cykler. lidt for busser men ikk noget. han kan godt finde på og hoppe til siden men det kun for at drille mig.
Gangarter
skridt: over middel. den er dejligt og sidde på.
trav: traven er nok os lidt over middel. han har lidt store ryk svinger så han kan godt være lidt svær og sidde på i trav.
galop: er helt klart over middel. den er virkelig skøn (:
Stævner
FOR SPRING 27/8
50 ca: han lavet en hel del ballede men det var os hans første stævne. og han er heller ikk så gammel. så det gik ok synes jeg
50 ca: han rev ned to gange og løb med mig. men vi fik en sløje fordi jeg bare grinet af det og det synes demsom holdet stævnet var så sejt af mig (:
7/9 VEK spring
50:to stop der ik rigtig han var klar ovethan skulle til og starte med ;b men så efter de to første spring gik det super
50:en bom ;b da der kom den ældste traler jeg ar set kørene og larmede helt vildt så den fik hans opmærksomhed ;b mn ellers var han super
VEK:LC2 dresser
han havde 29 i feber fandt vi ud af bagefter ;s men ellers var det ok fik 60%
VEK
sløjfe
50: han lavet meget ballede ;b
60: fejl fri. der var han super sød (:
HØRS LC1 dressur
2 plads(:
HØRS spring
50 cm: en rigtig bølle det forklare en hel masse om ham XD
50 cm en fejl men han var en bølle stadig.
VEK:
70 cm det gik SÅ godt han fik en bom. men han var bare så sød. han løb ikke eller noget med mig.
LE han var os helt vildt sød. men blev lidt for træt på sidste spring så han tog en bom. men meget glad cecilie (:
EGE:
21 maj
50 cm: nois første 0 rundet (: men meget glad cecilie.
50cm: 4 fejl. det var en meget uheldig ned rivning ;'s han har meget løs skulder og kom ik rigtig ind på spring og stod helt stille foran og så sprang han. det ene ban ben rammet desværre;/ men er stadig meget stolt (:
Stamtavle
far: Nobleman
farfar: Natiello (helt ren hannoraner)
farmor: Weira

Mor: Geraldine( døde af kraft da han var en mdr gammel )
morfar: gropius.
mormor: Toscana
Køn
han er en skøn vallak
Bemærkninger
linger meget sin far (nobleman) og han er meget rød og har en lille blis i panden:) han er helt vildt rolig af en ung hest og være. men han kan godt lide og drille ;b ellers vill han jo os kede sig ihjel;b

26/11-05: købet vi noi han var kun to der så stod i løsdrift med nogen andre heste.
15/3-07 ca var han i tilridening hos tom gylakker (staves) der var han ca 2 mdr. men så fik vi ham hjem og red ham en mdr lidt to gange om ugen. men så begyndet han og vokse igen ;s så vi måtte lade ham stå stille .
16/8-07
var han klar igen og skulle op til tom en mdr (:
så begyndet vi og ride nogenlunde normalt. me nså en dag da han stod og fik sol blev han bange o han fik gjorde noget med sin len ;s og det en skade som vil være der for altid. me ndet kan holdes nede med noget masserie(:

03-09 skulle mig og noi springe 110 cm men det ente galt :´( han væltede efter springet. jeg fik en voldsom forstuning og noi slap for nogen skade heldigvis. men var lidt nervøs for og springe igen ;s men det er gået over..

13-05-09
vi har fundet ud af han har meget ondt i skulden og hovedt. så det forklare hvorfor han er bøllet nogen gange. det er på en måde dejligt og vide at det derfor han er så dum nogen gange. så nu hvor vi ved det er vi i fulde gang med og hjælpe ham (:

15-05-09 noi fik akpomtur (staves) og det hjælper virkelig meget (:

25-05-09
fik han akpomtur (staves) igen (:

tror vi har fundet en part til ham som hedder christina. hun red ham den 18/ 6 første gang. han var ret ond mod hende ;b men hun klardet det godt nok synes jeg. han kan ik lide når nye rytter som han ik kender rider på ham. så hun skal første vinde hans tilid. den 24/6 skal hun prøve og springe på ham


MERE KOMMER MED TIDEN
Kommentér på:
Hannoveraner noi
Annonce