{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Hero [Tidl. hest] 2005

1.282 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

anne louise f
Kvinde | 41 år | Oprettet: 30. dec 2007


Shetlænder Hero

Fødselsår:
2005
Højde:
Små 82 cm
Temperament
vågen og til tider lidt nervøs.
Gangarter
som en shetlænder nu har, men hvis han lige skal vise sig, er den svævende.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Køn
vallak
Bemærkninger
sort med tyk man og hale, spinkel af tybe. ved ikke så meget om den endnu da jeg lige har købt ham. Han er faldet rigtig godt til nu, og nyder at have selvskab af de andre ponyer, han er på mark med.
25-3-12
Så er ridningen gået igang igen med Hero. Celina var inde at ride i ridehallen på ham i dag og de var så dygtige de red selv rundt. Han var frisk fremad gående og han tog det så pænt.
Feb. 2012.
Hero hygger sig på marken for tiden, som han også nyder, da Celina sys det er for koldt at ride. Så alt hans tid går med at lege.
10/11-11
Celina og Hero, er kommet rigtig langt efterhånden. Hun har travet på ham og han er blevet styrbar, kender stop signalet. Så de er rigtig dygtige sammen. Han har også været på tur med Celina på ryggen, det gik rigtig fint, kun nogle enkelte forskrækkelser.
12/6-11
Lille Hero, havde ondt i maven her til aften, så han blev ved med at ligge sig og rulle i boksen, så jeg blev ringet op af Louise. Kom derud og han ville meget gerne rulle sig. Så var ude at trække en god lang tur med ham. Han er godt nok trafik sikker, reagere værken på cykler, knallert, bil med trailer eller børn der leger med fodbolde. Da vi kom tilbage i stalden, var han frisk igen heldigvis.
18/3-11
Så er Hero igang med at blive tilredet, det går rigtig fint fremaf, han har ikke haft de store problemer med sadlen, når den først er kommet på. Og trense siger han slet ikke noget til. Celina har været oppe at skridte på ham med sadel, for første gang idag og han tig det så fint. Han siger ikke noget til rytter, uden sadel.

Maj 10. Så har Hero haft sadel på, den var farlig at få på, men da den først var på ryggen var vi da ligeglad. Celina er også blevet truket rundt på han, som han tog rigtig fint.

Feb. 10. Vi har haft underlag på, som vi sys var lidt farligt, men tog det nu rigtig pænt alligevel. Longers kan vi også, men har da ikke tålmodighed til at trave stille og roligt, så han spurter bare rundt.
Han har lidt svært ved at forstå hvornår man skal være opdragen og hvornår man må lege.
28-8-08
Han er faldet godt til, er blevet til markens nussetrold, er altid den første der kommer og vil snakkes med.
Kommentér på:
Shetlænder Hero
Annonce