{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fuldblod (XX) Regal Prime R.I.P [Himmelhest] 2003

2.865 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

nickie p
Kvinde | 38 år | Oprettet: 25. apr 2008


Fuldblod (XX) Regal Prime R.I.P

Fødselsår:
2003
Højde:
Han er 162 cm målt den. 25.01.2010
Temperament
Tja, han er jo fuldblod, så det siger lidt sig selv. Til tider er han meget varm!!!!
Gangarter
Han har 3 dejlige gangarter:-) Traven er lidt svær at sidde i, men ellers er de fine:-)
Stævner
Så har vi været til vores første stævne:-) Det var et julemini stævne på den rideskole han står.

Søndag d. 22.11.09: JORK
Ld1- 2 plads med 65,3% Dem vi red mod red fra lc1 til la1.
Er super stolt af den lille dreng, hav var bare så cool!!!
Stamtavle
Mor: Regal Blessing xx
MF: Ali-Royal xx
MM: Last Blessing xx
MFF: Royal Academy xx
MFM: Alidiva xx
MMF: Final straw xx
MMM: Bless the match x

Far: Primatico(usa)
FM.Primevere(usa)
FF. Danzing(usa)
Køn
Han er en vallak
Bemærkninger
Regal er en sød og til tider rolig hest. Han har ufattelig meget tempremante og kan til tider være meget træls at ride!!! Jeg fik ham tilbage i januar, da han ellers skulle aflives, og det kunne jeg ikke klare tanken om.. Det var slet ikke meningen at jeg skulle have ham igen, men som sagt skulle han ellers aflives. Efter jeg har fået ham, har vi ikke fået redet det helt vilde, da han skulle have lov til at komme sig over et kæbe brud i august 07. Og da jeg så også bøvlet med et dårligt knæ, der lige er blevet ordnet er det ikke blevet til så meget ridning. Men vi skal igang efter freien!!! Og det glæder jeg mig meget til. Ved ikke hva mere jeg skal skrive om ham, udover han er en super dejlig dreng som har en STOR plads i mit hjerte!!!!!!!

Regal er solgt og leveret den 21-08-08. Til en pige på fyn, der nu vil give ham den tid han fortjener. Jeg ser meget frem til en tæt kontakt mellem ny ejer og jeg. Og glæder mig til at se hvordan han udvikler sig.... Men jeg SAVNER min lille dreng... Forstår slet ikke jeg har solgt ham:-( Men tror på han får det godt hos Nicola!!!!!!

19/12-08
Var over ved Regal for godt 14 dage siden, hvor jeg var oppe at ride ham lidt. Hmm det må siges at Nicola, Regals ny ejer har gjort et godt stykke arbejde:-) Da jeg havde Regal var det en tikkende bombe man red rundt på, man vidste ikke hvornår han gik i luften, men sådan er han bestemt ikke mere!! Han er blevet så sød og rolig og man kan gøre næsten alt ved ham, uden han siger noget til det. Det var en super dejlig oplevelse at prøve ham sådan. Det var en svær beslutning at sælge ham, men det har bestemt været det bedste for ham!!!
Tak for du er som du er Nicola og passer så godt på ham!!! Ser frem til flere rideture på ham, og nogen hyggelige timer med jer begge!!!!

01-09-09
Jeg har i dag hentet Regal hjem igen da Nicola er kommet i økonomiske vanskligheder. Han har tabt sig rigtig meget, så nu står den kun på fede kur, inden den skal rides alt for meget!!! Men jeg er glad for at have ham hjemme igen, og nu BLIVER han hjemme:-)

NYT.
Regal er nu endelig ved at tage på igen så han ikke ligner en mishandlet hest længere:-) Og vi har været på tur 2 gange siden hans hjemkomst, og det har han taget i stiv arm:-) Det er virkelig dejligt at have ham hjemme igen, men godt nok dyrt i foder, da han var MEGET tynd.-( Men er heldigvis på rette vej nu.
Der kommer snart nye billeder af min lille dreng:-9

22.10-09
Regal er flyttet til Jordrup og omegns rideskole så han kan blive redet mere og ofte.-) Han har taget det så flot og total cool. Så nu er vi igang igen. Er glad for at have ham hjemme igen, og kan bestemt takke Nicola for at han er blevet så sød og rolig:-)

20.11.09
Regal er bare så sød, og er faldet virkelig godt til!!! Han var i dag ude at springe lidt for første gang siden hans hjemkomst:-) Og han nød det virkelige!!! Det var Julie der sprang ham, hun rider ham Tirsdag og Torsdag da jeg først har fri kl20.00 de dage. Og de to kommer bare så godt ud af det med hinanden, så det er bare lækkert:-)

22.11.09
I dag var der julemini stævne på Jork, og der skulle Regal og jeg deltage i en % klasse. Dvs man stiller op i den klasse man rider også rider alle mod alle. Og som i kan se under stævner klarede min dreng det bare så fint!!! Er så stolt af ham, og glad for at have ham hjemme igen:-)

21.12.09
Regal er blevet så fin igen vægtmæssig, men han har en "skade" på venstre forben som han havde da jeg hentede ham. Dyrlægen kan ikke sige hva det er og vil have ham i røngten for at se om det er kronisk og om han evt skal aflives:-( Men det er der ikke penge til lige nu, så det må vente, hvilket dyrlægen siger han også kan. For den kan gå og rides uden den halter, men forlanger man for meget af ham, begynder han at halte på det forben. Håber ikke han skal aflives!!!!

08.03.2010
Så har der været dyrlæge ved min elskede dreng. Han har lavet noget på folden, så han har fået ondt i krydset. Han mener han er gledet også har skubbet korsbenet i krydset. Så nu skal han stå stille i 3 uger, og må ikke rides, kun trækkes med i 15 min om dagen. Og på fold med sig selv om 5 dagen, indtil da skal han have helt ro. Så må vi se om 3 uger, om der er bedring, hvis ikke ja så er det desværre ikke godt:-( Håber det bedste for min dreng.

13.08.2010
Dagen derpå hvor min elskede dreng forlod mig:( Han kom sig aldrig over den skade han fik i Marts månede desværre. Så der var ingen andre veje tilbage. Jeg har gjort alt hvad der står i min magt for denne dreng, men her kunne jeg virkelig intet stille op. Det blev kun værre og værre med ham desværre. Men nu er han kommet på de evige græsmarker og der ved jeg at han har det godt. Han har ingen smerter, men der i mod 2 andre af hans venner!!!!! Jeg var ved Regals side helt indtil det sidste, han tog den sidste indånding og lagde sig til at sove. Jeg vil altid huske denne dejlige dreng. Regal blev taget fra mig i en alt for ung alder!!!!

R.I.P Min elskede dreng, jeg vil ALDRIG ALDRIG glemme dig, du har en helt speciel plads i mit hjerte, og det vil du altid have!!!!
Love You.

23.08.2010
Det er snart 14 dage siden min elskede dreng forlod mig og denne jord. Og hold KÆFT jeg savner den dreng ubeskriveligt meget!!!!!!! Og det er så svært at tænke på jeg ikke kommer til at se ham igen, nu har jeg kun billeder og alle minderne tilbage:( Men vil jo meget hellere have min dreng:( For underligt at komme på Jork og han slet ikke er der. Var derude igår, og det var slet ikke til at bære at se der står en anden i hans boks:(
SAVNER dig min elskede Regal , vil ønske du stadig var her ved mig.

11.09.2010
Regal min højt elskede dreng, jeg vil bare fortælle dig at du er meget SAVNET her!!!! Det er simpelthen for mærkelig at komme på JORK og se der står en anden hest i din boks!!! Men jeg mindes dig hver gang jeg ser din boks, dine ting og dit hovedtøj med dit navn på. Du vil altid være i mine tanker og jeg vil altid mindes dig!!! Elsker og savner dig smukke. Håber du har det godt, og at du kigger ned til Sissel og jeg engagng i mellem og mindes mig:)

10.12.2010
Sidder igen her og mindes og savner min højt elskede dreng!!! Forstår stadig ikke at han sku tages fra mig i så ung en alder, endelig gik det den rigtige vej, og han var bare blevet en stjerne at ride på:) Næsten helt uden at forsøge at smide folk af der sad på ham:) Lidt nykker havde han stadig:)
Men forstår det bare ikke, og savner ham sådan. Vil ønske jeg kunne gå tilbage til den 8 Marts og gøre dagen om!!! For så skulle han IKKE være lukket på fold!!! Men desværre er der ikke noget at gøre, andet end mindes min elskede dreng:) Miss you Regal min elskede dreng!!! Tænker på dig hver dag.

04.02.2011
Nu har vi desværre snart 6 mdrs dag for hvornår min højt elskede hest skulle forlade mig. Det er helt vildt som tiden flyver afsted og savnet ikke er væk endnu. Jeg drømmer stadig om at han står i hans boks og er glad, men nej der står en anden. Regal min skat, jeg har IKKE glemt dig, og du er stadig i mine taker HVER dag!!!

12.08.2011
Tænk at det allerede er 1 år siden du måtte forlade os alle!! Det er ikk til at forstå og du er SÅ meget savnet min skat. Ikke kun af mig, men også af mange andre folk!!! Jeg mangler dig hver dag og tænker tit: Gad vide hvor langt vi to var nået, og hvor langt du vil være nået med Julle som jo sprang dig rigtig flot og godt!! Ihh hvor jeg bare savner dig og vores tider sammen!! Men desværre kan du ikk komme tilbage til os, men du har INGEN smeter hvor du er nu!! Heldigvis!! Men savnet og elsket det er du helt op til månen og tilbage igen gange 1000000000 gange og mere til!!! Savner dig smukke dreng!!!
Kommentér på:
Fuldblod (XX) Regal Prime R.I.P
Annonce