{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Shaheen Aziz *Solgt* 1999

3.124 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

MCH
| 30 år | Oprettet: 5. jul 2008


Arabisk fuldblod (OX) Shaheen Aziz *Solgt*

Fødselsår:
1999
Højde:
ca 155 cm - så han er hest, men en lille en af slagsen :) Men en meget god størrelse til mig.
Temperament
Typisk araber temperament. Han kan være rigtig sød og rolig, og så lige pludselig bliver han "vild"(:
Han har fint med vilje. Men han bliver nemt sur, hvis man kræver for meget af ham. Det er dog ikke sådan at han begynder at bukke, han stamper bare i jorden og kaster med hovedet :p
Gangarter
Skridt: middel, dog korter han sig sommetider, og så bliver det noget værre noget.
Trav: over middel, når han samler sig og bruger ryggen. Han har flot med stræk og svæv.
Galop: over middel, men kan dog blive noget voldsom, da han har meget stort spring og op ad bakke galop.
Stævner
Ikke med mig.
Da jeg fik ham var han blevet brugt til springhest. Aldrig lært at gå til biddet, eller at bruge sig selv ordenligt. Så vi havde et ret stort arbejde foran os!
Desuden havde han også stået stille i et halvt år, så han var jo heller ikke i form og havde ingen muskler.
Stamtavle
f: Amulet OX
m: Sasfee OX
mf: Festiwal OX

Orker ikke lige at skrive flere, men det er jo også lidt ligegyldigt :)
Køn
Vallak - en meget flot en af slagsen. Men ikke hvis det var fordi han havde noget til at hænge der nede mellem benene, så havde jeg gættet på, at han var en hoppe, da han er lige så hysterisk som en hoppe :D
Bemærkninger
Det hele startede egentlig med, at jeg var begyndt at kede mig lidt med at ride islænder. Vi havde en modgangs periode, og jeg kunne bare ikke se enden. Så jeg overvejede at sælge Móska, og så stoppe med at ride.

Min mor synes det ville være ærgeligt, hvis jeg stoppede med at ride, så hun gjorde alt muligt, for at finde en løsning. En af hendes kolleger havde så en del arabere, som hun ikke havde tid til at ride, så hun ville meget gerne låne mig Basse, med henblik på, at jeg senere købte ham eller hjalp dem med at sælge ham.
Jeg fik ham så op, og begyndte med ham. Han havde stået stille i et halvt år, og havde aldrig lært dressur ordenligt, så der var nok at tage fat på. Det var rigtig hårdt, og vi havde mange små "magt kampe", men han var stadig rigtig sød.

Han gik på fold med min venindes pony, Stjerne, og hun var en rigtig lille dame. Vi havde dyrlægen ude rigtig mange gange, og han var halt mange gange pga hende. Så vi lukkede dem på hver deres fold ved siden af hinanden, og det hjalp. Da de blev lukket sammen igen var der ingen problemer, og de blev virkelig knyttet til hinanden, nærmest afhængige af hinanden :D

Vi begyndte så at springe, og han elskede det. Men til tider kunne han finde på at bukke, og han smed mig og min veninde af.

Dressuren begyndte også at gå bedre, men det var klart at spring var hans stærke side. Og da jeg ikke er den store springrytter, valgte jeg, at han skulle sælges.

Han er en skøn hest, og jeg er ked af, at jeg kom af med ham, men han fortjener en, som vil springe ham.
Men han gjorde, at jeg fik lysten til at ride tilbage. Og han gjorde, at jeg slappede mere af, når jeg red Móska, så det begyndte at gå rigtig godt, når jeg red hende :)
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Shaheen Aziz *Solgt*
Annonce