{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod S. H. Hannibal [Himmelhest] 1992

2.397 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Søs Rahbek
Kvinde | 41 år | Oprettet: 8. maj 2004


Dansk Varmblod S. H. Hannibal

Fødselsår:
1992
Højde:
156 cm
Temperament
Roligt (i hvert fald på hans gamle dage) Kan dog stadig opføre sig som en 2 årig :-)
Gangarter
Over middel
Stævner
Uhh en masse i årenes løb....alt fra Lc2 til La6. I øjeblikket starter vi Lb klasser da vi lige er kommet i gang efter flere års pause.

Stævne i Hodsager:

Fredag: Lb1 dressur, 2. plads

Lørdag: Lb1 dressur, 2. plads

Søndag: Lb2 dressur, 1 plads
Lb3 dressur, 2 plads
Stamtavle
Far: Diamond DH

Mor: Alette Af Hvarre (oldenborger)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Hannibal er den dejligste :-) Mere præcist kan det ikke siges. Han er en speciel hest som dårligt tåler at være hjemmefra, køre i trailer, starte stævner og i det hele taget er ret skeptisk overfor nye ting.

Alligevel er han den bedste ven man kunne tænke sig og hvis du behandler ham ordentligt vil han gøre ALT for at gøre dig tilfreds.

En helt igennem fantastisk dejlig dreng :-)

I vinteren 2011 er Hannibal blevet pensioneret. Hans seneskade fra i sommers ville ikke gå i orden så han bliver vist ikke ridehest igen. Nu skal han bare have lov til at nyde hans alderdom ogkomme ud på fold og være en glad lill hest :-)

Efterår 2013:

Hannibal viste i løbet af sommeren at han var nogenlunde haltfri efter hans seneskade så valgte at sætte ham lidt i gang igen for at se om han kunne holde til lidt hygge ridning.

Nåede at ride en 5-6 gange før Hannibal desværre blev meget forfangen i september. Efter adskillige mislykkede tiltag for at få Hannibal på ret køl igen valgte jeg i går d. 6/10-2013 at lade ham tage afsted til de evige grønne græsmarker. Hannibals gamle krop var efterhånden så svækket at der ikke længere kunne gøres mere for ham så derfor denne tunge beslutning. Jeg fulgte ham hele tiden på hans sidste rejse og holdt ham og nussede og kyssede ham indtil han gav slip. En forfærdelig beslutning at sige farvel til min bedste ven gennem 17 år men ved at han nu ikke længere har smerter og jeg ikke længere skal bekymre mig om hvilket hesteliv han ville få i fremtiden, hvis han var kommet ovenpå. R.I.P min smukke dreng... TIL VI SES IGEN <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod S. H. Hannibal
Annonce