{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sheik *SOLGT* [Tidl. hest] 1998

2.966 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anna
Kvinde | 29 år | Oprettet: 9. jul 2008


Anden særlig race Sheik *SOLGT*

Fødselsår:
1998
Højde:
1,60 - 1,62 høj
Temperament
Roligt og dejligt temperament. Han kan være frisk til tider.
Gangarter
Han har en god taktfaste rytme og alle hans gangarter er i top. Han har en stor galop og meega behalig at side i. hans trav er mere flad alt efter hvordan det er (Om han har haft en god eller dårlig dag)
skridten er ikke noget med at jappe men lange faste skridt.
Stævner
vi er næsten til stævne en gang om månden da mor ikke gider at køre mere en det. Da jeg fik ham red jeg et enkelt ministævne hvor vi red Lc1 dressur, i feb red vi på Møllebjre hvor vi red os ind på en 3. plads i Lc2. og i pinsen red vi på fyn i valentin der vandt vi en 2.plads i en Lc2 igen - han gik remlig :P

Så var vi i Klør i maj (tror jeg nok) hvor vi red Lc2 og Lb1 - lc2 gik det ikke så godt, men i Lb red vi os ind på en 4. plads dygtig hyp ;P
Første dag den 16. august red vi Først Lc2 kl 7:30 remlig tidligt var oppe og give ham gamacher på kl. 5 om morgen. Lc2 var vi anden upladseret og Lb1 gik ikke så godt. :( der lå vi trejde sidste.
Hehe har lige været til spring her den 17 august springen var måske lidt for lave til ham. i opvarmning rav han en kavilites ned på 40 cm. Og jeg opgav ligesom at tælle på hvor mange han rav ned på banen han galoperede måske os lidt for stærkt og der for blev han for flad hen over de 90 cm spring.

Vantinge 2009 Maj & Juni
d. 30 lørdag - startede vi Lc2 første klasse hvor det gik super godt men dommeren var meget nærig og det samme i Lb2'en det gik også fint.
D.31 Søndag - red vi det samme og der vandt vi en 2plads i Lc2 og en 4 plads i Lb2
D.1 Mandad - Red vi Lc2 igen og vandt enu en 2 plads og Lb2'en opgav jeg da jeg ikke synes at han var så let i hånden den dag og jeg ville ikke ødelægge det gode han havde presterede:o)
SÅ ALT I ALT VAR DET ET GODT STÆVNE :o)
Stamtavle
Har ikke stamtavle men jeg tror at han er frederiksborghest da han både har udsenet og temperament. :o)
Eller en form for Dansk varmblods hest.
Køn
Vallak Kan virke lidt hingstet
Bemærkninger
Rolig, dejlig stor, og skøn hest. Han er en meget lærenem hest og jeg er blevet meget glad for ham. han kan være lidt bissede på fold - Rapa nui og han jager Lokki.
Han elsker at spring og ind til vider springer han alt vi har lige sprunget en vandgrav men det skulle lige lidt overtales til hehe :P.
vi Springer hos min Springe underviser fordi rideskolen ikke har noget hestehold længer men jeg kan os beder lige hans spring. Lidt mere udfordrende.
Dressur går det kun fremad. Vorse dressur underviser Har redet på landsholdet og det har hendes datter os. Hun har lært os rigtig meget på det år vi har haft hende og sheik går nu næsten perfekt dressur med mig. han ender med at går La klasser renger jeg med :D

Han er rød med to hvide sokker på bagben og hvid blis med lyserød mule. :P

Træningen:
Vores underviser har hjulpet mig og Sheik til at komme om på bagparten. jeg var selv lidt meget skæptis over for hende i starten.

Stævner der er redet:
Den 5/10 2008 ministævne på hedelykke.
50 cm - 4 fejl han tog lige det sidste bom.
90 cm - 16 fejl han refuserede en gang fodi han kom alt for langt ned i fart og efter det rev han resten af banen ned men han kom da over tre spring + jeg havde ikke sprunget ham i 1½ månde.

SOLGT:
Inden jeg tog afsted på efterskole fik jeg l¨ånt min hest ud på prøve til en 52 års dame, hun ville bruge ham til tur og lidt spring samt dictance.
Den. 7 august meldte hun så ud at hun gerne ville beholde ham så det var meget fint.

Kommer til at savne dig min elskede dreng.
Kommentér på:
Anden særlig race Sheik *SOLGT*
Annonce