{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Dreaming Harmonie [Tidl. hest] 2002

4.613 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Dreaming Harmonie

Fødselsår:
2002
Højde:
Da jeg købte Harmonie i juli 2007 blev hun af dyrlægen målt til at være 147,3 cm.
2011: ca. 148

Jeg er rigtig glad for at hun er så høj som hun er, for så ser jeg mindre stor ud til hende, og kan stadig starte stævner på hende. Dog skal vi så ride mod de stooore heste, hæhæ :D
Temperament
Harmonie er den sødeste pony der findes i hele verden! Hun vil aldrig gøre en flue fortræd. Hun er virkelig omsorgsfuld, forstående og helt utrolig NEM! Det er nok det ord, der beskriver hende bedst. Vi har haft vores kampe, men de har godt nok været små :-)
Gangarter
Omkring middel. De bliver bedre og bedre :o)
Stævner
Harmonies og mit første stævne:
LD i Spjald, dato:??
Bedømmelse? Kan ikke huske procenterne, dem må jeg lige finde :-)

Derudover LC1 og LC2 forskellige steder i landet. Bedste resultat: 60%.
Stamtavle
Mor: Kismet, DSP

Far: Bay Noir, OX
Ff: Dal Noir
Fm: Supreme Margaret
Fff: Dalul
Ffm: Nafei
Mmf: Mernow
Mmm: Dascha

Hendes stamtavle er længere på faderens side, riiigtig lang! ;-) Hæhæ.

Harmonie har i september 2010 fået et grønt hestepas, wuhuu :-) Haha!
Køn
Harmonie er en hoppe med STORT H. Hun har bestemt sine egne meninger, hun er stædig, meget bestemt også og hun vil ofte have det på sin måde! Men alligevel er hun bare super godt til at acceptere, at hun ikke altid får lov at bestemme.

Hun har fået et føl i 2005 ved tidligere ejer, i en alder af 3 år, hvilket var et uheld. Men hun havde passet rigtigt godt føllet, og jeg er ikke i tvivl om, at hvis hun engang får et igen, vil hun passe det til punkt og prikke!
Bemærkninger
Harmonies fulde navn er Dreaming Harmonie, hvilket jeg synes passer rigtigt godt til hende. Navnet blev givet til hende af tidligere ejer, som ejede hende fra hun var et til fire år, og jeg kan godt forstå hvorfor hun fik navnet, for Harmonie er i sandhed en drøm! :-) Hun har boet hos tre tidligere ejere, før mig, og jeg håber at hun kan blive her til hun ikke kan mere! Jeg har ejet Harmonie fra hun var fem år, og dette betyder at jeg har fulgt hendes udvikling under bl.a. tilridning. Jeg har også set hende vokse med de opgaver hun har fået stillet, og det har været utroligt fedt!
Jeg red bidløst og bomløst i en periode på omkring et år, og det var en rigtig hyggelig tid :-) Men jeg er nu vendt tilbage til biddet og bomsadel, og det fungerer rigtigt godt. Det har på en eller anden måde givet mig lysten tilbage, da jeg kortvarigt havde mistet den :(
Alt det jeg prøver at sige er bare, at Harmonie er fantastisk, og at jeg godt tør sige, at jeg altså har erhvervet mig verdens bedste hest til dato!! :-)
Ingen er perfekte, heller ikke Harmonie.. Meeeeeeeen - det er godt nok tæt på! xD

Kommentér på:
Anden særlig race Dreaming Harmonie
Annonce