{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Herkules (RIP 4.10.10) 1998

2.942 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Team Valiant :
Kvinde | 43 år | Oprettet: 26. aug 2007


Dansk Varmblod Herkules (RIP 4.10.10)

Fødselsår:
1998
Højde:
168
Temperament
Herkules har et fantastisk temperament! Han har et roligt gemyt - man føler sig tryg. Han er høflig og meget betænksom. Han kan hidse sig selv og ville det alt på samme tid. Han vil meget gerne bestemme tempoet, men finder sig i, at det får han ikke lov til.
Han leger "førerhingst" på folden. Han har sit lille harem, og de andre skal ikke komme i nærheden.

Efter nu et års tid er der kommet meget mere ro på Herkules. Han har en meget mere afslappet skridt og iveren for at komme i galop har vi arbejdet os ud af. Hans følsomhed for schenklerne er nogle gange til at blive lidt bims over. Han sitrer over hele kroppen, når man lægger benene til - tosse! :-)

På nuværende tidspunkt er han begyndt at lægge sig ud og suge på tøjlen. Det er rigtig godt :-) så kan man langt om længe mærke ham arbejde. Havde man været en dygtigere rytter, så var der ikke gået så lang tid, men altså "live and learn"
Gangarter
Vores samarbejde gennem længere tid har gjort Herkules mere rummelig og afslappet i hans gangarter og bevægelser. Han er blevet rettet et par gange af kiropraktor-troldmænd og - kvinder.
Underhalsen har fundet sin overmand, selvom den stadig ligger og lurer. Vi arbejde med at få ham til at gå ærligt til biddet - ud i tøjlen, så der kommer ro på. Det lader som sagt til at være ved at lykkes. Der kommer hvertfald stille og roligt mere hals på
Stævner
Det går helt bestemt fremad med stævnerne. Der højeste vi har redet til er 65%. Billeder heraf kan ses i mine fotoalbums.
Ved de sidste stævner, vi red, var han flyvende. Jeg har aldrig oplevet ham bedre. Det blev til 2 andenpladser og 1 første.
Stamtavle
Rohdiamant og så videre (har ingen anelse :-0)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Han er en meget behagelig hest at være i nærheden af. Man finder en meget god og hensynsfuld ven i ham.

Han er min ro, min klippe...

Jeg vil savne ham for evigt


Kommentér på:
Dansk Varmblod Herkules (RIP 4.10.10)
Annonce