{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hispano Araber Alo's Arpardiozo "passer" [Tidl. hest] 2008

5.522 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Heidi C
Kvinde | 30 år | Oprettet: 20. apr 2008


Hispano Araber Alo's Arpardiozo "passer"

Fødselsår:
2008
Højde:
forventet stang ca 156 cm
Temperament
meget livlig og godmodig, der skal altid ske noget nyt og han er kun i ro når han sover, han er meget opmærksom på alt nyt og meget kærlig mod de andre heste. Desuden er han lærenem og håndtrænet.

elsker den lille hingst <'3
Gangarter
Skridt - let og elegant
Trav - let og elegant
Galop - let og elegant
Stævner
ingen da han endnu kun er en dejlig plag, men han er helt sikkert en dreng der kan komme rigtig langt i dressur og spring, da han har hjertet på det rigtige sted og er meget lærenem og altid positiv over for nye øvelser (:
Stamtavle
moderen hedder kashmir resten af stambogen er jeg desværre ikke bekendt med(:
Køn
han er en køn lille hingst, som stjæler alles hjerter med hans helt igennem fantastiske personlighed.
Bemærkninger
han er rød og ligner hans mor en helt del han er meget nyskerig og så har han været hånd tam og legesyg lige siden dag et. Han er mega sweaty

Selvom han kun er en plag, er han meget tæt knyttet til mennesker og reagere på hvert eneste signal man giver ham, han er desuden trænet med HMS og er blevet trænet til kunstner fra dag 1 af, dette har gjort at han nu allerede som plag. Kan ting som følge efter, gabe, stå stille når man gør det og blive der hvis man beder ham om det og så komme igen når man kalder på ham, det er heller ikke nødvendigt at tage trækketov på ham når man trækker ham for han følger efter en som en lille hund, men dette har alt sammen lagt meget naturligt til ham hvilket har givet sig til udtryk rigtig mange gange som fx første gang han skulle have underlag på, hovedtøj og hver gang han ser noget nyt . Derfor kan man kan kun forestille sig at han som udvokset hest vil blive et oplagt emne til shows, dressur eller springning.

Han er virkelig en ener som stjæler alles hjerter og som tager ALT meget cool, har aldrig set ham skabe sig over noget overhovedet.

Han er en plag der ligger i midten af hierarkiet og selvom han har det rigtig fint i flok, kan han også sagtens stå på fold med sig selv (hvilket jo er meget praktisk efter som han er hingst, hvilket også er planen at han skal fortsætte med at være)

Han er en helt igennem fantastisk hingst (:
Kommentér på:
Hispano Araber Alo's Arpardiozo "passer"
Annonce