{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Akeem R.I.P. 1995-2015 [Himmelhest] 1995

2.032 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anne H
Kvinde | 56 år | Oprettet: 13. jul 2008


Dansk Varmblod Akeem R.I.P. 1995-2015

Fødselsår:
1995
Højde:
170 cm
Temperament
helt unikt. stille og rolig hvis jeg sætte børn op på ham eller hvis han kan mærke at rytteren ikke kan ride, så passer han på dem, men hvis han kan mærke det er en der ved noget om ridning kan han godt være fræk.
Gangarter
tre gode gangarter
Stævner
masse forskellige men en del røde sløjfer i Lc-Lb og La spring på klub og distriktsplan.
et par første placeringer i dressur på klubplan (med hans gamle part)
deltaget og fuldført 5 military stævner
Stamtavle
A-Dur DH406
Argentinus x Revue Girl
Argentan x St.Pr.Dorle / Romadour II x Ursulinerin

Olinka DH2582
Gefion x Debatte
Go On Then xx x Selina / Duft II x Wibke
Køn
vallak
Bemærkninger
Sød og dejlig hest, stille og rolig når man har brug for det men kan godt tænde der han skal, helt vidunderlig at ride i skoven på man kan virkelig mærke han nyder det lige så meget som jeg.

2015
Akeem er den bedste hest man har kunne ønske sig, han er der altid for en når man har brug for det, desværre har han haft en skade i skulderen, og det gør at han har været pensionist de sidste 5 år.
Man kan skridte ture i skoven på ham, men man skal lytte til hans små signaler og kan man mærke at han ikke har en god dag, skal man vende om og lukke ham ud på fold eller i boks, han er ellers frisk på alle andre måder på trods af sine 20 år, og det er det der gør det så svært at tage beslutningen om at sende ham op til de evige græsmarker, men eftersom jeg har solgt Lillemanden (wml Al Fadee ) så er det bedst for ham, han skal ikke gå alene resten af hans dage, det er synd, så han skal væk herfra med værdighed.

D.15.feb. 2015
Tillykke med fødselsdagen min dejlige ven. tænk du bliver 20 år, du holder dig godt trods en gammel skade i skulderen.

D.25.feb. 2015
Sorgens dag. Vi hyggede os hele morgenen, du fik din morgenmad og masser af hø, senere fik du det sidste klid med æbler og gulerødder, og du fik rugbrød som du elsker. Bagefter blev du striglet og ordnet efter alle kunstens regler, du skulle se pæn ud når du kom galoperende over regnbuen.
Så fik du trensen på for sidste gang, grime og træktov blev lagt i rygsækken sammen med saksen og resten af gulerødderne. Jeg fandt dit lammepad og hoppede op på ryggen af dig, vores sidste skridttur gennem skoven begyndte, vi nåede ikke langt ned i skoven før tårer begyndte at løbe ned ad mine kinder, alt imens jeg fortalte dig hvad der skulle ske når vi nåede turens slutmål. Om du forstod ved jeg ikke, men jeg håber du ved jeg gjorde det for din skyld.
Vi ankom til dyrlægens gård, og han stod og tog i mod os, jeg hoppede af dig og du fik din grime på for sidste gang. Så trak jeg dig om på pladsen, og du fik en masse gulerødder, dyrlægen stak sprøjten ind i dig, og der gik ikke mange sekunder før du lå, jeg vente mig om, det var så hårdt at se dig ligge der, jeg kunne høre dine ben bevæge sig, og jeg tænkte - ja min skat løb nu over regnbuen til dine gamle venner Filur og Amal, de venter på dig. - så hørte jeg den frygtelig lyd af boltpistolen, nu var det slut, da det værste blod var løbet ud af dig, kunne jeg endelig vende mig om og gå hen til dig. Jeg håber du så dig over skulderen, for så havde du set jeg græd, og at jeg kyssede din stadig varme og bløde mule så mange gang jeg kunne. efter et stykke tid, gik jeg over og hentede saksen, jeg ville beholde din hale som et smukt minde, bagefter krammede jeg dig og kælede dig på halsen og kroppen, for til sidst at kysse din mule en allersidste gang. Dyrlægen kørte mig hjem.
Resten af dagen gik med masser af tårer, mens jeg fik muget din boks helt i bund, her til aften skulle jeg til at gå ud og sige god nat som jeg plejer, men kom i tanke om det kunne jeg ikke, men jeg gik ud alligevel, og kiggede op på himlen som var helt skyfri, himlen havde atter fået en smuk stjerne, du blinkede smukkere end dem alle sammen. Det var et tegn på at det var det rigtige at gøre.

R.I.P. Akeem jeg savner dig så meget og vil elske dig for altid.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Akeem R.I.P. 1995-2015
Annonce