{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner Chanell *R.I.P* 2005

3.687 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sabrina  L
Kvinde | 37 år | Oprettet: 15. apr 2005


Hannoveraner Chanell *R.I.P*

Fødselsår:
2005
Højde:
167
Temperament
Hun har det dejligste temperament, super rolig uden at være kedelig og super nysgerrig på den gode måde. Under rytter er hun rolig men med den rette tænding og super lækker at arbejde med ;)
Gangarter
Hun har 3 dejlige gangarter.
Stævner
Chanell blev desværre halt lige inden 4 års Championatet i Billund så det kom vi ikke til. Så må vi se hvad der ellers kommer her hen ad vejen ;o)
Stamtavle
F: Florianus
FF: Florestan I
FFF: Fidelio
FM: Die Dame
FMF: Damenstolz
FMM: Rebecca

M: Lady
MF: Laptop
MFF: Loredo
MFM: Candy
MM: Hinke
MMF: Hitchcock
MMM: Windy

Længere ude på morens side er der både Calypso II og Ladykiller.. Stamtavlen er lang :o)

Køn
Hun er en dejlig hoppe :o)
Bemærkninger
Chanell en en dejlig hannoveraner hoppe, som jeg glæder mig meget til at komme igang med, hun har et super temperament, dejlig rolig uden at være kedelig. Hun er nysgerrig på den sunde måde og tager nye ting som de kommer.
Hun skal være allround hest, hvilket jeg tror hun vil være super til. Hun er helt rå, så vi glæder os til at komme igang :)
Hun mangler en masse muskler og en ordentlig omgang striglning samt et par hundrede kilo :) så lige nu er hun ikke nogen skønhedsdronning men det er jeg overbevist om at hun nok skal blive :)

D. 15.07.2008
Var jeg oppe at se på Chanell i Viborg ved Per Thybo, ved et tilfælde faktisk for det var slet ikke meningen vi skulle derind og se på noget, men da vi nu alligevel var der oppe kunne vi jo ligeså godt kigge forbi, og der stod hun og jeg faldt bare pladask ;0)

D. 16.07.2008
Chanell gik igennem handelsundersøgelsen uden anmærkninger, så turen gik til Viborg endnu engang :) Så nu står hun hjemme på marken og hygger sig med hendes nye legekammerater :)

D. 22.07.2008
Idag var jeg til røngten med Chanell, for at sikre mig alt var som det skulle, og hun gik igennem uden anmærkninger :D super dejligt...

D. 24.07.2008
Idag havde jeg Chanell oppe for at øve tålmodighed for det har hun ikke så meget af :) og så øvede vi også at løfte ben for det er hun ikke så god til heller.. hun tog det meget godt til sidst så der er da lidt bedring allerede :) Så fik hun også prøvet at blive "vandet" med vandslangen, det var farligt :) men hun synes alligevel det var dejligt, det var bare vandstrålen hun var lidt bange for :) men tror sagtens hun kan blive en lille vandhund :)

D. 29.07.2008
Idag havde Chanell hovedtøj på for 2 gang, det tog helt fint og hun var meget mere afklaret med det end første gang, sidste gang bakkede hun ret meget, lidt som om hun ville bakke væk fra det :) det var lidt sødt :) Men idag kunne jeg fint spænde det ind og trække med hende, så vi tog en lang gå tur op og ned af vores store marker også tog vi chancen og gik om foran huset til vejen, det var spændende, og hun var da en smule nervøs, men hun tog det så fint, så gik over på den anden side af vejen, hvor der en en lille vej der gå ind og væk fra den store vej og der stod vi lige lidt og kiggede på bilerne og en enkelt lastbil der kørte forbi, der har nok været 5-7 meter fra hende og den, og hun tog det så fint... Da vi gik over på den anden side af vejen kom der to biler og skulle forbi hende, og hun kiggede bare og var opmærksom men hun var bare så dygtig og tog det så fint.. Rigtig dejligt... Men vi venter lige med de lange ture til hun er lidt mere styrbar som håndhest ;)

D. 31.07.2008
Idag havde jeg Chanell med langs vejen og ind i byen, hun var bare gudeskøn, hun var lidt hys i starten men det var mere fordi hun skulle væk fra flokken og gården :) Men hun var generelt ikke særligt bange for nogle biler og sådan, jeg standsede hende gerne lige i starten hver gang der kom en bil så hun lige fik lov at høre dem og sådan, men holdte jeg hurtigt op med igen for hun tog det bare så fint :) Inde i byen var det dog lidt mere farligt, der var lidt buske og hegn og sådan der lige skulle prustes lidt af men det foregik stille og roligt med få skridt til siden ;) Vi mødte lidt større biler og en del med store anhængere og campingvogne, så mødte vi en knallert og nogle cykler og det tog hun også super fint, så nu er vi næsten klar til at møde de helt store biler ;)

D. 02.08.2008
Ja, som om jeg ikke har haft nok i en hest med en masse skader, så kan Chanell heller ikke gå på benene ;) Ej, hun er kommet til skade på marken og har fået en rimelig kraftig flænge på højre bagben, så måtte ringe til dyrlægen og han kom og fik hende syet.. Hun fik et skud pencilin og en bandage på, så nu skal hun bare komme sig.. Det var en ret kraftig flænge, man kunne se helt ind til knoglerne, der var heldigvis ingen skade på knoglerne så der skulle slet ikke blive nogle problemer.. rigtig dejlig... Hun haltede heller ikke da jeg tog hende op fra marken, så hun skal nok komme sig 100% den stakkel :)

D: 07.08.08
Idag var jeg ude og gå en rigtig lang tur med Chanell, vi var helt inde i Skelde by, hvor der var en masse at blive bange for ;) til at starte med ville hun slet ikke ind i byen da der er en gård med køer lige ved indgangen til byen og de larmede lidt meget derinde, men jeg fik hende overtalt og vi tog det bare stille og roligt gennem byen, hun var så sød, meget nervøs men rolig... Vi hilste lige på hjemme, hvor hun blev ret utålmodig og "kom til" at skide i indkørslen øv!! :) men vi gik videre og hjemad, men ad en anden vej så hun fik fornemmelsen af at man altid kommer hjem selvom det ikker af samme vej. Hun var ret oppe at køre da vi gik videre og fik da lige danset lidt i 5 min. men det foregik stadig stille og roligt, hun var bare lidt oppe at køre, men da der kom lidt mindre huse tog det roligt igen og vi tog det stille på vej hjem, hun hoppede et par gange men ikke noget vildt... hmm, vi mødte vores første store traktor idag, dettog hun bare helt cool, hun spændte lidt op men stod stille og kiggede :) Så alt i alt er jeg rigtig stolt af den lille dame, hun tog det så fint eftersom det kun er 2 gang vi er ved vejen :)

D: 15.08.2008
Wee, idag havde jeg gjord på Chanell for første gang... Først havde jeg bare gjorden på men hun var så cool så jeg tog et underlag under også.. Det sagde hun heller ikke noget til så tænkte hvad fanden, og hentede en sadel også og lagde på hende... et par runder stille og roligt i longen og hun var bare helt kold, super dejligt så har vi også prøvet det, hold da op... :) Glæder mig til at komme i sadlen på hende :)

D: 19.08.2008
Idag var dyrlægen lige forbi og se på det sår der var blevet syet på Chanell, det er 14 dage siden og jeg skulle egentlig have forbindingen af igen, men hun ville gerne lige se det inden. Og det var ikke for godt øv øv... Så hun tog de sting ud hun kunne og fik det renset rigtig godt, og nu skal det ætses, men de havde ikke mere til at ætse med, så det kan først gøres i morgen eller torsdag øv... Og oven i det hele er hendes hud ved at blive ødelagt under forbindingen så det er også rigtig surt, håber bare vi kan gøre noget hurtigt så hun snart kan komme af med den forbinding igen...
Der kommer desværre til at sidde arvæv på overbenet, men heldigvis uden betydning, så det bliver kun en smule skønhedsmæssig gene.

D: 22.08.08
Idag var dyrægen forbi og ætse såret på Chanell, men da vi tog forbindingen af var det allerede betydeligt bedre, og det var kun fordi hun havde fjernet stingene og hævelsen var også faldet kraftigt så det er bare super, nu skal det bare ætses 2 gange og så skal hun lige ud og kigge på det igen... Super dejlligt det går den anden vej nu :) Plus at det arvæv der måske ville komme på overbenet, har formindsket sig, så kan da håbe på at det meste går væk, dejligt :)

D: 24.08.08
Øvøv, jeg skulle selv ætse Chanell idag, men det hele begynder med at hun bare ikke vil med oppe fra marken så det brugte jeg ca. 20 min på, øv.. og så gad hun bare ikke at vi rørte ved hendes ben, hvilket jo også er forklareligt nok, når det gør mega ondt hver gang (den stakkel) så for at det hele gik lidt hurtigere lagde vi en bremse på og så vupti var vi færdige mega dejligt, så fik hun lige lidt foder så hun kunne slappe af og se at det ikke var farligt... Men der er nu lidt træls at jeg skal begynde forfra med at få hende ud af folden for det ville hun heller ikke i den første uge jeg havde hende, så i morgen skal hun kun op fra marken for at få lidt foder og blive striglet, så hun finder ud af at det ikke er hver gang hun skal op at vi rør ved hendes sår ....

D: 28.08.08
Idag havde jeg Chanell oppe ved vejen, hold da fast der viste hun lige en "vild" side af sig som jeg ikke havde set før... Hun har det med at når hun ikke kan se de andre heste på marken mere vil hun gerne vende om og det får hun jo selvfølgelig ikke lov til, men idag skulle der tilfældigvis lige komme en lastbil, som jeg ikke nåede at vinke ned i fart så der fløj hun bare op og sprang til side med mig efter hende, det var nær gået galt da der også var en bil bagved lastbilen, så føj da... og så kom der bare en million biler ligepludselig, mega typisk og hun var jo helt oppe at køre og ville bare ikke fremad og så kom der selvfølgelig en bus også, øv altså... Men han nåede jeg at vinke til og han måtte så standse og slukke bussen helt for at jeg kunne komme forbi, puh ha... Så skiftede vi vej, og hun faldt heldigvis til ro igen så vi gik bare en lang tur uden om byen i stedet og det tog hun så fint...
Dyrlægen var også ude idag, og hendes sår er blevet rigtig fint så det skal ikke ætses mere lige foreløbig, hun kommer så ud og kigger på det igen mandag for at være sikker på det ikke går den anden vej igen :)

D: 01.09.2008
Idag var dyrlægen forbi for at se på Chanell's sår, og det så rigtig fint ud, så det er bar super dejligt.. Nu må hun gå uden forbinding og jeg skal bare smøre det og spraye det hver dag, så nu går det fremad, så dejligt :) Så blev hun også lige re-vaccineret mens hun alligevel var ude :) Men nu håber jeg da at jeg ikke skal have besøg af Dyrlægen i lang tid ;)

D: 10.09.2008
Idag fik Chanell da lige lov til at snuse til springning, hun sprang kun små baby spring og var kun lige over et par spring så hun lige kunne se det hele an, hun er desuden heller ikke så god til det med afspærringer endnu ;) men alt i alt tror jeg hun synes det var sjovt hun så i hvert fald ud til at hygge sig ;)
Desuden lykkedes det idag at lave en Join Up + Follow Up 100% med hende, hvilket er rigtig lækkert det tog 3 forsøg fra da jeg købte hende og til nu så det er jo rigtig godt :)

D: 18.09.2008
Idag havde jeg dyrlægen ude til Chanell igen da i hun 5 dage nu har haft hævelser under/mellem kæben, men da hun ingen feber olign. har haft, blev mistanken for kværke lagt lidt på hylden og vi blev enige om at lade hende gå lidt, under opsyn selvfølgelig. Men da jeg ikke synes det er blevet bedre ville jeg godt have det undersøgt. Så nu er der blevet taget prøver af de hævelser hun havde og så må vi se hvad de siger, får svar senest mandag. Hun er kommet på pencillin kur indtil mandag...
Så blev Chanell også lige chippet idag, så hun aldrig kan slagtes og så jeg selv kan give hende medicin fremover :) så jeg lærte lige at stikke oveni købet så jeg kan give hende pencillin de næste par dage.

D: 25.09.08
Prøverne viste desværre ikke noget bakterie indhold hvilket jo egentlig er godt, men nu ved vi desværre ikke hvad hævelsen og bylden kommer af, men den er heldigvis blevet mindre og på tilbagevej, så det er dejligt, vi fortsætter med en anden form for pencilin et par dage også håber vi det er væk derefter...

D: 26.09.08
Idag havde jeg Chanell oppe og prøve klikkertræning, det synes hun var sjovt så nu skal hun bare lære det 100% så vi kan lære en masse sjove ting..
Hun har også prøvet at have dækken på, det sagde hun ingenting til, så håber jeg bare ikke hun ødelægger dem den første vinter hun prøver det :) Hendes virus er heldigvis på tilbagevej så det hele lysner igen, nu skal hun bare have raspet tænder også skal der arbejdes ;)

D: 30.12.2008
Nu er det ved at være længe siden jeg har skrevet noget så synes da lige jeg vil afslutte 2008 med at fortælle hvordan det går :) Chanell har haft en del problemer med at finde ud af hvem der bestemmer og har være ret ungheste fræk, men hun er jo også kun 3 :) Jeg har så haft hende flyttet 1 uge til en anden stald så hun lige kunne komme lidt væk fra flokken og knytte sig lidt mere til mig, hvilket jeg synes har hjulpet meget!! Jeg har ikke problemer med at få hende fra mark af mere (har dog stadig pisken "min forlængede arm" med - just in case) men det har virkelig hjulpet. Da jeg ikke har fået ordnet hendes tænder har jeg ikke øvet meget med biddet, men har lavet en del arbejde fra jorden både i longe og uden longe for at styrke hendes balance og muskelgrupper og kan allerede se en tydelig forbedring i longen (hun bliver longeret i grimen i hendes tempo) så jeg ikke risikere at gøre hende skæv eller lign. men det er skønt at arbejde med hende for tiden :) Så nu glæder jeg mig meget til 2009 hvor hun også til foråret skal have rytter på :)
RIGTIG GODT NYTÅR TIL ALLE c",)

D: 22.02.2009
Idag var der rytter på Chanell for første gang og det gik bare super godt, over alt forventning ;) super skønt. hun tog det bare så godt den lille dame, kan snart ikke vente til jeg selv skal ride hende ;) Billeder og film kommer senere :)

D. 04.03.2009

Idag var der rytter på Chanell for 2. gang og det gik bare super godt, meget bedre end vi havde troet, hun var e mere selvgående og lagde sige mere og mere på biddet, der blev også travet på hende idag, super dejligt. Hun er bare rigtig dygtig den lille mus :)

D: 28.03.09
Idag var der rytter på for 3. gang og det var første gang der blev redet løs på hende, hun skulle lige prøve lidt af om hun kunne bestemme men fandt hurtigt ud af at hun bare skulle gå frem af. Det gik super og hun tog det bare så fint i både skridt og trav, hun har dog stadig lidt svært ved at accepterer det hele og arbejder lidt imod i starten også giver hun sig, så hun er super dygtig :) Og som KÆMPE bonus var jeg selv oppe på hende, det føltes bare SÅ skønt endelig at sidde der ;D

D: 03.04.09
Idag havde jeg kiropraktor på Chanell, hun fik en ordentlig omgang var ret skæv, men det fik hun heldigvis rettet op på, så nu er det bare igang 5 dage i ugen så vi kan få bygget musklerne op i ryggen, longe arbejde og ridning :o)

D: 27.05.09
Idag måtte jeg begynde genoptræningen af Chanell efter en kodeledsforvridning, tror desværre hun fik gjordkramper for nåede kun lige op på hende og så lavede hun krumspring og gik bagover og væltede med mig, AV :((
Og derefter haltede hun desværre igen :( havde efterfølgende dyrlæge igen for at sikre mig det ikke var ryggen hun havde fået noget med efter faldet, men det var forvridningen der var blusset op igen, så hun skal stå ydderligere 10 dage og så starter vi på genoptræningen igen, denne gang med test rytter først ;o)

D. 25.06.2009
Så er vi godt igang med genoptræningen og nu må vi også gerne trave lidt ind i mellem :o) Nu går træningen ud på at få hende klar til 4 års championat i Billund til august, så det bliver super spændende, dog måske en smule optimistisk da det skal gå stille og rolig pga af genoptræningen :o) Men er hun ikke klar venter vi bare til 5 års ;o) Det haster ikke sådan :o)

D: 28.06.2009
Idag var vi ved vandet for første gang med Merete og Labs, det tog hun super fint og fik hende da også lokket ud i vandet og det elskede hun, hun ville enormt gerne ned at ligge men det fik hun ikke lov til så i stedet fik hun mig sprøjtet godt og grudigt til ;o) Men tror hun hyggede sig gevaldigt og hun tog det bare så fint ;o)

D: 28.07.2009
Idag sprang Chanell for første gang med rytter, det gik bare super fint, hun skulle lige overtales et par gange men sprang næsten det hele uden at tøve, hun nåede op på ca. 60 cm med rytter, så det er jeg godt tilfreds med, tror i hvert fald hun nød det, men det var hårdt for hende tror jeg ;o) Fremover skal hun springes eller løsspringes 1 gang i ugen ;o)

D: 04.08.2009
Idag var Chanell på rideskolen for første gang til undervisning ved MIchael, Det tog hun rigtig fint, hun spændte lidt op men slappede hurtigt af igen, hun gik super godt i trav tilsidst og galoppen skal der stadig arbejdes med, men det gik super efter omstændighederne ;o)

D. 05.08.2009
Idag var Chanell nede og løsspringe på rideskolen for første gang, det klarede hun fint, men tror hun synes det er lidt sjovere at springe med rytter end at løbe rundt ;) Hun tog det dog rigtig fint ;)

D. 08.08.2009
Idag var vi ved vandet med Tina og Handsome, kun med longegjord så vi rigtig kunne bade ;) Det tog de bare super og da vi endelig var kommet ned til vandet trak jeg hende bare lige ude i det så det var rigtig dejligt, og de kom da ud til det gik dem over maven, tror de nød det dejlige afkølende vand ;)

D: 13.08.2009
Idag sprang Chanell med Anne Sofie - Hun var bare så cool, hun sprang bare det hele. Hun refuserede kun ved allerførste spring og så da jeg satte det op og stod i vejen hvilket jo var godt nok ;) Ellers sprang hun alt jeg satte op til hende, vi sluttede på 105 cm - Er så stolt af min lille skat :)

D: 17.08.2009
Idag skulle Chanell og Anne Sofie ned og have undervisning på rideskolen - Da hun skulle til og igang sagde underviseren at hun haltede - F"&¤%/¤@ - Vi har ikke kunne se eller mærke noget, men han bad hende lige om at øge på langsiden og sp kunne det både se og mærkes, Han kiggede lidt på hende og fandt ud af at hun var meget øm i musklerne, så ingen ridetime til os. Nu kommer der massør til hende i morgen og hun har fået regndækken på da kulden også kan have noget at gøre med det hele - Så må vi se hvad massøren siger, det er lidt hende der skal vurdere om det er noge der kan klares med massage et par gange denne uge og ellers kommer vi ikke til Championatet på søndag :S Krydser fingre for der ikke er noget alvorligt!!!

D: 25.08.2009
Ja - Chanell er stadig halt og jeg valgte så at trække hende ud af championatet i foregående weekend så vi var desværre ikke afsted, men hellere det end at tage afsted med en halt hest!! Nu vil jeg lige have en dyrlæge på da hun alligevel har været halt i lidt over 1 uge så må vi se hvad hun siger! Vi skal til HMS kursus i weekenden, hvilket hun sagtens kan klare da de jo ikke skal lave det helt store, men ser lige hvad dyrlægen siger!

D. 29-30.08.2009
Denne weekend har Chanell og jeg været på kursus i HMS :o) Det hele startede ud med at få hesten til at vælge os (mennesket) som dens leder, dette var ret svært for Chanell, altså at give lederstatus fra sig, hun er ret dominerende hvad det angår og var da noget af en udfordring :) efter første omgang på dag 1. sagde hesten selv ja til at følge mig som dens leder, den fulgte efter rundt på volter, slangegang osv, uden nogen form for hjælpemidler som grime osv. anden omgang på dag 1. lagde vi lidt mere på hvor hun så skulle følge mig i trav uden grime osv, dette var hun dog ikke helt tilfreds med (hun har så heller ikke prøvet at løbe ved siden af nogen før så var meget frustreret over hvad det var det hele) så til at starte med havde vi lige grimen på så vi kunne hjælpe hende lidt igen, da det så var prøvet fulgte hun efter i trav uden at jeg havde fat eller noget og så var det nok for dag 1. da dette er meget hårdt for hestene mentalt var de meget trætte bagefter, hvilket vi også var ;)
Dag 2. startede igen 1. omgang med lige at spørge om hesten ville følge mig, dette ville Chanell ikke til at starte med så hun løb hen i hjørnet hvor hun var helle (hvor hun trak sig til for at sige nej) efter lidt kamp om hvem der var leder, gik hun frivilligt med igen, derefter kom der lidt mere trav på og det gik super tilsidst, derefter hoppede Mia på (dog med mig ved siden) og vi gik stille og roligt rundt i hallen. 2. omgang startede hun som hun skulle og gik super i trav med mig ved siden også, denne gang helt uden at have fat :) Så tog Mia en bidløs trense på samt et Barebag pad og jeg en ridehjelm, og svag mig på ryggen af hende, det gik super i skridt og hun gik helt fantastik i holdning og det hele, uden andet end måske 2-5 gram i tøjlen på hende og tilsidst travede vi lige lidt og hun gik stadig i holdning og var super nem at ride, det var en helt fantastisk og fri følelse, det kan ikke beskrives. Men fik at vide jeg lignede et lille barn juleaften ;o) Så alt i alt en super fantastisk weekend med masser af værktøjer til at arbejde videre med ;)

D. 03.09.2009
Idag havde jeg kiropraktor til Chanell, der var ikke meget at komme efter men hendes ene hofte var skubbet og højst sandsynligt derfor hun er halt, det hele blev rettet og så skal dyrlægen lige forbi i næste uge og vaccinere og samtidig lige vurdere hendes halthed osv. Krydser fingre!!

D: 08.09.2009
Idag var dyrlægen og vaccinere Chanell - Samt lige at kigge på hendes hallthed, hun halter lidt endnu, men ikke nok til at det er alarmerende og kan sagtens stadig være ømhed efter hoften har været drejet, så jeg skulle bare starte med at ride hende igen stille og roligt og hvis det så brød ud igen skulle der selvfølgelig nye undersøgelser til, men det ser godt ud foreløbigt ;o)

D. 14.09.2009
Idag havde jeg Chanell i kørerline for første gang - Hun gik bare som om hun aldrig har lavet andet hun var super dygtig og gik helt fantastisk og haltfri så det tyder bare super godt ;) Nu må vi bare håbe på vi lige kommer og viser os (Chanell og Anne Sofie) på stævnepladserne i slutningen af året ;)

D: 26.09.2009
Jeg har besluttet at give Chanell "sommerferie" vinteren over, hvor vi bare skal hygge og ride nogle ture osv. Chanell er stadig halt så nu får hun lige vinteren at gå på og slappe af, så må vi se hvordan det ser ud til den tid om hun er haltfri eller om der skal ydderligere undersøgelser til!

D: 20.04.2010
Idag havde jeg dyrlægen ude ved Chanell da hun stadig er halt... Vi har besluttet at hun skal have taget nye røngten billeder af alle 4 ben samt ryg og så må vi se hvad billederne siger og hvad der evt. skal gøres derefter!

D: 26.04.2010
Idag var en dyrlæge ude at tage røngten billeder af Chanell, men de viste ingenting af betydning for hendes halthed eller lignende, hvilket er godt, vi ved bare stadig ikke hvorfor hun er halt!! Nu skal min egen dyrlæge også lige se på billederne og så skal vi vurdere hvad der ellers skal ske!!

D: 07.05.2010
D. 4 maj var dyrlægen ude for at ligge blokader men det blev vi desværre ikke klogere af heller :( Nu prøver vi med smertestillende 1 uge hvor hun kommer ud og ser hende gå også, dette var hun idag og der er desværre ikke nogen bedring, så nu vil dyrlægen snakke med min forsikring i næste uge for at se om de vil have ydderligere undersøgelser eller om Chanell skal afsted til de evige græsmarker og hygge med La Cour :'(
.......................SNØFT............................................

D: 07.06.2010
Idag er dagen hvor jeg har fået sagt farvel til min dejlige hoppe. Efter lang tids sygdom har hun endelig fået fred og hygger sig med La Cour på de evige græsmarker!!!
Elsker dig min skat og vil aldrig glemme dig!!!
Hvil i fred og uden smerte!!! <3





Kommentér på:
Hannoveraner Chanell *R.I.P*
Annonce