{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race | Oliver <3 1998

5.070 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race | Oliver <3

Fødselsår:
1998
Højde:
Begrund Lav & Middel! da jeg ikke selv ser grunden til den lave bedømmelse! :)

tjaaa?! ved faktis ikke helt hans presise højde, men han er sidst i 50'erne mellen 158 og 160 cm.



Temperament
Han er MEGET rolig! han er entlig mine forældres hest og går i elevrideskolen, så han skal jo være EXTREEM sød, og det er han, og nogen ganger er han ikke til at drive frem og eleverne gør deres yderste for at drive ham frem, men, men,men, olde går bare i sit lille sovende tempo.! Men så om vinteren og der er meget koldt, kan han godt finde på at komme med et bukkespring, og løbe A-H-T. men han er bare sødde alligevel
Gangarter
Han har faktis nogen rigtige fine gangarter, også på trods af at han er så lille, men de er rigtig fine

Skridt: Lidt langsom, men vis man driver ham frem, bliver den god og flydene.

Trav: dejlig at sidde på og dejlig flydene.

Galop: den er Extreem dejlig at side ned i, den er flydene, men han er så lille at der skal drives meget vis hans galop spring skal ind og passe i et dobbeltspring.
Stævner
han har gået elevstævner med eleverne, og så er han blevet startede et par gange af nogen halv parts rytter i noget Ld, i bade dress og spring.

Jeg har dog fået lov til at låne ham til klubmesterskabet, og red LC-LC i spring på ham, og vandt begge klasser. Og det var kun 3'gang jeg sad på ham.. men han fik meget fart på, for jeg rider ham jo lige lidt mere fast og frem end eleverne, så olde blev faktis så hissi at jeg næsten ikke kunne holde ham, og da jeg red mod start i klasse 2 røbte mor ude fra hegnet af, at jeg ikke var i omhop endnu, og hun var ved at flække af grin fordi jeg ikke kunne holde ham, og alle havde satset på at vis jeg fik ham kæmpet gennem bane 1 kom jeg IKKE gennem bane 2, og det sagde min far osse ''du kommer aldrig igennem, på den der'' fik jeg af vide. men det gjorde jeg jo så, og vandt enda begge klasser, og det var til stor overraskelse for mig og ALLE andre, da alle + mig selv havde satset på a blive disket i begge, det var jeg 99 % sikker på at jeg gjorde, og det var meget tæt på at jeg havde meldt fra. men det gjorde jeg heldigvis ikke, og det var da sjovt som han bare ændrede sig og han nød det, og jeg fik brugt mine kræfter på at holde ham, og de andre på stævne pladsen fin sig et god grin(ivertfald dem der kender olle) fordi han løb så hurtigt=)?<3

________________________________________________
NYT**

Mig & Olle er Klubmester 2008.

Jaaeh, lille olle vandt så klubmesterskaberne i hest spring 2008;D vildt fedt syntes jeg<3
Stamtavle
nope..?
Køn
super køn, et glansbillede<3<3

og så er han da osse en Vallak=)
Bemærkninger
tjaa.. min beskrivelse af ham, den komm vist under ''stævner'' men her er en lille en mere,!!

Super køn og dejlig vallak, med gang i og en masse spilopper=) han er glad for at springe, og har osse en fin teknik og kapasitet, dog har han ikke det der skal til for at blive M hest i spring, men han har jo osse lidt sin højde mod sig. men ellers fin kap og teknik, ved næste afd. af klubmesterskabet skal jeg ride LB, så det bliver jo spændene, regner ikke med noget specielt, bare at komme gennem banen. og forhåbelig bliver der tid til at træne lidt mere den her gang?

HUSK..! at ligge en bedømmelse og kommentar,=) så su sød<3 og osse gerne ved de andre ponyer og heste jeg har=)


(nogen af billederne er taget af Pia Lundberg)(de billeder der er er mæsket med enten PL-foto, eller navnet)
Kommentér på:
Anden særlig race | Oliver <3
Annonce