{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod kischa 2002

1.565 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

sara k
Kvinde | 36 år | Oprettet: 18. mar 2008


Hollandsk Varmblod kischa

Fødselsår:
2002
Højde:
ca 1,60
Temperament
opmærksom, nysgærig og en meget bestemt Hoppe :D .. kan sagtens styre markens bøller :D
Gangarter
jep :D .. en super trav, med kanon lyft :D .. hun flyver jo :D
Stævner
nope.. skal lige rides til først :D ..
Stamtavle
jep ... hollandsk så ingen fatter hvad der står :D..
Køn
Hoppe , osse i den grad :D
Bemærkninger
Da hun har gået med føl i det sidste år, har hun hverken muskler eller fedt lag mere.. Er igang med at fodre hende op og glæder mig til at se hende næste sommer :D ..
Hun har det kønneste hoved og en kanon flot tegning :D ..
og en charme plet på den venstre røvballe :D ..

mere kommer jo længere vi når :D

18/9-08 vi er stille og roligt igang med lidt tilridning og det klare hun fint vi kommer stille og roligt frem ad, vi har brugt en del tid på at få hende til at få trykhed hos mig. vi tror at hun på et tidspunkt har fået lidt klø for hun har reagert voldsomt på nogen ting, men hun er blevet rigtig god. der kommer snart flere billeder:-)

25/09
i dag var vi på vores 2 tur med drengene det gik bare så fint, nu kan vi også trave lidt både stille og roligt så man svæver og vi kan og tuller rundt. det går mere og mere frem ad med den lille dame for hver dag der går bliver det hele bedre og bedre, der er kommett lidt nye billeder. hun danner ikke så meget vinter pels (desværre) så derfor bliver hun nød til at have tæppe på engang imellem.

24/10-08
I dag skulle kischa flyttes ind i stald og væk fra hendes to knægte. hun fik lige løbet noget krudt af inden hun skulle læsses der kom et enkelt hop, og så gik hun lige op i traileren. SUPER! det er dejligt når der ikke er noget bøvl. så nu skal vi igang med mere træning og pleje. der kommer nyere billeder ind om ikke ssåå længe. vi skal lige falde på plads i den nye stald og så skal vi igang.

ca. D 30/12-
desværre pga pris stining i stalden og personlige ting så måtte vi flytte igen:-( desværre vi var kommet lidt igang men kischa var begyndt at komme med til løs springning og det sys hun var sjovt:-) vi er flyttet til et mindre sted og det er bare super dejligt, eftersom stalden er lille gik det hurtigt med at falde til og jeg har fået en meget mere rolig hest og det er skønt. vi har været på nogen små tur så vi hygger meget og tager det stille og roligt. der er kommet nye billeder ind af kischa og de er fra den nye stald ude på lufte/ vinter folden:-)

14/4-09
vi er rigtigt faldet til i den nye stald, jeg har fået en helt ny hest ud af at flytte hende. nu kan vi bindes inde og uden for og stå pænt for det meste da:-) vi er med på tur engang i mellem, så kischa er kommet i rigtig god foderstand det er skønt at se, musklerne begynder også at komme stille og roligt, men vi har ikke noget vi skal nå så det er fint de kommer lidt efter lidt. hun går sammen med nogen af de andre heste fra den nye stald og det går også helt fint. skønt der ingen problemer er, hun har stadig hendes hoppe dage hvor vi slet ikke kan huske meget af det vi har lært men det er nok også de ting der gør at jeg er så glad for hende:-)

28/04-09
så er hun rigtig kommet igang med at lave noget, vi skulle på skridte tur og så spillede hun fandango så vi gik hjem og så bare igang. hun er bliver kørt i dobbelt longe af en af de andre fra stalden (cat) det er en god udfordring for kischa og er der en der har styr på det så er det cat, allerede efter en uges tid kan man se at det giver en masse hun danner muskler og bliver kørt træt og man kan mærke på kischa at hun godt kan lide at blive fysisk og pysisk træt. så vi takker begge cat for den store hjælp det er dejligt at have folk omkring sig der kan hjælpe og lære både hesten og mig noget nyt. der vil snart blive lavet album med billeder af kischa hvor hun knokler:-)

04/11-09
så er vi tilbage efter en dejlig rolig sommer, vi rykkede i stald midt i oktober. det var helt trist at kischa måtte forlade sin nye kæreste muffedis, men hun klarede den ;-)
i sommerens forløb har vi hygget og holdt fri. til sidst var vi igang med longe og gå nogen hygge ture og en smugle ridning:-) nu hvor vi er i vinter stald skal vi også snart igang igen, vi har dog været ude og gå et par ture, mmeenn vejeret er heller ikke lige til så meget lige pt:-) men ellers har min tossede kischa det godt :-)
Kommentér på:
Hollandsk Varmblod kischa
Annonce