{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Fjuri SOLGT ;( [Tidl. hest] 2006

3.356 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mia Sophie H
Kvinde | 31 år | Oprettet: 2. apr 2008


Anden særlig race Fjuri SOLGT ;(

Fødselsår:
2006
Højde:
hun er 1,33 :)
Temperament
Rigtig rolig pony!
Helt nervefast og nem at have med at gøre. Hun er meget moden af sin alder, som flere har nævnt. Som 3 års, red små piger deres første ridetur rundt på hende. Hun er rigtig medgørlig og tillidsfuld.
Gangarter
Alle tre er rigtig gode
Men især hendes trav skal fremhæves, som virkelig kan mærkes, når man sidder på hende.. LÆKKERT
Men hun har også en rigtig god rummelig galop.
Stævner
Deltaget i ca 4 dressur stævner og 2 springstæver, så vidt jeg ved. Hun har været udlånt, så der har desværre ikke været med.
Men hun opføre sig rigtig pænt i byen!
Som føl var hun med ude til pony games stævner som "tilskure" imens jeg red hendes mor. Så hun er vant til at være ude.
Stamtavle
ingen
Fjuris mor, var min gamle stævnepony, og fjuri er 100 % som sin mor, og det er kun positivt :D
Køn
en meget køn og smuk hoppe
Bemærkninger
Teksten er opdateret d 24 oktober 2011

Fjuri er min baby, og vi vil gå igennem ild og vand for hinanen!
Fjuris mor var min stævnepony, som desværre gik hen og døde, og det har bare gjort mit bånd til Fjuri stærkere, fordi jeg ligesom skal passe godt på hende, for hendes mor.

Fjuri er født her d 18 februar og derfor kender jeg hende ud og ind. Når hun har lagt ned i boksen og sovet, har jeg lagt mig ind til hende. Hun kan "kysse" og nogle flre triks jeg lærte hende som føl.
Lige da hun fyldte 3 år, sad jeg mig op på ryggen af hende, uden at tænkte over at hun ikke var tilredet, men fjuri stod bare og kigget og gik lidt rundt og græsset. Hun reagerede heller ikke det store da vi giv hende hovedetøj på, eller sadel.
Da hun blev 4, tilred vi hende her hjemme. Tilridningen gik uden problemer og jeg er så stolt af hende.
Jeg valgte at udlåne Fjuri for at hun kunne blive videreuddannet og prøve stævner, fordi jeg var for gammel.
Det var rigtig hårdt at sende min baby væk hjemmefra, men hun kom op til Laura hvis hun fik undervisning og prøvede stævner, men hun blev stresset af det hurtige skifte, og blev stædig og ville ikke frem. (kender jeg fra hendes mor)
Fjuri kom hjem igen vinteren 2010. Jeg red hende op igen, så hun var klar. Hun var så smuk da jeg igen sætte hende på nettet for sidste gang for at finde en som ville ride hende en "gamel beundre" ville gerne låne hende og så kom hun op til en anden Laura. Efter en masse udnervisning og stævner, kom hun igen her hjem efterårsferien 2011.
Fjuri er blevet en smule tyk, hehe og mangler lige at få holdnignen på plads og fremgang i hendes trav. Hun er blevet en lille doven én.

Dressur:
Hun er normalt meget fremadgående og har en naturlig god holdning - det kommer igen. Hun mangler lige at få anslaget til galop HELT på plads. Men ellers er hun på LC-LB niveau.

Spring:
Fjuri springer med stor lyst! Hun er god til at bedømme afstanden og har en god teknik!. Hvis hun først springer, så kommer hun over,! Hun er kanon dygtig og nyder at springe. Hun springer bane på ca 70 cm og har løstsprunget sin egen højde næsten. (130). LC-LB niveau, men har helt klar kapacitet til højere klasser!

På tur og ved trafik:
Fjuri er 100 % trafik sikker. Løber aldrig af med en, og nyder altid en tur. Nem at stoppe og har en tænd og sluk knappe, så hurtige ture over markerne er bestemt også muligt. Hun ville være meget oplagt at tage med til jagt! Hun er ikke bange for noget.

Pony games:
Jeg har redet pony games siden 2004 og da Fjuris mor døde, så blev det Fjuri som jeg red Pony games på. Hun er rigtig god, fordi hun har den tænd og sluk knappe og hun er så nervefast. Hun er en hurtig lille pony som kan vende på en 5-øre og har en god balance. Jeg skal muligvis starte noget Pony games stævne på hende, hvis hun ikke er solgt/udlånt til foråret

Solgt d 30 november 2011 til en dejlig familie i ribe hvor hun går og hygger lidt, stille og roligt og bliver redet. Hendes formål er at vende deres lille dreng til hende, og så skal hun blive hans ride pony :)
Det er dejligt at have fundet til blivende hjem til hende, som ikke er så langt væk :)!
d 15. maj
Fjuri går og hygger sig, skal til kåring i september og er insemineret med en smuk hingst :D spænderne!
Kommentér på:
Anden særlig race Fjuri SOLGT ;(
Annonce