{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Don Camilo 1992

3.953 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Don Camilo

Fødselsår:
1992
Højde:
ca. 160 i stangmål. lidt lille til mig, men det fint:p
Temperament
meget rolig, men kan dog blive meget stædig og være næsten umulig, men han overgiver sig altid til sidst:p
han er ALTID en man kan stole på, og han knytter sig virkelig meget til hans ejer:)
han er blevet meget frisk og fræk her på det sidste..
Når vi er til træning og stævner er han meget snu, og gider ikke gå frem, især når vi kommer ind på dressurbane går han fuldstændigt i stå, men når vi hygger, og springer er han tit helt oppe og køre, men det er bare dejligt fordi han nyder det virkeligt:)
Gangarter
skridt: han har fået en okay skridt efterhåndene..

fri skridt: Hurtig:) den er også okay, han er god til at komme ned og slappe af:)

trav: han har en rigtig fin trav..

Fri trav: er efterhånden blevet okay:) på tur er han en lille trav hest, for når de andre galopere, så laver milo bare den sygeste fri trav, der er helt umulig at side i:)

galop: han galoper stille og roligt på dressurbanen, men på tur og til spring er det fart under de små hove:)

Fri galop: er god på dressurbanen, da man virkelig kan se foreskel fra aml. galop. På tur og til spring, kan man lige så godt opgive at holde ham da, han på det område har sin egne mening, og hvis det ikk lige passer ham at vi skal stoppe, så tager han bare og river tøjlerne ud af hånden på mig:)
han går rigtig fint i alle 3 gangarter..

Stævner
DRESSUR:

Vamdrup Rideklub d. 8/3 2008
LC1= 53,33%

Vamdrup Rideklub d. 29/3 2008
LC1-galop= 55,83%
LC1= 56,66%

Vamdrup Rideklub d. 24/5 2008
LC1= 54,59%
LC2= 63,92%

Ny Kolding Kommune Cup 1.afd. d. 31/5 2008
LC1= 59,59%
LC2= 57,83%

Sdr. omme rytterklub d. 14/6 2008
LC1=62,08%
LC2= 63,91%

Vamdrup Rideklub d. 21/6 (klubmesterskab 1. afd)
LC2= 61,74%
(måtte melde fra 2. afd fordi milo var halt)

Ny Kolding Kommune Cup 2. afd. d. 5/7 2008
LC1= 52,91% (han gik okay men ikke dårligt)
LC2= måtte opgive fordi han kun ville skridte.:(

Kolding rideklub d. 25/10 2008
LC2= 56,09%

Vamdrup Rideklub d. 1/11 2008
LC1= 75,??%
LC2= 71,??%

vejen sportsrideklub 15/11 2008
LC1= 59,00%
LC3= 58,00%


Egtved den 27/3 2009
LC1= disk (153 p.) fik min 4. plads fordi dommen sige jeg ikk måtte have pisk med min det må man godt.
LC3= 62.08%

Dalby rideklud d. 18/4 2009
LC3= 60,83%

VDR d. 23 maj 2009.
LB1=59,63%

VDR d. 14 juni 2009
LB1=58,52%

VDR d. 29 august 2009
LB1= 62,??

VDR den 9/5 2010
LC2 = 57,39% 1 upalseret. han var rigtig fin så blev lidt skuffe over de lave point, men dommerne dømte ret lavt ved alle:)

Kildegården den 12/6 2010
LC2 = 65,65%. Han var igen rigtig dejlig at have med:)

VDR den 20/6 2010
LC1 = 65%, han var virkelig fin op opvarming men da vi kom ind på banen ville han ingen ting, så vi skulle ikk have haft så meget
LC2 = 67,82% 2. plads, 1 point fra nr 1. han var rigtig rigtig fin,:)


SPRING:

LX 2.plads
LX 2. plads
kostumespring..
50cm med min lille søster, 4 fejl
Stamtavle
nej det har han ikke...
men det er også lige meget for mig, da race ikke betyder noget for mig:)

Køn
en super dejlig vallak & ja han er i den grad køn.. :D


Bemærkninger
han er brun med sort man og hale, og sorte ben, han har en hvid sok på højer bagben. han har en ål ned af ryggen..
han har en lille hvid stjerne i panden og 2 ar på næseryggen, ( han har hvis nok fået dem af en grime, for meget lang tid siden)...


han har været maget bang når nogen rørte ham i hovedet, men det er han ikke mere..

han har stået på sønder omme rideskole i 6 år..

han elsker og være på tur og en god galop elsker han,, han vil også gerne jorde på marker, så tager han bare hovedet ned også kan jeg ikk gøre noget, så det holder vi os lidt fra:p


i dressur kan han være meget svær og ligeglad med hvad man gør, da vi var til stævne den 5/7 2008 måtte jeg opgive midt i mit program fordi han kun ville skridte:( men andre dage kan han være nem, men har lige fået et kæmpe tilbage fald, men vi kæmper vider,,:)han er blevet rigtig sød igen efter jeg har redet med indspæningestøjler i ca 4 dage er lige begyndt at lave schenkelvigninger i skridt og trav


i spring er han mega sød når jeg springer på ham, men når så min mor springer på ham stopper han og er bare rigtig træls, og det er jo hende der springer på ham til stævner,, jeg er jo ikk springrytter:(


han kan fint gå i lastbil & tralier.. kunne han dog ikke i starten..


men kan ikke undvære ham også er det ligemeget hvor dum han er! kunne aldrig drømme om at der var en anden der skulle have ham, han er bare super dejlig!!


han er en rigtig drømmehest lige for tiden.. han går så godt i dressur og vi er ved at lære nye ting... så vi skal nok komme op og starte en LB1!!!


så er vi endelig kommet op og starte LC3.. red vores første LC3 til 58% så jeg var meget stolt og glad bagefter..


mandag den 1/12 2008 var han "bang" for et hjørne i ridehuset og synes det var så farligt at han skulle løbe af med mig. og da vi skulle have skridt tæppe på igen var der ingen problem..

onsdag d. 6/1..
er super glad fordi min ridelære siger vi skal tage alle LB'erne i år og næste år skal vi igang med LA'erne,, er superglad vores mål var jo kun en LB1..
milo du er en drøm lige for tiden, elsker dig over alt på jorden, du laver de bedste Schenkelvigninger i trav..
du er blevt så god når man tænker på at da jeg red dig første gang kunne du ikke gå på hovslaget og nu kan du en masse LB og LA øvelser...
sprang igår med min søs, gik rigtig godt ud var den enste der ikke stoppede eller løb uden om en enste gang...

Søndag 15/2 2009.
han har lige været mega god i dressur,, men red han ikke fredag og lørdag så nu er han bare pisse strid igen.. glæder mig til undervisning i morgen så håber det går bedre der end det gjorde idag..

milo løssprang 120-140cm.. er virkelig stolt af min lille heste...!

Den 18/11 2009..
omkring kl 4.30 fik milo kolik mens jeg var på arbejde og min mor underviset ude på rideskolen så der var en af de dejlige piger ude på rideskolen der gik med ham i 1½ time intil jeg kom. da jeg havde gået med ham i 20 min. så han rigtig frisk, glad og klar ud i øjene så jeg satte ham op i hans boks og håbet/troede alt var okay.. 2 timer senere blev jeg så ringet op og der havde han fået det dårligt igen så jeg tog ud og gik men ham... også gik det ellers stærkt.. 15 min efter min mor og mig var kommet der ud ringet vi efter en dyrlæge og en af mors veninder der har været med til rigtig mange kolik tilfælde.. vi vendte i 1½ time på en akut dyrlæge og de sidste 10 min før hun kom gik han med bøjget ben som om han kunne smide sig hele tiden. vi var 4 mennersker til at holde ham oppe.. da så dyrlægen kom og skulle han jo stå stille men han kunne ikke stå mere så han kom ned og ligge.. der havde han det så slemt at jeg var nød til at gå.. jeg får så senere a vide alt han holdet op men at trække verjet på et tidspunkt (ca 30 sek.) og at dyrlægen snakket om at han skulle oppereres for tarmslyng.. men han fik en MASSE smertestillene (3 gange mere end normale heste) også måtte vi se tiden an så det endt men at han skulle gå nede i ridehuset hele natten og mig og min mor måtte sove der nede på en luft mardas sammen med 2 heste:D

torsdag den 19/11 2009
milo var meget sløv men vi trode at det bare var fordi han havde haft sådan en hård nat.. en af de voskene kiggede til ham og hans vejrtræking var meget tung og der var ikke ret meget lyd i hans mave så vi måtte ringe til dyrlægene igen. 20 min efter vi havde ringet stod dyrlægen der og vi fik hurgtig af vide at han havde en forstoppelse. så han fik lige 5L olie, 1L saltvand og 2L vand.. og noget smertestillende..

Lørdag den 21/11 2009
Milo stod men en pung, baglår, bagben og mave med store hævelser så dyrlæge igen igen.. mens en af de voksene ude på rideskolen som er vetnersygeplejske og jeg stod og vendte på dyrlægen vasket vi den ene side af ham.. Har ALDRIG set en hest nyde noget så meget! han løfte bagbene og tog dem ud til siden så langt han kunne så vi kunne vaske væsken væk. dyrlægen havde ALDRIG set noget lingene så han røg på penselin i 3 dag og hævelsen var først væk 14 dage -3 uger efter.

så lige nu genoptræner vi stille og roligt:D

efter han havde været syg og vi havde genoprtænet, var han blevet rigtig fin, så vi meldte til et stævne på Kildegården i en LC2 og en LB1, men lidt over en uge før vi skulle afsed, var han begyndt at drille rigtig meget, så vi fik vores massør ud til ham, og det viste sig at han var meget stram over det hele, så jeg fik ham kun redet samlet 1 gang inden stævnet, hvor jeg så også meldte fra i LB1'en, så vi bare fik en god tur i LC2'en:)

han er nu igen blevet rigtig fin, men da han hurtig blev strid igen, besluttede vi at han skulle have sommerferie i 14 dage, hvilket ellers ikke var plantagt:)
så nu begynder vi igen med træningen i weekenden:) det bliver super dejligt:)

efterår 2010
Milo var blevet rigtig fin i dressur og vi havde meldt os til vores første LB3 sidst i november..
træningen der op til gik helt vildt godt! vi (min ridelære og mig) var begyndt at snakke om LA klasserne, fordi han gik så godt i den periode :')
Spring gik også rigtig godt, vores sidste spring time inden al sneen kom, sprang vi plastik på 70 cm for første gang, vi tøvet begge, og jeg troede virklig han stoppet, så jeg var slet ikk klar på at han lavedet et mega hop over det :D vi sprang bane på 90-100 cm og vi sprang en oxer på 115 cm :D jeg troede aldrig han ville komme op over 1 meter :D
MEN så kom al sneen jo og vi udsatte vores mål om at starte LB3 i dressur, springe 120 på enkel spring og starte en LD i spring, da bunden var alt for hård..

vi kom ikke over at ride i en måned pga at så var bunden alt for hård og ujævn eller så lå der så meget is at det ikke var forsvarligt at gå over i ridehuset :)
der gik også en hel uge hvor de ikke var ude af stalden pga alle de steder vi kunne komme ud lå der masser is, og det var dermed mega glat, selvom der blev saltedet og smidt grus :(

da vi så endlig kunne komme ned i ridehuset igen, synes jeg han gik mærkeligt og han snubleded meget med bagbenen., min ridelære kom ud og så det og hun mente det var spat eller gigt :'( vi ringede til dyrlægen og min lille skat kom på smertestillende i 5 dagen mens jeg red ham, hvilket også hjalp :) men så havde han smed, men smeden forstod slet ikke hvordan min lille skat kunne gå på forbenene da han meget han var meget stiv i dem :(
og vi havde snakket om at hvis han havde ondt og det aldrig kunne gå væk skulle han aflives :'( så jeg belv self. rigtig ked af at han måske skulle aflives :( men vi besluttet sammen med dyrlægen at han skulle trænes langsomt op..

vi var nede og spring efter en måned i genoptræning ville jeg lige se hvad han sagde til en lille cavalatis.. første gang sprang han fint over men anden gang blev hans bagben helt stive, så han ikke kunne bøje dem :'(

nu bruges han udlukket som dressur, skovturs og hygge hest :)

han må ikk springe og jorde mere, pga hans ben så det holder vi os fra.. :)

vi red på tur sammen lørdag den 12/2 2011, det første stykke vej kunne han bakke og trave, han kunne hverken stå stille eller skridte :D da dan han var over den periode begyndte han at vrinke :D han gik og vrinket i en halv time.. han stoppede kun når han så andre heste :D skøre lille hest :D (han kan godt gå lige så stille og roligt nogen gange selv om der ikke er nogen med ) ;D

nu vil jeg begynde at træne triks med ham og hygge en masse samt ride en masse ture på ham :)
Kommentér på:
Anden særlig race Don Camilo
Annonce