{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Red Surprise 2008

3.019 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

» Mette Munkholt  «
Kvinde | 28 år | Oprettet: 18. apr 2008


Anden særlig race Red Surprise

Fødselsår:
2008
Højde:
Hun er ca. 140 cm. Dejlig højde, men bliver desværre nok lidt for lille til mig.. :( <33
Temperament
Hun er den skønneste pony, man kunne ønske sig. Hun er dejlig både på mark, i stald og under rytter.
Er de andre heste lidt uenige på marken, går Surprise i mellem dem eller også kommer hun over til mig og er mit "skjold".
Gangarter
Hun er meget elegant i sin gang. Både skridt, trav og gallop.. ;) En rigtig dejlig hoppe!
Stævner
27/8-11
>>Privatstævne i Klæstrup<<
LE - (50 cm) - 16 fejl
LD - (60 cm) - 0 fejl - 1. plads
Vi var til vores første stævne. Godt nok er hun kun 3 år, men da det var et privat stævne fik jeg lov til at starte hende alligevel. Hun var bare så COOL! Ej, hvor var hun skøn. Helt nede på jorden.
I den første klasse løb hun ved siden af 4'eren, men det vare bare RYTTERFEJL! Og så tog hun en bum på 6'eren, men pyt skidt..
I den sidste klasse, var vi fejlfrie. Hun var 100% stabil, og så gik det dælme hurtigt. Tiden var 27,08 sek. Der viste hun noget fra sin mor. HAHA.. :D Hun var virkelig fantastisk. Skøn lille pige. Jeg er en stolt ejer.. ILU Surprisen.. <3 <3 <3
Stamtavle
M: Blackie.
__________________________________________________

F: Classic Calito.
FF: Classic Carismo.
FFM: Classic Courage.
FFF: Cornet.
FFFF: Claudie Damsgård OLH 640
FFFFF: Sander af Hvarre OLH 582
FFFFM: Susanne OL 6140

FFFMF: Ekspert OLH 484
FFFFMM: Trine OLN 5887

FFFFFF: Aleksander OLH 492
FFFFFM: Blis OLH 5800

FFFM: Sabaina OL 7383
FFFMF: Obmand OLH 6140
FFFMM: Cefiti OL 6501

FFFMFF: Oberst OL 445
FFFMFM: Tulle Nørupgård OL 4760

FFFMMF: Orlando OLH 479
FFFMMM: Smut OL 5859

Køn
Surprise er en dejlig, kvik lille hoppe.
Bemærkninger
Hun er rød, med en lang blis der slutter ved mulen, og to lange bagbenssokker! På forbenene bliver hun lysere jo længere man kommer ned af benene.

Hun blev født d. 29/7-08, kl.2 om natten.
Mig og min mor vidste at det var i nat hun fødte, for hun var så underlig dagen før og hele natten. Hun gik rundt og rundt, og trillede sig 4-5 gange i træk... Mig og mor stod og kiggede på hende.
Så trillede Blackie sig pludselig en gang til, så hviskede mor til mig at jeg skulle hente min far, for han har tit hjulpet heste med at fole.
Da han kom ud var vandet gået, og så stak, kun det ene forben helt ud.
Min mor gik ind og satte hånden ind, for at få føllets begge forben med ud på en gang. Først kunne hun mærke mulen på Surprise, men så fik hun fat i et ben længere inde, og hun tog chancen, og heldigvis var det et forben!.. Puhaaa...
Da hun var blevet født kunne man bare se at Blackie var helt udmattet, men stolt.
Mor siger at de ikke havde klaret det uden deres hjælp, så jeg var rigtig glad for at de var der til at hjælpe dem...

Men hun er bare det skøneste føl.


24/7-10
I dag fik hun hovedtøj og sadle på for første gang. Jeg skulle ud at longere hende, men det var første gang, så hun forstod ikke rigtig hvad hun skulle. Men til sidst var hun rimelig go'.
Så hoppede jeg op på hende og skridtede hende ude i longen, og hun var bare SÅ sød. Hun sagde slet ikke noget til, at jeg sad deroppe. Dejliiiiigt.. (L) <333


3/4-11
I dag gik tilridningen med Surprise "for alvor" i gang. Jeg besluttede, at jeg bare ville hoppe op på hende uden at longere hende først. Det lyder lidt vildt, men hun er ikke så god til at blive longeret, da hun er meget afhængig af mig og er tryg inde ved mig. Såe.. mor hjalp med at holde i hende, da jeg hoppede op på hende. Hun var frisk, men så sagde jeg bare til mor at hun skulle slippe.
Vi red rundt i skridt, trav og gallop, og vi lavede volter, skråt igennem og meget mere. Det var første gang jeg red hende med udstyr, og første gang det var virkelig seriøst.
Hun var bare SÅ SKØN ! Ej, hvor dejligt. Glæder mig til næste gang, for nu skal hun have et par dages fri, for hun er knap 3 år. Skønne pooooony.. <3 <3 <3
I LOVE YOU!!! <3


31/7-11
Ja, det er nu to dage siden Surprise blev 3 år, og vi bestemte os for at nu skulle hun altså med på tur.
Jonas red på Raschal, mor på Courage og mig på Surprise. Turen var ca. 5 km.
Hun var virkelig nem at have med. Hun gik forest hele vejen, og der var bare intet.. Hun er dejlig fremadgående på tur, og det er bare super dejligt!
Hun siger heller intet til trafikken. Det rager hende en papand.
Skal på tur igen snart. Det var virkelig feeedt!
ÆÆÆÆÆlsker dig poowniii.. <33 Ærgeligt du ikke er lidt større min skath.. <33333333

5/1-13
Så skal vi lige have opdateret Surprises profil. Hen igennem sommeren har vi været ude at se os lidt omkring. Først var vi med til ponygames i Sterup, hvor vi vandt. Så prøvede vi et enkelt springstævne i Klæstrup, hvor vi også vandt. Sidst på efteråret startede vi endnu et stævne - denne gang i Snorgaarden. Vi startede 70 cm og 80 cm spring og vandt begge klasser med en kanon tid. <3

Så skulle der ske noget nyt: Så vi meldte til jagt i Hals. Efter en fantastisk jagt hvor hun var sød som altid, bestemte vi os for at være med i opløbet. Jeg havde aldrig prøvet, at ride hurtigt på hende før, men jeg skal love for at hun skød afsted. Hun lå forbi de andre og vandt med STOR afstand. Dette skulle prøves igen, så vi meldte til jagten i Sindal, hvor vi startede den hurtigste jagt med "de store heste". Det blev også til en fantastisk tur med et rigtig godt tempo. Denne jagt vandt hun også.
Alt i alt en vinderpony. Bare en skam, at man er for gammel til at ride de rigtige klasser på hende. :(


27/1-13
Ja, nu får jeg lyst til at skrive om prinsessen igen. Hvor skal man dog starte? Er I klar over hvor svært det er at beskrive sådan en pony... med ord?? Vil da starte med at fortælle, at vi var ovre at springe i en ridehal i dag. Hun har haft lidt vinterferie pga. sne, frost, kulde osv. Og det synes jeg dælme også hun skal have lov til især i den alder hun har.. :) Anyway.. Jeg har tit spekuleret over at "prøve hende af".. Jeg mener, at alt vi har været igennem sammen, har bare været som barnemad for hende.. Hun gør det som om hun har prøvet det hele 200 gange før. Så i dag ville jeg prøve noget nyt: Vi vil springe bølge! Jeg vil simpelthen teste hende for at se, om der ikke er noget hun er nervøs for.. Men.. nej... Hun svævede over den her bølge som om hun har prøvet det så tit.. :O Blev glad, men jeg blev egentlig ikke overrasket over hun ikke reagerede på den. For hvorfor reagere på noget, når man klarer det hele så nemt?
Helt ærligt, så kan jeg ikke finde nogle fejl på den "rødtop"! Ungheste plejer jo at reagere på nye forhindringer osv. men det gør hun altså ikke... Vi har været til jagter, stævner og ponygames, og hun har vundet alt, hvad hun har været til. :)

Hun er en pony som kommer utrolig langt - specielt indenfor springning. Hun har den energi i bagparten som gør at hun kommer over ALT, men samtidig er hun så styrbar og kontrolleret at man kan holde hende helt tilbage og man kan nærmest få hende til at galoppere på stedet foran springet, og så springer hun stadig genialt. :O Det er faktisk svært at beskrive hende..

Hun er både det bedste og det værste der er sket for mig. Ihh.. at sådan en vidunderpony kommer til verden er da fantastisk, og vi har det tætteste bånd. Vi stoler så meget på hinanden, og så er hun en rigtig hyggetrold i stalden. Det værste ved hende, er så at vores forhold desværre nok ikke varer evigt.. :'(. Hvorfor kan jeg ikke ikke bare blive 16 år igen? Jeg er jo for gammel til hende. Tanken om at hun en dag skal væk fra mig er uudholdelig!

Nå, men det gider jeg ikke blive deprimeret over nu.. Ville bare lige skrive lidt om hendes talenter igen. Men hun reagerer virkelig ikke på noget, men hvad mon vi finder på næste gang?? Hmm.. måske en vandgrav? Hihi... :D
Kommentér på:
Anden særlig race Red Surprise
Annonce