{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lauritz *Solgt* [Tidl. hest] 2000

2.059 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise Bech .
Kvinde | 30 år | Oprettet: 8. dec 2006


Anden særlig race Lauritz *Solgt*

Fødselsår:
2000
Højde:
Ca. 1.60 i stang xD

Temperament
Han er en dejlig rolig hest, på marken og i stalden. Og han elsker at stå og sove på staldgangen, imens vi pusler om ham og gør ham fin.. xP Et rigtig nussehoved..

Når man rider på ham har han et skønt temperament, han er hverken hidsig eller doven.. Han er ikke typen man skal sidde og sparke til 20 gange før han går i trav, man skal bare be ham pænt om det, og så reagere han lige så fint, men han er til gengæld heller ikke lige typen der stikker af med en i fuld galop uden at man kan stoppe ham.. Han er lige perfekt.. :D

Han er lidt svær at "Vække op" Hvis man f.eks. vil ha en god jorde tur på ham, han skal lige ha et par ture før han begynder at være vågen, og løber hurtigere ;D Men også skønt nok at man for en gangs skyld har en hest man kan holde =)


Gangarter
Skridt: Han tager nogle meget lange skridt, så det føles derfor lidt sjovt de første par gange man rider ham, men lige så snart man har redet ham i noget tid vænner man sig til det :b Han træder godt ind under sig. :)

Trav: Også i trav tager han nogle lange skridt.. Langt fra en pony trav xP Han er vildt svær at sidde nedsidning på med den store gang, men lige så snart man lige finder "rytmen" og følger godt med ham, blir det nemmere.. :b Bare noget man skal øve lidt..

Galop: Han har en stor galop, og man kan virkelig mærke ham under sig.. ;D Det føles som om han nogle gange "kaster" sig frem, men han er alligevel nem at holde..


Han vinker lidt med begge forben, det vil sige han nærmest er "hjulbenet" :b Det er ikke så slemt i normalt tempo, men man kan tydeligt se det når han øger.. Det er vist mest på det venstre forben, kan ikke helt huske det dx Det er ikke noget han kan få skader eller lignende af, og han gik helt rent igennem røngten, så der er intet i vejen med ham.. :)


Stævner
Ved ikke om han har været ved hans gamle ejer, men tror ikke hun har gået så meget op i stævner..

Stamtavle
Desværre ikke nej :) Men af hva vi har fået at vide skulle hans far være en Qarter Horse.. Det skulle gerne være Paint i ham, vi kan dog ikke vide det helt når vi ingen stamtavle har ;)

*Nyt!*
(Se nyt om papirene i beskrivelsen!)
Køn
En lækker vallak ;D

Bemærkninger
Lauritz er en dejlig smuk vallak på 8 ;D Vi købte ham for nogle uger siden, så jeg er stadig ved at lære ham at kende.

Til dagligt kalder jeg ham Laffe, selvom mine veninder har flere øgenavne til ham F.eks. Laurberg xD

Han er brun broget, med 4 hvide ben, og hans man er sort og hvid stribet. Hans hale er nærmest sort inden i og hvid uden på i toppen.. Lidt svært at forklare xD
Han er robust bygget, og at et stort hoved med lange øre xP Men det er sødt nok..

Hans gamle ejer sagde at han havde det hun kaldte "kloge øjne" Det er fordi at han har meget hvidt rundt om pupillen, så man kan se hvor han kigger hen, og derved også om han kigger på en selv.. xP

Han er en rigtig dejlig dreng, som elsker en god nusse stund ;) Han hygger sig med mennesker og det er dejligt at vide :)

Når man rider er han rigtig sød, og nem at ride til biddet.. ;D Man skal næsten ikke ha i tøjlen før han søger ned af sig selv..
Han elsker sit bid, og gumler på det konstant ;D Han er let at arbejde med, men mangler dog stadig en masse rutine, og har meget at lære endnu.. :)

Han har aldrig lært at springe, da hans gamle ejer ingen interesse har haft for det, man har prøvet det på ham et par gange nu, og er faktisk rimelig god til det.. Han bakker meget af på springene speciel i starten, men han stopper aldrig helt op, han tvivler bare på om han gør det rigtig.. Med lidt opbakning fra ryttere kommer han altid over, så med lidt træning skal han nok lære det :D


*Nyt (SOLGT)*
Dejlige Laffe er nu blevet solgt :'/ Vi byttede ham for Jackie og lå lige penge oven i .. Jeg kommer virkelig til at savne ham, men ved at han nok skal få et godt hjem.



*Opdatering 18-oktober-2008*
Ja, nu har jeg så været i Gjern igen :D
Havde en rigtig dejlig tur, og mødte dejlige Laffe igen :') Nøj hvor har jeg savnet ham, det var super dejligt at se ham igen :)
Snakkede selvfølgelig en masse med Tina om ham, og hvordan det er gået med ham.. Hun fortæller så at der har været nogle der skulle købe ham for noget tid siden.. Det var enlig aftalt, så han var kommet der ned og de havde betalt for ham og så videre, de var vist glade for at ha ham, og der var vist nogle piger som hyggede med ham og fik undervisning.. :)
Men men.. Glæden var kort, for en dag da de skulle have dyrlægen ud for at vaccinere deres heste, ville de tilfældigvis lige ha tjekket om Laffe havde en chip.. Det viser sig så at der rent faktisk er en chip i ham! :s Det er et Hollandsk chip nummer, så det vil sige at han kommer fra Holland og har fuldt papirer på sig, som bare ikke er fuldt med ham hele tiden.. Nå, men de ringer så selvfølgelig til Tina for at høre hvad det lige er for noget, for de kan jo ikke starte stævner på andet end klub-plan med ham nu, da de kan risikere at blive sagsøgt, og få en masse problemer med ham.. Tina får så Laffe tilbage og står nu med en chip-mærket hest uden papirer..
Nå, men hun prøvede jo så at ringe til hans forrige ejer Lene, hun vidste heller ikke noget om det så hun gav Tina nummeret til ham som hun købte ham af.. Det var en hestehandler, som ikke havde et alt for godt rygte, men Tina prøvede at ringe til ham og høre af.. Han var en rigtig træls en, og jo mere Tina snakkede om de papirer, jo mere hidsig blev han og han blev nærmest truende, så hun måtte opgive samtalen.. Det var højst sandsynligt ham der har gjort papirerne væk, eftersom han blev så sur, og det kan jo nemt ske med alle de heste han sælger rundt omkring.. Der bliver vist ikke gjort mere ved sagen, for han er ikke til at snakke med, og er en rigtig træls fyr :/
Men nu står Laffe så nede ved Tina og hygger sig, han er faldet rigtig godt til, og han ser ud til at ha det super godt :)
Der var en pige der hed Marie som red ham hele ugen, og det gik rigtig fint med de to.. Han var dog lidt uheldig at han væltede en dag da vi kom skridtene på en tur da han lige pludselig blev bange for nogle kør, og nogle maskiner så han ville dreje rundt i en fart, men han snublede over sine egne ben og væltede.. Der skete heldigvis ingenting med hverken Marie eller Lauritz.. :)
Så lidt senere på ugen var vi ude og ride en lang tur langs Guden åen.. Tina red forrest på Lucky og så red Marie og Lauritz bagved hende.. På den ene side lå selve Gudenåen, og på den anden side var der en grøft/bæk :b Vi skridtede lige så stille langs åen da Lucky pludselig bliver bange for en plastik palle der lå ude i siden, og så blev Laffe også bange og sprang til siden.. Hans ben reagerede bare lidt hurtigere end hjernen for pludselig sad han altså fuldstændig klemt fast nede i den der grøft xP Marie skynde sig så at komme af ham inde han gjorde noget, og så fik Laffe lige hevet det ene forben op, så han kunne trække sig lidt op, og få det andet forben op, til sidst var han så helt oppe.. Han var ret så mudret, men der var heldigvis ikke sket ham noget.
Han har heldigvis os en god psyke så han var ikke nervøs bagefter, han luntede bare lige så stille videre som om intet var sket.. Dejlige hyp! :D


Der kommer nok ikke så mange opdateringer på profilen længere.

Jeg SAVNER Lauritz!!!!!! :'/
Kommentér på:
Anden særlig race Lauritz *Solgt*
Annonce