{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Dark fan der Wagner *DØD* 2001

12.391 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

jeanette k
Kvinde | 35 år | Oprettet: 10. jan 2005


Frieser Dark fan der Wagner *DØD*

Fødselsår:
2001
Højde:
Wagner er 166 høj..
Temperament
Et rigtig dejligt temperament han tager alting så cool, kigger lige en ekstra gang istedet for og springe i luften...
Gangarter
Verdens dejligste gang. Løfter hans ben rigtigt flot.
Stævner
Nej ikke endnu, men håber det kommer :0)
Stamtavle
Ja det har han da...!
Køn
Vallak
Bemærkninger
Ja det er så mig den lækkere der er her på billederne, Jeg er super dejlig vallak der vil gøre alt for min ejer så godt som jeg nu kan lidt fræk skal man jo også være engang imellem :0) .
Jeg er igang med og lære dressur og er begyndt og synes det er lidt sjovt da vi har lavet en masse underlige ting jeg skulle gøre trave over bommere og sådan noget .. Men nu skal jeg da lige spørge min mor og vi ikke kan få taget nogle billeder af det så i kan se hvor dygtig jeg er. :0) .

Og så lidt om mig. Jeg hedder Jeanette og er 17 år. Jeg er så den heldige ejer af den dejlige sorte skønhed der er på billederne, Wagner var hingst da jeg købte ham december 2004 Han var meget rolig og kunne gøre alt ved ham , men da jeg fik svært ved og finde et sted jeg måtte have ham opstaldet fik jeg ham kastereret. Billederne er fra i sommers og ikke særlige gode længere. Wagner har fået meget breddere hals og meget mere udstråling her til vinter. Jeg skal nok lige tage nogen nye billeder og ligge ind af ham .

Vi står opstaldet ude på østermorre hestepension det er bare et super dejlig sted og wagner er super glad for og være der og det er jeg selvfølgelig også :) .

Det var lidt om os , hvis der er noget i vil vide må i da lige spørge mig . ellers skriv en lille kiommentar det vil vi blive glade for..

Så Skete det wagner var blevet syg for et par måneder siden han havde fået slidgigt :( Det var blevet så slem at han slet ikke kunne gå eller løbe til sidst så idag den 9 august blev han kørt til slagter . puha det er sq rigtig hårdt min drømme hest er nu væk :( .
snøft.
Men nu har han fået det godt og hygger sig i den gode himmel .
Kommentér på:
Frieser Dark fan der Wagner *DØD*
Annonce