{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Miniature MHS Little Beauty SOLGT [Tidl. hest] 2008

3.366 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

S C
VIP
S C
Kvinde | 51 år | Oprettet: 19. feb 2004


Miniature MHS Little Beauty SOLGT

Fødselsår:
2008
Højde:
Højde ved fødsel: 47 cm.
Vægt: knap 11 kg.
Forventet højde omkring 80 cm
Temperament
Meget kælen og snaksaglig elsker opmærksomhed og finder sig i alt fra grimer til smede og hun er kun en månede (1/8/8)
Gangarter
Langt over middel
Stævner
Ingen er født d 29/6-08
Stamtavle
Far: Vandstedlunds Campino
Mor: Møgelshøjs Bella
Farfar: Aflings Capito
Farmor: Vandstedlunds Rubina
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Super lækkert og ædelt og forfinet lille føl, hun er virkelig rigtig fin, selv folk der kun har AMHA heste synes hun er fin.
Hun er dunfarvet, har store dådyr øjne og store dejlige næsebor og hun er så køn. Ja hun var dunfarvet, men det ser ud til hun bliver noget der hedder Grullo.
1/9-08 Er lige kommet hjem fra Holland og skulle da lige ud og sige dav til hestene og selvfølgelig baby. Hun havde savnet mig, hun trykkede sig ind til mig og jeg blev helt rørt. Det er 1 gang jeg har været væk i 3 dage fra hende og det kunne tydeligt mærkes:-)
19/11-2008 Beauty var så dygtig da smeden var her i dag. Hun havde godt nok lige glemt han ikke var farlig, men det var hurtigt ovre og så stod hun bare helt stille.
21/12-08 Er begyndt fravænning af Beauty og det er da det nemmeste jeg har prøvet længe. 1 gang ( i går ) lukkede jeg hendes mor ind i den "gamle" boks og åbne så den nye ( lige op til ) og så gik hun selv derind - what?!?
Nå, men hun vadede lidt rundt og var en smule urolig, det gik dog hurtigt over og hun spiste lystigt:-)
2 timer senere, da hun skulle ind til mor igen, åbnede jeg boksen og hun gik ud, ventede pænt mens jeg lukkede og gik så hen til den anden boks, så jeg bare kunne åbne for hende.
I morges åbnede jeg boksen og hun gik igen selv ud og hen til den nye og gik selv ind til sit foder. Det samme da hun skulle tilbage igen - jeg er virkelig stolt af min lille pige:-)
8/1-09 Beauty havde dyrlæge i tirsdags og tog det fint med sin anden sprøjte.
30/1-09 Ville lige tæmme lidt af Beautys pels i hovedet og gik egentlig bare i gang med at klippe. Hun nød det faktisk, så hvorfor ikke prøve hundeklipperen!! Mors baby var bare fuldstændig ligeglad med klipperen, der dog ikke kunne klare følvinterpels, men lyden og berøring synes hun var dejligt og vi klippede lidt af hvor det ikke var så langt. STOLT.
31/1-09 Da jeg lukkede ud i dag, var der jagt omme bagved og lige pludselig lød der nok 10 skud og Beauty stivnede. Jeg beroligede hende og så fulgte hun trygt med:-)
7/9-09 1/8-09 Beauty er solgt ( sammen med sin mor ) til et par fra sønderjylland. De flytter på ny gård og så skal de også have Beauty med:)Beauty og Bella er hos mig, til de har det hele klar. Beauty stilles til kåring i 2011 og det er også mig der skal kåre hende for ny ejer:)
14/11-2010 Ja aftaler er jo til for at blive brudt:(
Beauty er endt i sit 3 hjem efter jeg solgte hende til et blivende hjem!! Heldigvis kendte en af mine veninder hendes nye ejer og er helt overbevist om hun får et rigtig godt og blivende hjem nu. Har self også kontaktet nye ejer og hun er meget glad for Beauty og det gør mig glad:)
Kommentér på:
Miniature MHS Little Beauty SOLGT
Annonce