{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Max Edslev - SOLGT [Tidl. hest] 1999

3.388 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

S C
VIP
S C
Kvinde | 51 år | Oprettet: 19. feb 2004


Palomino Max Edslev - SOLGT

Fødselsår:
1999
Højde:
141
Temperament
dejlig roligt, men kan da godt hoppe lidt ind i mellem:) Sammen med mig er han altid dejlig, sød, arbejdsvillig, nogenlunde selvsikker og elsker at lære og prøve nye ting.
Gangarter
Over middel
Stævner
Elevstævne VBR
03/10/03
Dressur1 - 3. plads

Elevstævne VBR
08/11/03
Dressur2 - 1. plads

Udvidet Klubstævne HRR
03/06/06
LC2 - 2. plads ( mod hestene )

Elevstævne VBR
29/09/07
Spring 50 cm - 1. plads

Elevstævne VBR
04/11/07
Jokerspring - 1. plads

Elevstævne VBR
12/04/08
LC1 - 2. plads

Udvidet Klubstævne HRR
07/06/08
LC1 - 3. plads ( mod hestene )

Bedømmelse - PSA
14/06/08
1. plads vallakklasse - 7 i helhed
Stamtavle
Far: Buller Edslev - Palomino
Mor: Milka - Welsh
Farmor: Liz - Lipizaner
Farfar: Hjeml - Frederiksborg
Køn
Vallak
Bemærkninger
Desværre har Max haft nogle dårlige oplevelser, så han kan godt være mistroisk overfor fremmede mænd, dog er det sjældent.
Når det så er sagt, er han sammen med mig altid dejlig rolig og stoler meget på mig. Det krævede også, at jeg arbejdede fra jorden i et år, før jeg overhovedet gik i gang med andre ting.
Vi har det bedste sammenhold nu, efter 7 år og jeg elsker ham overalt. Han er jo kun 141, men heldigvis så dygtig han kan placere sig mod hestene i dressur. Vi har været til rigtig mange arrangementer og han er bare så nem at have med, dog vil han under ingen omstændigheder ha en rosette på af fremmede, så den får mor altid.
Han kan også en del tricks, såsom at neje, bukke ( ikke bukkespring ), dreje rundt på komando mv. Vi træner stadig og han lærer hele tiden nye ting.
D. 21/12-08 Max er verdens bedste førerhest:-) Her går de selv ind om aftenen og der er så i dag kommet en ny hest som lige skulle finde sin boks. Capone ( den nye ) havde slet ikke været i stalden, han kom fra traileren direkte på fold. Da vi først lukker ind kl 20, var der jo mørkt og Capone fulgte bare efter Max ind i stalden uden problemer. Inde i stalden vidste han jo af gode grunde ikke hvilken boks der var hans, så han gik ind til Max ( det var så sødt ), Max var altså ved at spise sin mad?!? Max han stod bare lige så sød og ventede til vi tog Capone ned i hans boks, han hverken sparkede eller bed, lige som han vidste Capone var lidt forvirret. Han er sku en ener ham Max, han er altid så sød ved de nye heste der kommer.
28/2-09 Ja det skulle prøves, så i dag red vi bidløs. Max fik montygrimen på og et træktov som tøjle og så red vi dressur. Han gik nøjagtig som han plejede, han er jo vant til at blive redet med sædet og han søgte selv ned og frem, så er lidt stolt:) Han var bare så god, selv tbt og parader var perfekte - mors pony.
19/9-09 Max blev i dag solgt som børnepony, til et dejligt sted i sønderjylland:-) Tak for 8 gode år Max.
21/9-09 Max er faldet godt til og i går blev han striglet 2 gange og det elsker han:) De er glade for ham og han har det godt, så det kunne ikke være bedre.
Kommentér på:
Palomino Max Edslev - SOLGT
Annonce