{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Skipper Tut [Tidl. hest] 2001

8.926 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

- Emma Hindhede :D
Kvinde | 27 år | Oprettet: 24. jul 2008


Anden særlig race Skipper Tut

Fødselsår:
2001
Højde:
Hun er 145 hun har lige fået forsko på ved et uheld :D men hun mangler lige at blive målt en gang og det skal hun her i afpril xD men hun har en fin højte til mig selvom jeg er lidt lille til hende for er kun 153 med sko :D så er jo lidt lille men det går da fint!

Himlen må mangle en stjerne!
Temperament
Hun har et super temperament! Hun er utrolig rolig over alt. Hun er dog meget tændt på tur og i skoven men det er da dejligt! Men hun er tit meget doven og jeg kæmper tit med hende og det er da ikke altid vi lige er enige om hvordan tempoet skal være men det skal hun nu ikke bestemme! Men ellers sys jeg da i alt i alt hun er den beste og det beste der er sket for mig i lang tid!
Gangarter
Hun har nogen dejlige gangarter de er ikke de beste i verden men de er ganske fine xD

Skridt; meget fin nem at bøj og stille jeg er meget tæt på at få hende til at gå til biddet i længer tid men kan godt i korter paioder!

trav; Hun er super nem i trav og jeg er blevet meget bedre til at holde hende framme. Og hun er nem at stille og få til at søge ned hun har bare et super sæde! Og når jeg har glide tøjle på har hun bare sådan en super dejlig trav og laver bare de fedeste øninger.

Galop; Jeg har haft meget svært ved at holde hende både på stor og lille volte. Men det er blevet meget bedre nu og nu kan jeg både få hende i galop fra skridt og trav og næsten fra parade!

Hurtig galop; Ja man kan da sige at det ikke går langsomt for sig der var en gang hvor hun næsten var på røven for at sætte af og det var ikke mig der bad hende om det xD Hun er sød nok på tur for vi sys begge det er pisse sjovt men hun kan bukke små stejle hoppe til ovs mun hun sys det er sjovt at være på tur og det er det vigtigste!
Stævner
Lige nu ride jeg på klub plan og det er ganske fint til os lige nu. Når vi så har fået tage vores rytter licens og jeg har fået helt styr på hende skal vi ud til vores første distrekt stævne.

Kragelund 08:
Lc1: 55%
Lc2: 49,9%
30 cm: 4 fejl
40 cm: 4 fejl

Møllebjerg 23/8 08
LC3: 52,5%
LC Spring: 8 fejl

Grejs ride klub klub mester skab d 3-4/10 08
LD: 0 fejl - 2 plasd
LC3: 60,8%

Molger ride klub 15/11 08
LD: 0 fejl - 1. plads
LC: 0 fejl - 2. plads

Grejs ride klub 29/11 08
Joker: -43 point

Horsens ride klub 7/12 08
LC min: Disket
LC: 6 fejl

Egtved ride klub 10-11/1
LC1: 57,9%
LC3: 57,7%
Søndag
LC: 8 fejl
LB: 16 fejl

Hedensted ride klub D stævne den 28/3
LC: Disket
LB: 0 fjel
Stamtavle
jeg kender hendes mor og far og så hendes to brødre...!

Far: Gedda
Han er dansk varmblods ellers ved jeg ikke noget om ham

Mor: Skipper Tøsen
Skipper Tøsen er en 2'er pony og så er hun helt hvis. hun er også her inde xD

Bror: Skipper skræk
Skipper Skræk er en smule skimmel eller hva man skal kalde det ham kan i finde her inde! Og det er så Skipper Tøsen's føl

Bror: Skipper Knøsen
Han er skimmel og ham kan i også se her inde. Han er er også føl af Skipper Tøsen

Hun har også selv fået to føl som hedder Skipper Tutsi og Skipper drengen dem ved jeg devsvære ikke mere om dem xD
Køn
Smuk smuk hoppe som er elsket meget højt :p <3
Bemærkninger
Tut som hun heder i dalig tale er en super dejlig pony som man kun kan elske. Vi er dog ikke lige altid eninge om hvordan tingene skal være og derfor har vi haft en del kampe gennem den tid vi nu har haft sammen! Og det skal da ikke være nogen hemlighed at jeg har grædt over dig skammet mig over dig og ville sælge dig fordi jeg ikke kunne ride dig! Jeg rider digf stadig ikke helt optimalt den dag men du har lært mig alt hvad jeg ved om heste idag! For den geng jeg fik dig kunne jeg jo ingen ting jeg viste ikke hvad en schenkelving (staves)var eller hvad kontra galop var! Ja alt i alt kunne jeg entet og jeg var da heller ikke helt tryk ved de store dyr men da jeg fik dig skat blev min verden en helt anden jeg fik en ven jeg aldrig vil glemme! Og en som skulle lære mig en masse selv om det har koste mig af mig bare alle de timer jeg har lagt i alt det vi har sammen! Jeg er meget stolt af alt det jeg har være igennem! Vi har været på nogen af de beste ture i mit liv, styrtet sammen :C faldet af, vundet, tabt ja vi har sgu prøvet det meste! Men noget af det beste jeg ved ved dig er at du altid vil være der for mig! Den dag jeg skal slæge dig vil være den værst dag i mit liv! Min verden vil aldrig være den samme uden dig! Og den dag du forlader denne verden for at komme til de evige græs marker vil himlen igen være fuldændt!

Dressur:
Dressur er ikke det vi er bedst til og heller ikke det vi brænder for! men dressur skal der jo til for at man kan springe. Vores dressur er blevet meget bedre men jeg har stadig svært ved at få hende samlet sammen. Mit store problem er at jeg ikke tager nok igennem. Vi træner også meget kontra galop, det er også pisse svært men det bliver bedre og bedre for hver gang. Schenkelvinger (staves?) er vi også blev meget gode til måde i skridt og i trav :D Vi har startet lid lc og det er sgu gået godt næsten alle gangene vi lægger lige ude for placering. Det er jo pisse træls men så har vi jo også noget at arbejde med :D Men hun kan en masse som jeg ikke kan endnu men det skal hun jo nok lære mig! Hun har jo også gået LA med tidliger ejer :D Jeg håber og tror også vi kan komme til at ride en lb et på et tidspunkt! Hun er også supern

Hygge:
Jeg elsker at hygge med hende og det gør hun sgu også! Hun er et rigtig hygge hoved der elsker at blive strilget! Nogen gange stiller jeg hende ind i vandspiletovet vasker halse, man, striler hende hun får ordnet hove, får show shine på, ja hun elsker bare at blive ordnet! Det er en af de måder jeg får mere tillid! men jeg tager hende også tit ind i ride huset slipper hende løs lader hende rulle sig løbe rundt og lege! Hun elsker det og jeg nyder at se hende være fri og nyde det! Så bygger jeg også meget tillid op ved at kun ride i grime eller bare med et tov rundt om halsen på hende. IKke fordi jeg imod bid jeg sys bare det er sjovt og det gør tut også! Vi leget bare og jeg kan galoper en 20 meter volte uden af holden i "rabet!" kun ved hjælp af bennene og så næsten en 10 meter volte! Efter jeg er begyndt på det bare for sjov har jeg også fået mere tillid til hende og hende mere til mig!

Spring:
Hun er en super spring pony og hun bliver da også meget tændt når hun kommer på spring banen! Hun springer meget mere med ryggen efter jeg jeg er begyndt at side rigtigt og få hælene nede :D Og så har den lille baby jo fået en masse muskler efter vi er begyndt at træne mere seriøst! Men den lille baby elsker at springe og det gør jeg også! Jeg mangler bare lige at få lidt mere engagi ind i hende så skal det nok blive godt! Men vi har jo hele verden foran os! Vi har også haft nogen gode stævner især til klub mester skabet hvor vi blev nummer 2! Jeg havde kun forventet vi blev fejl fri, men det var da lidt træls at vi ikke kunne få de sidste 3 sekunder med! MEN JEG TAGER DEIG NÆSTE GANG STEPH! Hun var bare den beste der hun var der for mig hele banen igennem! Også i molger var hun vild sød og var pisse god der fik vi en 1 pladsog en 2 plads med hjem! Jeg var så slot ovre mig selv og dig skat! men efter det gik det lidt ned af bakke jeg begyndt at lade være med at ride og det problem har jeg stadig lidt og jeg hader mig selv for det! For så stopper hun og alle sys da det er træls at have 4 fejl med hjem!

Skov tur/ jorde tur
jeg elsker bare at være i skoven på jorde tur og det gør hun også. Vi er tit i skoven for at lave noget andet og så springer vi over en træ stamme og sådan lidt og der kan man ikke se at hun er doven i dressuren! Hun bukker ovs og det er bare af glæde i starten var jeg bange for at tage på tur med hnede! Fordi da jeg var faldet af efter en uge da vi var taget på tur så blev jeg bange for det men vi har begge fået stor glæde af at min ride lære tvang mig på tur! Og nu elsker vi det begge! det er meget sjovt at være på tur med for hun vil ikke være forst men når man så er bagerst vil hun op foran det sys jeg er lidt sjovt xD Hun elsker også bare at gå op af bakker når vi er på tur det er rigtig sjovt. Der var også en gang da jeg var på tur med hende og en veninde så skulle vi lige ride om kap hun var hel nede på røven at sette af xD

Udsene:
Hun er brun med sort man og hale! Hun har en lille hvis stjerne i panden! HUn har to sorte ben eller de er sorte op til knæerne så har hun et gråt ben og det er blevet mere gråt jo længer tid jeg har haft hende eller jo ældr hun bliver hehe :D Og det sidste ben har hun en hvid kode xD Hendes øjne er meget store og dejlige hun har også en meget vild pandelok og man ! Hun har også et V på mulen :D

S:Sød!
K:Kær!
I:Ivrig til spring i skoven!
P:Pigede!
P:Perlen i mit liv!
E:Ego!
R:Rar!

T:Trunte!
U:Underlig!
T:Toltal wonder pony!

Himlen må mangle en stjerne <'33!

Dagbog!

Den 25/12 08
Der var dressur kursus det gik fint hun var bare ikke helt vild godt og sys ikke lige jeg fik så meget ud at det som jeg ville. Men det var super godt at der var nogen ude fra der kunne komme med nogen nye øjne og komme med nogen gode råd og noget nyt vi kan træne på! Men som sagt var det ikke super!

Den 26/12 08
Der var løsspringning hun skulle lige rulle først! Og så sprang hun nogen små spring og viste bare lige med det samme hvad hun skulle gøre! Tror nok hun endte med at springe 115-120!

Den 27/12 08
Idag ville jeg ride seriøst og tog derfor sendt ind og red min ride lære ville lige op på hende og red hendes selvfølge godt ned og da jeg så skulle op på hende var hun bare skide sød og jeg ved nu hvordan jeg skal ride hende ned! Er super glad og hun gik skide godt! Hun har aldrig gået så godt med mig på!

Den 2/1 09
Tog ud til tut sendt og så at min ride lære red! Skøndte mig ind og ride og han hjalp mig self og hun gik pisse godt! Hun var nemmer idag men der er stadig meget at arbejde med! Efter en fed ride tur fik hun lige vasket og klippet hale ordnet hove og blev nusset det nød hun <3

Den 3/1 09
Skulle igen have ene undervisning var pisse træt så det var mega hårdt men det går frem ad! Der er lang vej indnu men nu har vi sagt at og så siger vi også b det her skal nok blive godt kan jeg bare mærke! Så fik jeg også et par spring kastede mig så frem og så kom der liget et meget sjovt spring hehe! Så skulle hyppen lige rulle sig sammen med en anden hest hun bed den og den spakede og nu har nu et sår på bringen :/

Den 6/1 09
der var springning for første gang efter ferien hun var super frisk! men hver gang vi skal vare op over nogen trav spring er hun altid mega doven men lige så snart vi begyndte at springe lidt højre var hun mega sød. da vi skulle springe bane var hun helt oppe på dupperne og sprang skide godt der var lige en gang hvor jeg ikke holdte bennene tæt til og så løb hun ved siden af men det var 100 % min skyld hehe <3

Den 10/1
Vi tog tidligt ud til den lille tut der var jo stævne idag! Vi fik løssede den lille bby og kom af sted vi fandt boksen og hun følte sig godt til pas. Jeg tog hende ud og alle rosen knupperne gået op men vi kom ind og varmede op hun gik pisse godt i den første klasse men var lidt træls i galopen men ellers var hun mega god hehe!

Den 17/1 09
Der var rytter mærke prøve! Først skridtede vi uden for der var hun lige ved at løbe af med mig :D men det fik hun sgu ikke lov til! men vi kom ind og hun var mega doven men vi bestod så skal vi bare bestå rytter mærke 4 imorgen xD

Den 12/3-09
Alle ponyerne skulle have smed så skulle tut jo også! Min ridelære kom så til at skrive hende på til at skulle have forsko på og hun har aldrig haft sko på før xD men hun fik dem på og men hun sagde ikke noget til det! Heller ikke da hun skulle ind og gå så det var jo okay xD men hun har sur stråle sådet skal vi have behandlet C:

Den 13/3-09
Vi havde spring kursus hos Khristian Skovrider (Super god spring lære) Jeg startede på Adima og så på tut hun var bare mega doven! Da vi varmede op gik det ikke så godt det var ret træls da vi så skulle lave trav spring gik det sådan okay men vores beste er jo ikke lige trav spring hihi men da vi skulle begynde at galoper gik det da en del bedre men hun var der ikke rigtig! OG da vi skulle springe banen første gang var hun i forkedt galop efter et spring jeg skulle så ned i trav og ny galop, men hun gider ikke at stoppe og jeg kommer afhelvede på et spring og falder er af :D Jeg slog mig ikke men efter det var jeg meget efter hende og vi fik to super gode runder igen! Hehe så det ente godt!

Den 14/3-09
I dag ville jeg bare hygge med hende da vi sprang igår. Jeg tog ud til hende ved 2 tiden der var de kommet ind :D Jeg stod og strillede hende i et kvateres det nød hun virkelig! Efter det gik jeg ind jeg red uden sadel :D for en gang skyld stod hun stille da jeg skulle op på hende :b men jeg skridtede i lang tid på hende. Travede og så lidt og så en lille smule galop xD Og skridtede hende af i ca 15 min hun nød at få lov at strække hals. Efter jeg havde sadlet hende af ville jeg vaske hendes hale for den var fuld af lort. Hun ville bare være ikke stå stille! Det var pisse træls! men jeg fik da vasket og bystet hendes hale!

Den 15/3-09
Min mor startede med at ride hende lidt med glide tøjle men hun kunne ikke sedde på hende så skulle jeg så op :D Men det gik skride godt og hun var bare mega sød og hun gik bare pisse godt med bennene inden under sig!

Den 17/3-09
Der var springning vi startede med en god op varmning det gik okay. Så skulle vi galoper ovre springene det gik pisse godt. Vi skulle også springe trippel bar det gilk også fint!

Den 20/3-09
Jeg tog på tur sammen med Sarah og Fighter. Vi startede bare med at skrite ned i skoven og så travede vi lidt og så kom der noge hunde som hun var mega bange for men vi kom da forbi dem :D Efter det galoperede vi op af en bakke! Så galoperede vi lidt frem og tilbage i skoven. Så tog min nogen juletræer ud og startede med at trave over dem og så galoperede vi over dem! Hun elskede det bare så meget hun jorede bare hen til springet og sprang bare vildt godt! Jeg blev næsten helt ked af det da vi skulle hjem for jeg viste hun gerne ville mere! Så skritede vi dem hjem det tog nok 20 min for helt løse tøjler det nød hun efter den hårde dag i skoven! Og nu er vi også ved at have has på det der sur stråle!

Den 21/3-09
Idag ville jeg ride med glidetøjle, det gik opgså sådan okay da jeg red udendøres :D så kom min ride lære og sagde at jeg ikke brgte glidetøjlen rigtig så viste han hvordan jeg skulle gøre og så var hun bare mega dejlig! Jeg kunne bare slippe tøjlerne og bare ride hende med bennene! Det var så skønt med lidt medgang hun var også super i kontra galopen og i schenkelviningerne (staves) både i skridt og i trav efter 1½ times serøst ridning skridtede vi godt af!

Den 22/3-09
I dag fik hun fr, det var hun nu rigtig glad for hun nød nu også det dejlige vejr! Men da de kom ind og havde fået mad ville jeg vaske hendes koder og hendes hale da hun hele tiden skider i den :/ men jeg fik vasket hendes koder og så skulle vaske halen men så vandre hun rundt i vand spile tove og trådte helle tiden på vand slangen det er bare så træls og så tager det bare så lang tid! Men jeg fik da vasket den :D

Den 24/3-09
Der var sring igen idag :D Jeg hav de det nye bid i om hun gik til bidet i hele op varmningen! Hun var bare så dejlig! I trav gik det som det plejer nemlig langsom hehe :D men de sådan okay da vi skulle springe galop spring hehe! Da vi skulle springe vifte gik det også fint det kiggede hun slet ikke på selvom det er første gang xD Det gik sgu også godt da jeg skulle springe bane på hende! Enden vi skulle hjem sad jeg en lille halv time ende hos hende!

Den 19/4-09
Sidste dag med tutte lutten! Jeg tog på tur sammen med maria daisy, Ad og Ækpara! det satrtede fint med at vi skritede travede og galoperede lidt xD Og så red vi ud på en åben græs mark og satte dem i galop, jeg var i midten og så kom Ækpara og overhalede mig! det ville tut ikke finde sig i så hun lavede et bukke spring og jeg fløj af xD jeg slog mig ikke men jeg var bare glad! jeg røg af første gang jeg var på tur med hende og sidste gang xD Så red vi hen på en sti og satte et meget lille spring op, vil ville gerne have et der var større og jeg fandt en madras vi sprang over! Så alt i alt var det en god tur! men jeg vil savne at komme på tur med den dejlige pony! Der er ingen der kan slå Tut's personlighed!

Den 20/4-09
Hun fik handels undersøgelse i dag hun gik self igennem uden problemer! Og dyrelægen sagde hun var en rigtig fin pony og vile gerne købe hende til sin datter når Laura er færdig xD det er da altid dejligt at høre :D Laura fik også hendes heste passe og det udstyr de nu fik med i dag :D Så hun er hun offisjet solgt :'( Kommer til at savne at springe på hende xD

Den 25/4-09
I dag var der stævne og jeg fik lov at ride hende i LC3 det gik sådsan okay men ikke noget at råbe hurra for hehe for jeg kunne ikke knække hende men red ud med et smil på læben men med et meget sårede hjerte for det var det sidste stævne jeg nogen sinde kommer til at ride på den skønne pony :/ men Laura skulle jo springe hende i LD sløjfe spring og de blev fejl fri! Var så stolt af dem! Og bag efter skulle hun ride LC og det glædte jeg mig meget til at se! Og det gik ikke vildt stærkt men heller ikke langsomt! Så de fik en anden plads! Super stolt af dem begge to! De passer bare så godt sammen! Det var deres første stævne og de har nu startet deres helt ejet evnetyr sammen!

Den 7/5-09
Jeg savner sådan at ride på den dejlig pony! Hun er bare så smuk! Men jeg ved at Laura paser godt på hende! Og det er jo det vigstigte. Laura og hende er noget meget lang så er meget solt af dem! Jeg håber på at de kommer langt og at hun kan beholde hende rigtig længe! For kun det beste er godt nok for min dejlige bby og det ved jeg at laura kan give hende! Jeg glæder mig til de skat starte felere stævner, det blicver bare så fedt!
Kommentér på:
Anden særlig race Skipper Tut
Annonce