{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Isak O'lin [Tidl. hest] 2001

1.860 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

..StutteriPilbro .
Kvinde | 24 år | Oprettet: 26. jun 2008


Traver Isak O'lin

Fødselsår:
2001
Højde:
Han er omkring 150 cm, hvilket jo er en rigtig passende højde til mig… Han er ikke så stor, men det er jeg heller ikke...

Temperament
Han er en hest, med et yderste afslappet temperament, og er nok den blideste og dejligste hest jeg kender.. Lige i starten da vi fik ham, blev han lidt nervøs når man gik forbi hans boks, men nu er han blevet meget mere afslappet i boksen. Især hvis han kan få lov til at kigge ud af boksen og se hele gangen.. Vi tror at det har været fordi han måske har haft nogle dårlige oplevelser i boksen... Vores smed sagde at da han stod på banen, skulle han bedøves for at få løftet hove, men vi har aldrig haft et problem… (så tror mest smeden har overdrevet lidt..)

Gangarter
Ved ikke helt hvad jeg skal sige om dem… Men elsker dem nu --> Selvom de nu er lidt underlige..
Skridt: Meget fremadgående og fuld af energi..
Trav: Lidt underlig.. især fordi han er franskstillet.. Men han elsker at løbe.. og det er sjovt at trave stærkt på ham..
Galop: Elsker galoppen.. Den er bare dejlig og fuld af energi.. men det er alle hans gangarter…

Stævner
Travløb har vist aldrig været hans stærke side, da han var skævbenet og derfor ikke har kunnet løbe særlig stærkt pga. han sparkede sig selv over benene.. Og dressur og springstævner er ikke lige noget vi har prøvet, og nok heller ikke rigtig kommer til..
Stamtavle
Har aldrig rigtig interesseret mig for hvem hans forælder er, da det ikke rigtig gør den største forskel for mig.. Men ville nok kunne finde det hvis jeg ville… Men ved med 1000% sikkerhed at han er traver, da vi købte ham fra travbanen + frysemærke + udseendet…, Er nu bare glad for min dejlige lille dreng..

Køn
: Jep.. Den smukkeste vallak der findes…
Bemærkninger
...FRA FØRSTE ØJEBLIK FALDTE JEG FOR DIG…
Havde ledt efter en større pony i et stykke tid.. og en dag kommer min far hjem fra travbanen og siger at han har fundet en hest og allerede næste dag stod han i stalden. Var en lille smugle skeptisk da det var en traver også en hest – hvor jeg endelig havde ønsket en stævne pony. 
Men da jeg så ham, blev jeg heldigvis overrasket.. og kunne ikke andet end at falde for ham, og hans meget blide sind. Min far fik heller ikke lov til at sende ham tilbage, da de til at starte med ikke kunne fungere på folden, hvilket heldigvis også hurtigt gik over.
…UDEN DIG VILLE JEG VÆRE FORTABT… DU HAR BRINGET LYS IND I MIT LIV…
Det underligste var at en uge efter at vi have fået ham på prøve døde hans tidlige ejer.. som også var ham som havde opdrættet ham.. og at Isak var den 3 eller 4 hest han havde haft som havde heddet Isak..
Men elsker min far fordi han valgte lige netop Isak.. for han er virkelig en dejlig hest.. Han er stædig og har virkelig sin egen mening om tingene, men når man tager sig tid, ville han da gerne nogle gange samarbejde.. og gøre hvad man vil have ham til..
… DU ER EN AF DE STØRSTE GRUNDE TIL JEG SÅ GERNE VIL HJEM I WEEKENDERNE.. FOR SELVOM DU IKKE FÅR SÅ MEGET TID SOM DU FORTJENER… KAN JEG IKKE LADE VÆRE MED, AT TÆNKE PÅ DIG, NÅR DU IKKE ER HER…

Efter lang tids overvejelse, valgte jeg at sælge ham sidste efterår (2011), tildels fordi vi ikke længere havde plads til ham og fordi jeg ikke havde tid, til at tage mig ordentligt af ham. Min smed hjalp mig med at finde det rette hjem og har heldigvis siden også kun hørt positive ting fra den nye ejer og fra min smed, som stadig ser ham med jævne mellemrum..


Kommentér på:
Traver Isak O'lin