{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Hvedholms Figaro 2007

3.088 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line D
Kvinde | 35 år | Oprettet: 6. aug 2008


Pinto Hvedholms Figaro

Fødselsår:
2007
Højde:
På nuværende tidspunkt 151 cm. høj, men han vokser stadig
Temperament
Figaro er en meget rolig, sød og nem hest. Utrolig tillidsfuld og kontaktsøgende. Han er meget lærenem og tager nye udfordringer med ophøjet ro.
Gangarter
Middel/over middel
Stævner
Han har deltaget i følskue, hvor han fik rene 7-taller. Har været med sin far og søskende til afkomsamling i sep. '08, hvor afkommene fik en utrolig fin bedømmelse - kun ét point skilte dem fra at få topkarakter.
Stamtavle
Far: Endahlgårdens Wino PIH 60 (se ham på pinto.dk under hingste)
FF: Willie Nelson
FM: Endahlgårdens Ralett

Mor: Cassiopeja PIN 401
MF: Don Premo
MM: Natasja

Figaro har en helbror herinde på Hestegalleri. Han hedder Hvedholms Tristan. Både hans far, mor og andre familiemedlemmer er desuden også herinde.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg så Figaro's salgsannonce på Hestenettet.dk i midten af juli '08 og faldt straks for den lille plag. Jeg stod for at skulle aflive min gamle westernhest og ledte derfor efter hans afløser. Efter et enkelt besøg hos Stutteri Hvedholm i Fåborg, som har opdrættet Figaro, havde jeg bestemt mig - Figo udviste lige de egenskaber jeg søgte hos min nye hest, så den lille dreng skulle med mig hjem.

Han gik gennem handelsundersøgelsen uden anmærkninger og lørdag d. 26. juli '08 hentede jeg den lille fyr. Han er simpelthen en helt fantastisk hest! Han er så venlig og imødekommende, og jeg er blevet meget glad for ham. Hans ro, nysgerrighed og gå-på-mod gør ham utrolig lærenem og ikke mindst lærevillig. Jeg er sikker på at han nok skal blive en kanon westernhest engang.
Kommentér på:
Pinto Hvedholms Figaro
Annonce