{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Partbred (Sec F) Chap´s Check Me Out [Tidl. hest] 2007

3.142 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Vicky S
Kvinde | 39 år | Oprettet: 28. apr 2005


Welsh Partbred (Sec F) Chap´s Check Me Out

Fødselsår:
2007
Højde:
Pt. 148 cm, men han er skudt til at blive 160 cm ca, når han er færdig med at vokse.
Temperament
Særdeles fornuftig og rar at arbejde med, men der kan godt være gemt en lille kylling i ham til tider. Kan være meget reserveret overfor fremmede.
Gangarter
Særdeles gode i alle 3, meget elastiske med god haseaktion.
Stævner
OBS HESTEN ER SOLGT
Ingen... Men han har været fremvist til show:

25. april på Dorthealyst - Plageskue:
Fimpe's 1. show og han var meget spændt, men han fik et ok resultat og jeg er tilfreds med hans præstation. Han var rigtig flink. Det endte sådanne:
Beskrivelsen: Unghingst af ret god type med middelstore rammer, tendens til underhals, lidt vigende overlinie, tilfredsstillende markering. Lemmerne jævnt føre og tørre. Bevægelsen knap taktfast i skridt, ret god i trav.
Karakterne: 7 7 7 7 7 - 1 af 1

2. maj - Fyns plageskue på Allerupgård:
Fimpe's 2. show og denne gang var han fuldstændig afslappet og rolig. Han viste en meget bedre figur end på Dorthealyst og det blev belønnet:
Beskrivelse: Særdeles god ridetype med godt udtryk. Velrejst hals, godt forenet med hoved. Stejl skulder. God overlinie og bagpart. Passende føre lmmer, velstillede gode hove. Særdeles god fri skridt med godt rygsving. God taktfast trav med god bæring.
Karakterer: 9-8-8-9-8 - 1af 1

Næste show, bliver til store heste dag i september.

Så kom dagen og det sidste show for Fimpe i år.
Han vokser en hel del for tiden, og det kunne man godt mærke på hans karaktere, men som altid var han flink at have med i byen.
Beskrivelse: Plag af ret god type. Kønt hoved, velrejst hals, god skulder, gode kropspropotioner. Kort og snæver i skridt, kort og uenergisk i trav, mangler haseaktion.
Karakter: 7-7-6-6-7 - 6 af 6
Stamtavle
Mor: Dorthealyst Chocolate Kiss
Far: Mr. Chapman
MF: Kentchurce Kommandant
FF: Stærrebogårds Apollo
Køn
Hingst
Bemærkninger
HESTEN ER SOLGT!!
Fimpe som han hedder i daglig tale, er mit første føl. Han blev lavet fordi jeg ønskede mig en større ridehest og en afløser til min welsh cob hoppe, da hun er ved at være oppe i årene. Fimpe skulle have været en palomino farvet hoppe med blis og sokker, det var hvad bestillingen lød på, men sådan blev det desværre ikke. Men derfor elsker jeg ham jo alligevel.
Jeg har planer om at han skal forblive hingst, da han virker særdeles lovende. Han skal vises frem til en masse shows og det første bliver formentlig på Dorthealyst i april ´09.
Kommentér på:
Welsh Partbred (Sec F) Chap´s Check Me Out
Annonce