{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Yohanna [Tidl. hest] 2004

2.685 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Charlotte Odgaard L
Kvinde | 44 år | Oprettet: 6. aug 2008


Anden særlig race Yohanna

Fødselsår:
2004
Højde:
160 cm
Temperament
Dejligt!
Gangarter
Middel
Men har en god trav med rimelig meget bevægelse
Stævner
1. August 2009
LD1 travprogram - 63,3% (fjerde højeste point)

7 august 2010
LC1 - 55% (sidste plads)

LC2 - 58% (anden sidst)
Stamtavle
Hmmmm, ved at faren heder Gipsy og er sortbroget pinto. Moren hedder Nadia og er gulbroget, -måske med lidt Fjordhest et eller andet sted. Kan ellers ikke helt forklare ålen og zebrabenene.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Utrolig samarbejdsvillig hest, der elsker kram og klap. Vi er i øjeblikket ved at tilride hende, hvilket går utroligt godt. Hun er rigtig sød og flink. Så det er dejligt.

Nu er der ikke lang tid til at jeg skal føde, så Yohanna står i øjeblikket stille og venter på at jeg bliver klar til at svinge benene på nakken af hende.
Jeg kan næsten ikke vente længere.

Hun er begyndt at gå på fold med to vallaker og de hygger sig rigtig meget.
Go til hende.

Jeg har fået en god veninde til at hjælpe mig lidt med hende i januar 2009. Så er sønnike også blevet 2 måneder, og det hele er lidt nemmere nu. Jeg kan slet ikke vente.
Ridebanen er frosset :( øv!
Skal se om jeg kan få fingre i nogle muslingeskaller.

16 marts. Det gik super godt med Yohanna i dag. I morgen skal vi ride tur ude ved vejen, så det bliver spændende. Så mangler jeg kun at sætte hende i galop. Hun går rimelig godt frem i trav så regner med at galop bliver i weekenden. Jubii

Vi har trænet hårdt, og har fået undervisning. Hun smed mig desværre af i galop, og har haft meget svært ved anspring siden. (nok mig) Så vi har meldt en LD. Det er et travprogram for debutantheste. Det bliver spændende hvordan hun tager det, når vi kommer i byen.

Sommer 2010 -vi bygger stald. Hestene er ganske rolige selvom der både er blandingsmaskiner, pressesinger og alt muligt byggelarm og rod.

August 2010. Stadig problemer med anspring på højre volte. Men hun springer an fra skridt, mærkeligt. Tror jeg spænder og anstrenger mig for meget i trav. Så nu går vi i trænningslejr :O)

Januar 2012, opdatering siden sidst. Har nu fin galop på begge volter, men mangler lidt styrke i anspring, men det bliver bedre og bedre for hver dag. Træner i øjeblikket LB, med bla.a. schenkelvigninger i skridt
Kommentér på:
Anden særlig race Yohanna
Annonce