{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Dundee SOLGT. 1991

2.184 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

rebecca c
Kvinde | 31 år | Oprettet: 16. apr 2008


New Forest Dundee SOLGT.

Fødselsår:
1991
Højde:
145.
Temperament
Han har et fantastisk temperament. Han er til tider frisk og vågen andre dage doven og kedelig. afhænger meget af hvor man rider og hvem han går med(:
Gangarter
skridt; god taktfuld, har dog været bedere.
trav; middel.
gallop; god. til tider godt spring i gallopen.
Stævner
han har gået LA i spring,
og LB i dressur. desuden har han gået flere jagter og distance, og juleopvisninger.
Stamtavle
Faderen; LL.Møllegårdens django.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Han er en meget køn vallak på snart de 18 år. Hvilket man ikke mærker da han altid er frisk, og sjældent er syg.
Han er en sød og kærlig pony, utrolig god til børn og nybegynder, han er utrolig god til at læse folks humør, om han skal være drillene eller om han skal være et nussehovede. Intet bedere end en dejligdundee når man er ked af det. Så må man gerne sove på hans tæpper i hans boks. det har jeg benyttet mig af flere gange. Så kan man bli vækket med et kys. Dundee er den sære type der kun vil kysses når han står i boksen. Han blir meget tvær hvis man puster lidt til ham. Han elsker en frisk strandtur. Heller ikke noget bedere end cola og poloer(:

Jeg solgte denne vidunderlige pony i august08. Da jeg faldt for aldersgrænsen. Han havde stået ved mine svigerinder, men da jeg blev enig med mig selv at han skulle sælges tog jeg ham tilbage på rideskolen, efter sommergræs. Regnede med at jeg lige skulle ride ham op igen. Hans kondi var faldet en del efter han gik og hyggede sig, og blev forkælet. men sådan gik det ikke. Han var tilsalg 3 dage inden der kom hendvenlser, allerede efter en uge var han solgt. Idag står han ved en 11årige pige i dronninglund som passer godt på den gamle dundee. Jeg vil aldrig finde så dejlig en hest som dundee var. Han kunne alle øvelserne, ikke fordi vi var de vilde dressurryttere, men det var sjovt at kunne dem. En hest man virkelig kan stole på. lidt som en hund måske, han var hvertfald min bedste ven.

I mine øjne er han perkeft. Aldrig finder man en der kan gi det han har givet:$<3
smid en bedømmelse til den dejlige dreng:)
Kommentér på:
New Forest Dundee SOLGT.
Annonce