{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod RDH Dakina Hardsyssel [Himmelhest] 2004

6.456 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

puk
puk
Kvinde | 42 år | Oprettet: 24. feb 2008


Dansk Varmblod RDH Dakina Hardsyssel

Fødselsår:
2004
Højde:
176
Temperament
Dejligt temp, men stor gålyst, men også en dame med sine meninger om tingene, men prøver atid at gøre, hvad man forlanger af hende. Men er en rigtig dame i stalden.
Gangarter
3 jævne gangarter, hvor skridt og galop er de bedste.
Stævner
Har startet DSA 4 års i Holstebro.
Morsø ridecenter LC1 hold gik 64 % og vi vandt samlet hold dressur:-)
DSA 4 års i ålestrup den 16 august.
Staret et udvidet klubstæven i ørnhøj. LC1 1 plads lc2 1 plads.
Egenthedstest den 14 september 08 fik en 6 plads, så det var helt vildt:-)
Ørnhøj udvidet klubstævne den 24/8-08. Lc1 1 plads med 65,8 % Lc3 1 plads md 67,08 % :-) så det kørte bare den dag:-)
Egenthedstest placeret som nr 7.
Stævne Thorsø udvidet klub.
LC2 1 plads
LC3 3 plads med 61,7 point.
Herning udvidet klub stævne 16 maj la1 72% 1 plads og la3 69 % 1 plads
MOrs dis la1 2 plads
Stamtavle
F. Akinos
mf. resident.
hel søster er sølv medalje hoppe og et år ældre. Mor og MOrmor Elite hopper.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Stor 4 års hoppe. Meget nem at arbejde med og udvikler sig godt. Men det tag lidt ekstra tid da hun er så stor og derfor ikke har så nemt ved at være i rammerne endnu. Vi håber det kommer med tiden:-))
Startet din 2 DSA i ålestrup. Det gik næsten som sidst red til knap 7 alt i alt, så der er lang vej endnu:-))
Redet Egenthedstest, hvor hun fik 8,5 i galop 7 i skridt 7,5 i trav. 8 ridelighed og 8 i kapacitet, så det var bare super godt samtidig med at hun blev placeret:-))

13/2-09 Dakina skal startes op igen på mandag med træning, så nu håber jeg bare damen holder:-)
Dakina er ifolet. Det bliver spændene hvad der kommer ud af det.
17 maj dakina har gået hendes første La1 (72%) og La3 (69 %)på udvidet klubplan. Hun var rigtig fin i la1 men blev lidt mat i la3, men hun scorede 2 første pladser.
Dakina er igen halt på højre bagben, så nu får hun bare fri indtil hun har fået følle bølle, og så må vi se, men heldigvis er hun da ifol:-) så lykkes noget da.
17 nov 09. Dakina vokser helt vildt eller maven gør i hvert fald det bliver så spændene med en lille følle bølle kun ca 4 måneder tilbage.
5/4-10 Dakina fik i nat kl 04.00 en hingste føl desvære døde den under fødsels på uforklarelig måde, men hun gjode det rigtig godt og opførte sig lige som hun skulle. Følle var en alm str føl, med hvid blis og stikkelhåret, så den var nok blevet skimmel med tiden:-((
6/1-11 Dakina skal holde pause til 1 april og er det ikke med med hende er hun blevet kaseret, så det er hun nok desværre, da det er facetleddende det er galt med og han troede ikke på store chancer når hun ikke var blevet bedre. :-(( øv øv der røg den ridekarrier.
Dakina er ifolet ved BH zack og skal forhåbentlig fole først i juni 2012.
marts 2012. dyrlægen været for at tjekke at alt er ok med dakina 3 måneder inden foling. alt er normalt, og vi skal lige have en ekstra scanning 1 månede inden, så vi er sikre på alt e ri orden. Dnne gang skal der nemlig komme et levnde føkl:-==Og vi venter stadig på at dakina skal komme med sit nye skud på stammen:-) hun har termin på mandag åh den må altså gerne snart komme glæder mig helt vildt:-))
21 Juni 2012 Dakina har fået et dejligt hoppe føl. brunt med stor dejlig blis midt i panden næsten:-) Dakina var ikke for vild med den i starten men efter et døgn med god dyrlæge assistance og tålmodighed er hun blevet mor med stort M:-) Det er en hoppe og hun er kommet til at hedde Floutrup´s Zakina så hun både har noget fra sin mor og far:_) hun er i løbet af et par dage blevet ligeså elskelig som sin mor og ligeså nærgående:-)) hi hi
10 april 2013. Vi har valgt at give dakina en chance mere som ridehest og håbe hendes facetled efter 2 års pause er stabiliceret:-).så hun er sat i ridning ved jan Søgård Lerbæk rideklub, og hun udvikler sig rigtig godt, så glæder mig vildt til at få hende hjem:-)
1 sep 2013 : Dakina holdte ikke som ride hest så er nu ifolet med sonny boy og vil fremover være i avlen. Vi håber hun kan lave nogen gode fremtidige rideheste til mig.
28/04-2014 dakina leveret det smukkeste sony boy afkom en hingste basse:-) skal nok få billeder ind når jeg lige får dem fra min telefon:-9 planen er han skal blive ved mig som ridehest, men nu må vi se hvordan han udvikler sig. Dakina skal i dag den 17 juni 2014 scannes om hun er drægtig ved crelido:-)
Desværre har vi med stor sorg måtte aflive Dakina pga sygdom. Hun er savnet og vil blive det længe frem.
Kommentér på:
Dansk Varmblod RDH Dakina Hardsyssel
Annonce