{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Drisdals Girello(solgt) [Tidl. part] 1993

1.986 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sussi  H
Kvinde | 43 år | Oprettet: 17. feb 2008


Oldenborg Drisdals Girello(solgt)

Fødselsår:
1993
Højde:
173 cm
Temperament
Super rolig, kan dog godt tænde hvis der sker større ting! Er til tider lidt en kylling, men går altid forbi de farlige ting når vi har set dem an....
Gangarter
over middel. Jeg har ikke haft oldenborg før, men når man tænker på hvor stor han er synes jeg han har super gode bevægelser
Stævner
skal starte kyllingehop (50 cm) i Darup Rideklub d. 24. august, så må vi se hvem af os der kommer først over! Det gik fint. vi fik en 1. plads i kyllingehop og blev vidst 1. uplac. i minispring, da vi rev en bom.

Darks ring og spring sløjfespringning d. 12. okt. 08
60 cm fejlfrie og rosette
70 cm fejlfrie og rosette
Vi er ved at have lært hinanden og kende og han er en fantastisk hest at springe på, han springer alt uden og tøve. lige noget for en kylling som mig!
Stamtavle
Far:Silas
Mor: Britta ll
Mf: Wersal
Køn
Vallak
Bemærkninger
Girello er en oldenborg vallak på 15 år jeg har lånt til at ride på. Han står hjemme hos mig, og jeg er igang med at kondi træne os begge, da han har stået stille et år, og jeg ikke har redet vildt og voldsomt de sidste mange år. Så glæder mig til at lære ham bedre at kende. han kom hjem til mig i starten af juli. Lidt hektisk tidspunkt da roskilde Festivalens gæster nærmest ankom samtidig med ham. Endte med at jeg lørdag formiddag måtte flytte alle 4 heste, da folk bare vadede igennem foldende og prikken over i´et var lørdag morgen halv 5 (havde sovet for længe) skulle på arbejde, kiggede jeg somsædvanlig lige ud på folden, og der var 2 fuldvoksne mænd igang med at bestige Giirello. Han synes tilsyneladende det var ret hyggeligt. Det synes jeg ikk.... sur smiley til roskilde 2008, der ikke kunne styre deres gæster. De var allevejne(inkl vores have der blev brugt som toilet!!!).
Kender du noget til Girellos fortid må du endelig skrive! Har fået at vide at hans tidligere ejer skulle have redet lidt jagter på ham, ellers ved jeg intet...

Trist trist. efter at være blevet gravid og ikke kan ride mere, da det gør ondt har jeg måtte sande at jeg ikke kan klare 4 heste mere. Så Girello blev sat til salg 3/12-08 og er Betina har i dag d. 11/12 sagt at de meget gerne vil købe Girello. Det gør ondt at skulle af med ham, men det dejlige er at Girello nød Betina og datterens ridning mm og han kun flytter ca. 1 km fra mig af, så jeg stadig kan komme og klappe ham. Han skal stå på Darup Rideskole og venter nu på der bliver plads.
Tak for en dejlig sommer du smukke hest....
Girello rejste d. 30. december ned til sin nye ejer, og har besøgt ham, og han er bare så glad og se på. dejligt den gamle dreng kan få en god alderdom.
(han har siden skifet ejermand og er heldigvis stadig i Darup og ser super godt ud, og de er rigtig glade for ham...suk...savner ham...)
Kommentér på:
Oldenborg Drisdals Girello(solgt)
Annonce