{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara Uskærgaards Rex Sixteen [Tidl. hest] 1991

8.384 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

LouiseOrmstrup
Kvinde | 28 år | Oprettet: 31. mar 2008


Connemara Uskærgaards Rex Sixteen

Fødselsår:
1991
Højde:
148 med sko . godkendt kat. 1 <3

Temperament
Rex har et stille temperament for det meste.

MARK: han er stille og trække ud, han har dog løbet fra mig én gang hvor jeg ikke kunne holde ham. Han vil også gerne have noget græs mens man trækker med ham men det er han dog ved at vende sig af mig. Ude på marken kan han gå med de fleste { De gør ikke ham noget  og han gør ikke dem noget }.

STALD:Han står stille i sin boks, nogen gange bliver han dog sur på den der står ved siden af ham fordi den tager hans hø. Han står også stile på staldgangen når folk går forbi gør han ingenting. Han er også stille at sadle op.

DRESSUR/SPRING: 'Han har sit eget tembo' Lidt langsom og stille men han springer da næsten altid alligevel, også dressur han går fint selvom han godt kan gå langsom, men han kan så også Trave hurtig i dressur :) <3

TUR: forskelligt, Skridttur er han helt stille og skridter bare, galop tur er han ikke så stille igen, vis man bare skridter foran den anden hest og den så sætter i galop så ''jorder'' rex også bare med, og vis man holder ham tilbage så stegler han op og flyver frem, Han har steglet lodret med mig på stranden fordi jeg holdte ham tilbage.

Gangarter
middel <3

Stævner
Resultater :
BDOR LC [ B1 ] 1 plads , AUGUST 2008
STALD OK LC [ B0 ] CLEAR RAUND ROSET , AUGUST 2008
STALD OK LB [ B3 ] 3 PLADS , AUGUST 2008
STALD OK BAREBACK [ A ] 1 PLADS , AUGUST 2008
LINDEGÅRDEN LC [ B3 ] 2 PLADS , OKTOBER 2008
LINDEGÅRDEN LB [ B3 ] 1 PLADS , OKTOBER 2008
LINDEGÅRDEN HOLDSPRING [ A ] 1 PLADS , OKTOBER 2008
BDOR LA [ B4 ] 2 PLADS , OKTOBER 2008
ROAR LC [ B3 ] 2 PLADS , NOVEMBER 2008
ROAR LB [ B3 ] 1 PLADS , NOVEMBER 2008
TBR LC [ B3 ] 3 PLADS , DECEMBER 2008
BDOR LC [ B3 ] 3 PLADS , DECEMBER 2008
VJS LB [ B3 ] 2 PLADS , JANUAR 2009
BSR LD [ B3 ] 1 PLADS , AUGUST 2009
Stamtavle
m - Pilgårds Patricia
mf - Padraig of rosenaharley
mm - Sofienbjergs halla
mff - Doon Paddy
mfm - Rosenaharley may milis
mmf - Rosenaharley lavelle
mmm - Rosenaharley grey dimmet
mfff - Carna dun
mffm - Doon lily
mfmf - may boy
mfmm - Retreat
mmff - Corrib
mmfm - Revel of lea
mmmmf - Mac namara
mmmm - Monkcastle grey easter 

f - Øxenholm godot
ff - Lambay rebel
fm - Glann beauty
fff - mac dara
ffm - Moonshine
fmf - Island king
fmm - Derreen star
ffff - Dun lorenzo
fffm - Dolan rose
ffmf - Inver rebel
ffmm - Little nell
fmff - Carna bobby
fmfm - Doon lass
fmmf - Lavalley star
fmmm - Derry grey <3 :D
Køn
En vidunderlig vallak <3 :)

Bemærkninger
Rex er min føste hest nogensinde :D <3
Det var slet ikke mening jeg skulle have en pony efter hvad jeg vidste, men jeg var til spring undervisning på min gamle halvpart Bell-a-mi og min tante kom så og så mig ride. Da vi var færdige spurte hun så om jeg ville til at ride en 1. pony til nogen stævner og til hverdag, bare 1 gang i ugen. Jeg sagde ja til det for jeg kunne jo godt tænke mig at ride en pony også. Jeg fortalte mine forældre det, og da min far hentede mig spurte han hvor meget den kostede? jeg skrev så til pia ( min tante ) hvor meget den kostede, også ringede hun, hun sagde at den stod til 25.000 med udstyr, og hvem der manglede en pony, jeg sagde så at det var min far der havde sagt at jeg måske måtte købe rex, også fik jeg så den store forklaring med at den var fin og en man kunne komme langt med ham osv. Jeg gik ind og fortalte det hele til min far og han ville tænke over det, jeg spurte ham 100 gange om dagen har du tænkt har du tænkt osv. men han blev ved med at sige nej. Så skete der så det at jeg fik tilbudet om at leje min gamle halvpart Bell-a-mi da regiu skulle flytte til KBH , jeg gik så ind at sagde jeg også havde fået tilbudet om at leje den, også forklarede jeg så hvad leje betød og hvad det kostede og sådan noget, han vile snakke med min mor om det, men hun syntes ikke jeg skulle betale for opstalding når hesten ikke er min. Så fik jeg så valget melem rex og bellami men det var jo svært for jeg var lige begyndt at holde meget af bell-a-mi, men jeg ville gerne ride mine pony år ud, så jeg valgte rex. jeg skrev det hele til pia også ringede hun, jeg spurte om jeg måtte springe når jeg kom og skulle prøve den og det ville hun lige ringe til rikke og høre om jeg måtte. Så ringede hun igen og sagde jeg gerne måtte springe på den.

D. 12 august 2008, kom min tante for at hente mig vi skulle ud til rex jeg skulle prøve ham for allerføste gang. Jeg var meget spændt var det mon min kommende hest? da vi kom der ud hentede rikke ham ind fra mark, da de kom ind skulle vi sadle op han var beskidt xD men mig og sara red så over til glenn for at springe, vi travede lidt af vejen han var sød. Da vi kom der over startede jeg med at ride dressur på ham, jeg syntes han var ret svær at få til bidet men til sidst lykkedes det at få ham til bidet. Jeg begyndte at springe og han sprang lidt sjovt men jeg vænte mig mere og mere til det og til sidst sprang han bare dejligt, jeg kom op og springe LA MB på ham i bane med vandgrav.da vi skridtede hjem tog mig og sare en galop på en mark og fuck han kunne løbe stærkt ö <3 Jeg ringede til mine forældre da jeg kom hjem og sagde hvordan det var gået og de sagde de ville se mig ride engang så jeg skulle prøve ham igen. Jeg aftalte med rikke jeg skulle prøve ham dagen efter også tog vi hjem! jeg ville bare have ham!

D. 13 august 2008, skulle mine forældre med ud og se ham, så vi kørte der ud. Rikke var ikke kommet endnu, så mig og sara hentede bare carina og rex.. Jeg begyndte at strigle ham og sadle ham op. Rikke kom så da jeg skulle til at ligge sadel på. Mine forældre, pia, Rikke og rikkes mor stod og kiggede da vi red. Han var da okay at ride i dressuren og jeg fik ham ned i både skridt og trav men jeg vidste ikke helt hvordan man fik ham ned i galop endnu, jeg bøvlede og bøvlede, men så prøvede rikke ham så, for at vise hvordan man kunne få ham ned, og jeg fik ham til bidet bagefter. Da vi var færdige skridtede mig og sara af på en skridttur. Jeg sadlede ham af og stop og snakkede med alle sammen. men så tog vi hjem, de havde slet ikke snakket om rex? Da vi kom hjem råbte min far på mig og sagde at han var fin osv. Han sagde så jeg måtte få ham fra den 1 september jeg var fandeme glad!!

D. 20 August startede vi vores føste stævne sammen det gik helt vildt godt vi startede LC LC og vandt den ene.

D. 30 august 2008 skulle han på centeret. Jeg blev kørt der ud af min far klokken 12. Jeg bøstede ham mens jeg ventede på pia og rikke. Da de kom skulle rikke selføglig sige farvel til ham og det hele. Men jeg begyndte at pakke mine ting ind i bilen, da det var gjordt læssede vi rex og kørte. rex var nu min!! Jeg var helt vildt glad da vi kom på centeret. Nu havde jeg fået ham! :)

D. 31 august startede jeg min føste LB på ham det gik helt vildt godt og det var LA i omhop men jeg fik 4 fejl i omhop :)

D. 14 september 2008 startede jeg min 1. LA på ham det gik voll godt helt indtil sidste spring som var en tørgrav hvor vi blev disset d; - nu har vi fået plads. i LA en 2. plads :D

Han har sprunget 130 uden sadel med mig :')
Han har sprunget 125 med sadel med mig :') <3

Rex, jeg elsker dig! <3

Rex er solgt :/ men ved han får det godt.
Kommentér på:
Connemara Uskærgaards Rex Sixteen
Annonce