{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder ¬ PINTO <3 [Tidl. part] 2004

2.565 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Shetlænder ¬ PINTO <3

Fødselsår:
2004
Højde:
Du har målt 80 cm, du har jo været en lille gut, og tro, hvor var du nuttet! Lige nu måler du da omkring de 88 cm høj, så sikke høj du ligepludselig er blevet? Du er ikke min lille baby mere, du er jo snart en voksen pony, med egne meninger, jeg er utryk, fordi jeg ikke kan passe på dig mere, du er jo snart fuldvoksen?
Temperament
Du har altid været en lille tempramentsfuld herre, en med egne meninger, kæmpe ego, stor personlighed, og fuld charme. Meget optaget af mennesket, utrolig barmhjertelig, når man er kedádet, du straks kan mærke det, du bliver fuldstændig rolig, og bliver selv lidt følsom, tak for støtten.
Gangarter
Han har nogle fine skridt, doven, men med meget lille rygsving. Reagerer ikke særlig meget over for div. hjælpemidler, så er ikke bange for noget, heller ikke longepisken ham skræmme kan, helt fantastisk igennem, pony.
Stævner
Hans stævnelook, er dér selvfølgelig, men ikke hans humør til det. Han har nemt ved at blive forfangen, og går stivbenet til tider, man skal bare passe på ham, så går det nok, men stævnepony, det blir' han da ihvertfald aldrig, ikke med dé ben.
Stamtavle
Pinto har ingen stamtavle, men bare man kigger på ham, kan man da se at hans familie må være utrolig rare og frække? Jeg har kun lidt information om hans mor, Mini, som står sammen med Pussi nu. Mini er lysebrun, ligner Pinto rigtig meget, dog er hun lysebrun, med tyk manke, ligesom charmetrolden hér. Hans far var meget ustyrlig, og meget svær at håndtere, har jeg hørt!
Køn
En meget feminin og glad vallak med hjertet på det rette sted, ego'et følger da ihvertfald med ham, overalt. En lille fyr med et ego, som svare til en hest på 1,80 stykker, godt gået, Pinto. Han har dog hingstenykker, kan godt sparke af efter noget, og når han hygger sig bukker og stejler han, ihh, han elsker det.
Bemærkninger
Jeg sidder på en stol, ved min bærbar, følger mine fingre på tastaturet, jeg kommer i tanke om alle de gode minder du har givet mig, alle de dårlige, første gang jeg så dig, du jagtede mig på marken, og stejlede og var meget ustyrlig! Der var den tid, hvor jeg kun fokuserede på Phillip, så var det dig og Pussi, så glemte jeg Phillip? Du stod sammen med Pussi i ca. 4 år, jeg har passet jer, givet jer alt den kærlighed, som jeg nu kunne. Hvorfor skete det i september, at du blev forfanget, hvorfor? Hvorfor lige dig, hvorfor? Jeg kunne ikke indse det i mit hoved, tankerne fløj rundt, hvad skulle der nu ske med dig. Tiderne gik, og vores bånd blev stærkere. Da du havde været forfangen 7 gang ville dine ejere gerne af med dig, så de spurgte om jeg ville købe dig, det ville jeg selvfølgelig, for hvor kunne du ellers havne henne, det vidste ingen jo. Du stod sammen med Pussi i 4½ gode år. Den 8 Marts 2010 blev afskedsdagen, der drog du ud til Phillip og bo, nej, hvor var du forvirret i starten, og da vi kørte afsted, Pussi stod der og vrinskede efter dig, men hun fik din mor, Mini, som selvskabspony. Du elsker det, jeg kan se gnisten i dine øjne. Det har både kostet sved og tåre, rigtig mange endda, men du elsker det? Alle de gode minder vi har sammen, er endnu ikke stoppet, og det er jeg virkelig stolt over! Jeg har kæmpet, hele min familie har, du har, mine veninder har, og det siger jeg tak for! Jeg vil aldrig skilles med dig, aldrig. Det ville være så svært for mig, det ville ikke kunne beskrives, jeg synes simpelthen du er så god til at have godt med selvtillid, når det gælder dit mod, det er så flot! Jeg gav dig til ejerne af gården, hos Phillip. De elsker dig, du er deres "lillemand, grisen osv". Du har forvandlet dig så meget, du er næsten aldrig forfangen mere. Jeg har kæmpet for, at du skulle komme op på den plan, du var engang, før du blev forfanget! Det har været så svært for mig, jeg kom ofte 1 time forsent i skole, da du ikke gad gå, og kunne ikke efterlade dig i den tilstandglad fo, og jeg er meget henrykt over, at kunne se dig hver dag, strigle dig, hygge med dig, gå sammen med de store heste på marken, nej, hvor du hygger dig, Pinto. Selvfølgelig er det et tab for dig, at miste Pussi, men du er kommet videre, jeg er jo henrykt, over den lille dreng, du er jo slet ikke lille mere, nærmere stor, ikke min "lille dreng" mere, nærmere "store dreng!" Jeg havde aldrig troet, at vi to skulle blive så gode venner, knytte sådan et godt bånd? Nej, hvor jeg elsker dig <3

Hvis du var bamse, var jeg kylling.
Hvis du var månen, var jeg halvmånen.
Hvis du var manden, var jeg konen.
Hvis du var vandet, var jeg saften.
Hvis du var regnen, var jeg sneen.

Og du behøver ikke sige undskyld
For du har gjort mig til den jeg er
Lov mig du må ikke sige undskyld
Du har gjort mig til den jeg er den jeg er
Pinto har tendens til at blive forfangen, han har ca. været det 10 gange + -, selvfølgelig er det synd for knægten, men han har godt ego. :)

Du består af en kæmpe kraftig manke i lysebrun og hvid. 2 faktisk rimelig store øre. 2 store brune bambiøjne. En mund, som er svær at styre for ham. Nogle tænder, som trænger til en tandbørstning. Et dejligt humør, og en utrolig køn knægt.

Jeg vil og kan aldrig beskrive min kærlighed til dig, Pinto. Nogle dage driver du mig til vanvid, andre, er det bare lykken, at du findes, du er en lille pony, med med et hjerte, som dækker alt behov, du er min lille pruhhyp, som jeg holder utrolig meget á. Du er bare så skøn, og det vil du være til evigtid!

Nogle gange bli'r jeg virkelig bange for hvad der ka' ske med dig
Du' så lille og så god men den store Verden er så fej.
Jeg ved jo godt, du' ved at være voksen
Og jeg er sikker på, du godt kan passe på dig selv
Men denne tid har gjort mig paranoid
Og jeg vil ik´ leve uden dig.

PINTO STOD SAMMEN MED PUSSI, JEG KØBTE PINTO OG FIK HAM UD TIL PHILLIP OG STÅ, SÅ FIK JEG MIN EGEN DJAPPA THE HOT, OG JEG FLYTTEDE PÅ EN ANDEN GÅRD, SÅ SER IKKE PHILLIP OG PINTO MERE FRA D. 9 / 7 - 2010 <3. VIL ALTID ELSKE JER :)


- Teksten er skrevet af Emma RH, og skal på ingen måde kopires, heller ikke billederne må kopires. :-)
Kommentér på:
Shetlænder ¬ PINTO <3
Annonce