{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Yasmin [R.I.P] :'( <'3 [Himmelhest]

1.520 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kristine B
Kvinde | 31 år | Oprettet: 18. aug 2008


Oldenborg Yasmin [R.I.P] :'( <'3

Fødselsår:
Højde:
160cm i stg.
Temperament
Yasmin er en rigtig dejlig og rolig hest, én man kan gøre alt med.
Hun elsker at lave noget, og er altid glad når hun er ude. Inde i stalden er hun dog sur, da hun formegentlig har en grim fortid.
Gangarter
Hendes gangarter er ca. middel.
Stævner
I de knap 8 år vi havde Yasmin, har vi nået at starte en del stævner, dog mest voltigeringsstævner.

I dressur er hun gået fra meget lavt niveau til at få næsten 70% i LB-klasser.

De højeste procenter vi har fået er:
LB1: 69,63%
LB2: 68,50%
LB3: 65,00%
Derudover blev vi klubmestre i 2008 & genvandt titlen i 2009.

LC-klasser har vi også haft startet, men det er så længe siden at jeg ikke kan huske resultaterne :)

I spring har jeg startet to stævner, begge to i en LE- og LD-klasse.
Det første stævne var på hjemmebane, hvor vores første klasse (LE) var fejlfri og med bedste tid. Anden klasse fik vi lige 4 fejl pga. et dårligt sidste opvarmningsspring.

Det andet springstævne var på VRCL, hvor vi klarede LE'en med 0 fejl og fik en rosét, hvor vi i LD'en blev placeret som nr. 3 efter omspringning.

Yasmin har som sagt også gået en del voltigeringsstævner, hvor hun mange gange er blevet kåret som bedste hest i sin klasse. Hun charmerer alle når hun er på banen med et glimt øjet og så elsker hun bare at være på.
Stamtavle
Ingen.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Yasmin er en alletiders lille hest. Hun er kraftigt bygget, har et lille fint hoved og nogle gode stabile ben.
Hun er god som dagen er lang, og to gang om ugen går hun voltigering med MBRK's 3. hold, hvor det både foregår i skridt og galop, hvilket vi er sikre på hun hygger sig med.

Hun elsker at komme ud på tur og også at springe, men det gør vi dog ikke så meget, da hun for nogle år tilbage, har haft en gaffelbåndsskade.
I dressuren gør hun hvad hun kan for sin rytter (alt afhængigt af hvem der rider :b) - Hun ved godt hvem hun kan dalre rundt med og hvem hun skal have respekt for, men hun kan aldrig finde på at løbe eller lave narrestreger under ridning!
Derudover elsker hun at komme i byen og giver den gas når hun får chancen (;

Min mor og jeg har haft hende i snart 8 år, og har altid været enormt glade for hende. Hun er vores lille guldklump, og selvom vi har 2 andre heste, bliver hun aldrig glemt eller ladt tilovers! Hun er min første hest, hvilket gør hende lidt mere speciel for mig. Jeg har haft rigtig mange oplevelser med hende, som har haft stor betydning. Vi er omtrent lige gamle, og har hjulpet hinanden til at vinde en del 1. pladser til dressurstævner, samt voltigeringsstævner. Hun er en vis gammel hest, som man ikke bare lige tager røven på.

Yasmin er omkring de 20 år, hvilket gør, at vi passer ekstra godt på hende. Som følge af hendes lidt høje alder, er der selvfølgelig en naturlig slidtage. Hun har en lille smule slidgigt i højre forknæ og en anelse spat i begge bagben, men vores dyrlæge, som også fungerer som kiropraktor, har sagt, at hendes røntgenbilleder er Meget fine, for sådan en gammel hest. Derfor holder vi lidt igen med voltigeringen og passer godt på hendes ben :)

D. 17.01.2012 fløj Yasmin afsted til himlen. Efter flere behandlinger og nogle måneder uden motion, som ikke gav nogle positive resultater, valgte vi, at Yasmin ikke skulle stå og have ondt i benet mere. Hun havde ændret sig, på den måde, at hun blev mere og mere sur, fordi hun ikke måtte komme ud og lave noget, og hun tog på og satte ekstra pels. Vi syntes ikke hun skulle være ked af det mere, og at holde hende i live, ville kun være for vores egen skyld, hvilket vi mener er forkert. Derfor tog vi beslutningen, at hun skulle få fred og komme et sted hen, hvor hun ikke mere har smerter, eller på nogen måde føler sig svigtet.
Hvil i fred lille pige, du vil for altid være dybt savnet, men stadig leve videre i vores hjerter ! Du vil altid være den første, den bedste ! Sov godt <3 :'(
Kommentér på:
Oldenborg Yasmin [R.I.P] :'( <'3
Annonce