{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Luciano Foldager<3 [Tidl. hest] [Tidl. hest] 1993

2.736 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

KristineHauge
Kvinde | 33 år | Oprettet: 7. aug 2007


Dansk Varmblod Luciano Foldager<3 [Tidl. hest]

Fødselsår:
1993
Højde:
Han er målt til 180 :).
Stor dreng :b
Temperament
Super dejlig vallak som finder sig i alt ! Man kan kravle under benene på ham og min hun løber tit rundt under ham ! På tur er han stille og rolig man kan sagtens ride 2 på ham på tur .
Min veninde og jeg har tit jorderet på marker når vi sad 2 :)
Så en helt igennem dejlig hest ! <3
Gangarter
Skridt : Lidt langsom men dejlig

Trav : En dejlig flydende trav nem og følge :)

Galop : Helt fantastisk !
Stævner
Han har startet stævner men ikke med mig endnu :)
Stamtavle
Far : Lucky Light
Farfar : Lagano , Farfars far : Leander , Farfars mor : Las Vegas
Farmor: Majbrit , Farmors far : Marmor , Farmors mor : Monica

Mor : Følfods Arita
Morfar : Astaire , Morfars far : Alibi , Morfars mor Nelly XX
Mormor :Søndervangs Aida , Mormors far : Raimondo , Mormors mor : Arita
Køn
Ja han er gudeskøn !!!

Ej en dejlig stor vallak ! <3
Bemærkninger
Da jeg skulle have ny hest gik jeg starks i gang med at lede i den blå avis og over nettet . Jeg ville have den helt perfekte . Jeg havde kigget på mange men der var ikke rigtig nogle af dem der sagde mig noget , jeg havde næsten opgivet at finde den helt perfekte , men en dag da jeg tilfældigvis gik ind på nettet igen for 5 gang på den dag , fandt jeg en helt vildt flot en :) . Da jeg så ham kunne jeg kun tænke WOW ! Han var bare helt igennem lækker ! Helt perfekt i farven og formen . Jeg ringede starks til han ejer og spurgte om han var solgt . De sagde jeg var heldig jeg ringede netop der , for en køber var lige sprunget fra og der var flere i køen men da jeg sagde jeg kunne komme og kigge på ham med det sammen ville de meget gerne have mig ud . Jeg skulle komme dagen efter jeg ringede , men resten af dagen føltes som en evighed ! Jeg kunne ikke vente med at se skønheden ! Dagen kom og vi tog afsted mod Horsens hvor han stod på en dejlig privat gård . Jeg tog min Mor og min dejlige veninde Malou med . Da vi var der kunne jeg ikke se hesten på marken men da jeg kom ind i stalden stod han der endnu smukkere end på billederne ! Han var godt nok også en smule større end jeg troede men jeg var ligeglad han var helt perfekt som han var ! Jeg skulle ride og det gik godt , min veninde Malou sprang på ham og det gik også meget fint selv om han var lidt ivrig :) .Vi snakkede meget også tog vi hjem . Ugen efter ringede vi og sagde vil gerne ville købe ham og vi aftalte med dem der havde ham at de kørte ham fordi de ville se stedet hvor han skulle stå . Men de kunne først komme ugen efter vi sagde ja . Det føltes som år ! Men han kom og det var den bedste dag i mit liv efter det med Palle !

Jeg skulle igang med at ride, men det gik op for mig hvor stor han enlig var :O! Men jeg blev hjulpet de første par gange af min veninde Amalie også kom det hele ! Jeg begyndte at ride ham alene og jeg var ikke spor bange for ham mere !

Dagen kom og jeg skulle flytte stald . Jeg skulle ride over i den nye stald og Amalie red med lidt af vejen men da hun red hjem ad gik min hest lidt amok og vi styrtede på vejen og han begyndte og løbe mens jeg holdte fast i tøjlen ! Han slæbte mig med hele vejen op til et hus som var lidt væk og skal lige siges det gjorder pisse ondt ! Men jeg kom op igen og red videre . Da jeg kom op i stalden var min veninde der og hun var rigtig gald for at se mig og min nye hest :)

Kommentér på:
Dansk Varmblod Luciano Foldager<3 [Tidl. hest]
Annonce