{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Quarter Super Smooth Beauty [Tidl. hest] 2004

2.591 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

C J
C J
Kvinde | 48 år | Oprettet: 17. jan 2007


Quarter Super Smooth Beauty

Fødselsår:
2004
Højde:
154
Temperament
hun er hoppe med stort H. men kærlig og dejlig, hun er ufattelig klog og vidunderlig et virkelig dejligt sind, passer perfekt til mig.
Gangarter
walk, jog, trot og lope
alle meget behagelige og bløde.
Stævner
DWF DM,
15 okt 2011 Kallehavegård Randers

Sølvmedalje Showmanship
4 pl Trail at Halter
4 pl W. Horsmanship
7 pl pleasure w+t
Stamtavle
fuld stamtavle hos AQHA.

Mor: Super Nasty
Far: Smooth n Freckles

Se evt link for fuld stamtavle : http://www.allbreedpedigree.com/super+smooth+beauty
Køn
ja absolut og hoppe ;-)
Bemærkninger
Jeg har haft Beauty fra hun var 9 mdr gammel, og har været fuldstændig forelsket i hende fra første billede jeg så af hende.

Hun er en dejlig hest, som er ufattelig klog. Man skal tænke sig om når man rider hende, ellers ta hun måsen på en. Hun er virkelig en enmands hest, mors pige,

Utrolig cool, ikke bange for noget som helst. Hun er en facinerende hest, nok en af de mest specielle heste jeg har haft og gud hvor jeg elsker hende højt, hun er så dejlig og fantasktisk.

Beauty var først min mands hest , men hendes temp passer bedre til mig så vi byttede og han fik min Sweetie.

Beauty skal bruges til pleasure, trail, showmanship at halter, hunter under sadle og skovture, masser af skovture.
allerede nu har vi redet i skoven, på stranden i klitmøller i stomvejr med drager og høje bøljer osv, og på vej og intet får hende gjort nervøs, hun er bare dejlig.

Beauty blev tilredet i tyskland og fik 5 måneders træning, og så var hun hjemme lidt og kom vidre op til min træner i klitmøller. Så tildagligt står hun i klitmøller, så der er lidt langt op til hende, men hun stor trives og lærer en masse så jeg tror på det er en god indvestering i fremtiden.

Beauty skal mindst blive 100 år for jeg holder så meget af hende og glæder mig til hver dag med hende. hun er klog smuk og virkelig facienerende, så hvad kan man ønske sig mere i en hest?

Beauty er i fol med quarter hingsten Optimum Conclusion og har termin 13 april 2009 det blir så spændende min lille baby skal ha en baby :-)

Beauty folede den 19 april et smukt rødt hoppeføl , lige så dejlig som sin mor, hun er nu oprettet her inde under Obvious Smooth Lady

til sept når Lady er fravennet skal Beauty hjem til mig igen og vi skal hygge og nyde tiden sammen, hun skal ikek i fol igen foreløbig. De næste par år vil jeg nyde min dejlige ridehest før hun skal indgå i avlen.

Beauty og jeg har nu startet vores første stævne. Hun er simpelthend fantastisk :-) er så stolt af hende og så glad for hende <3


Kommentér på:
Quarter Super Smooth Beauty
Annonce