{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bette Hansen 1999

2.662 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maja M
Kvinde | 31 år | Oprettet: 18. aug 2008


Anden særlig race Bette Hansen

Fødselsår:
1999
Højde:
1,45 kat. 1
Temperament
han har et rigtig godt tenprament og er meget samarbejdsvillig men nogengange kan han også være meget stædig.
Gangarter
han har nogle gode gangarter
Stævner
Da jeg var ponyrytter startede vi mange stævner både klub og distrikt (dressur og spring) i spring startede vi LB og LA. i dressur starter vi LA klasser.
Da jeg blev for gammel til at ride pony startede vi stævner på klub plan mod heste men dog mest dressur med placeringer og rigtig gode procenter. I dressur kom vi op at starte LA4 mod heste.
Stamtavle
?
Køn
vallak
Bemærkninger
Bette blev først tilredet for ca som 7 årig. Han er mørke brun. har 4 hvide sokker, sort og hvid hale. han er en stjerne i både spring ogdressur og kan komme meget langt indenfor begge dele. Jeg har haft over 4 skønne år med min dejlige pony. da vi mødte hinanden var vi begge ingenting men sammen ja så er der ingen grændser for hvad vi kan vi er kommet utrolig langt sammen. bette han har været rigtig lærenem han begyndte hurtigt at gå pænt i dressur og spring. jeg har sprunget 1,25 på ham og løstsprunget ham 1,30 han er en stjerne <3. han ved ikke noget bedre end at komme ud på en tur. når han kommer ind på en springbane man kan se han vågner op. han er meget koncentreret og lytter til hvad jeg beder ham om. i dressur er han også bare vildt dejlig at ride og lytter til mig.
I LOVE BETTE 4-EVER! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Kommentér på:
Anden særlig race Bette Hansen
Annonce